Skocz do zawartości

przeprowadzka

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy przed końcem tego roku X się do mnie wprowadzi?

Rycerz Monet--4 buławy--Paź Pucharów wygląda ze tak

W jakich okolicznościach X się wprowadzi?

Cesarz--Słońce--4 puchary Cesarz to mój ojciec ( tylko połowa domu jest moja), tylko co? bedzie szczęśliwy czy zacznie pić i przestanie blokowac nasze plany?

Napisano

Rycerz Monet--4 buławy--Paź Pucharów

a nie czeka on na coś jeszcze? Sądzę jednak, że tak.

Cesarz--Słońce--4 puchary

Na święta? Słońce skojarzyło mi się z dniem Bożego Narodzenia. Albo czas adwentu.

Napisano

Rycerz denarowy na początku rozkładu to brak działań, on nieruchawy jest więc nie ma tu aktywności i planowania. Myślę że na dzień dzisiejszy Twojemu partnerowi jest dobrze tak jak jest. Dobrze mu bo odbiera waszą relacje jako stabilną, natomiast impulsem do przeprowadzki będzie dziecko tak widzę pazia pucharów na końcu

Jeśli nie planujecie dziecka to Pazik pucharowy oznacza tez miłe gesty wiec do przeprowadzki potrzebny będzie odpowiedni impuls - pamiętając Twoje poprzednie rozkłady tym impulsem może być poprawa sytacuacji w domu, lepsza atmosfera a to wiąże się z kolejnym pytaniem które zadałaś ->

Czyli kiedy wyjaśni się sytuacja z Twoim tata i poprawi się atmosfera w domu, Słońce to jasna sytuacja, to tez optymizm i radość.

4 puchary to przesyt - widocznie ciągłe nerwy z powodu żony Twojego taty działają na Twojego partnera dołująco. Może Ci tego nie mówić, ale może nie za bardzo chce mieszkać w takiej atmosferze i czeka aż sytuacja zmieni się na lepszą.

Karta Słońce tez pokazuje dziecko, wiec kolejny można odczytać że impulsem może być pojawienie się waszego dziecka.

Napisano

Zdecydowanie jestem na tak.

Okoliczności bd wg mnie takie, ze się wprowadzi, wszyscy bd na 'tak' ale później może zacząć się lekkie dogryzanie, marudzenie itd...

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja : Pan się nie wprowadził. Mieliśmy zbyt wiele na głowie w ostatnim czasie, by skupić się na tak dużych zmianach w zyciu. Coraz więcej jego rzeczy u mnie, ale w zasadzie wciąż to jest na zasadzie troche u mnie, trochę u niego

Napisano

Rycerz Monet--4 buławy--Paź Pucharów wygląda ze tak

moim zdaniem się nie wprowadzi, nie ma kart ruchu, 4 buławy to zamknięcie, zastój.

Cesarz--Słońce--4 puchary Cesarz to mój ojciec ( tylko połowa domu jest moja), tylko co? bedzie szczęśliwy czy zacznie pić i przestanie blokowac nasze plany?

tutaj też nie widzę kart potwierdzających przeprowadzkę... raczej Twój ojciec się pokazuje...