agaMAJ Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 czy przed końcem tego roku X się do mnie wprowadzi? Rycerz Monet--4 buławy--Paź Pucharów wygląda ze tak W jakich okolicznościach X się wprowadzi? Cesarz--Słońce--4 puchary Cesarz to mój ojciec ( tylko połowa domu jest moja), tylko co? bedzie szczęśliwy czy zacznie pić i przestanie blokowac nasze plany? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 czy przed końcem tego roku X się do mnie wprowadzi? Rycerz Monet--4 buławy--Paź Pucharów a nie czeka on na coś jeszcze? Sądzę jednak, że tak. W jakich okolicznościach X się wprowadzi? Cesarz--Słońce--4 puchary Na święta? Słońce skojarzyło mi się z dniem Bożego Narodzenia. Albo czas adwentu. Cytuj
agaMAJ Napisano 14 Października 2014 Autor Napisano 14 Października 2014 oj czeka, czeka, na nowe łóżko bo na moim aktualnym się nie wysypia Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 czy przed końcem tego roku X się do mnie wprowadzi? Rycerz Monet--4 buławy--Paź Pucharów Rycerz denarowy na początku rozkładu to brak działań, on nieruchawy jest więc nie ma tu aktywności i planowania. Myślę że na dzień dzisiejszy Twojemu partnerowi jest dobrze tak jak jest. Dobrze mu bo odbiera waszą relacje jako stabilną, natomiast impulsem do przeprowadzki będzie dziecko tak widzę pazia pucharów na końcu Jeśli nie planujecie dziecka to Pazik pucharowy oznacza tez miłe gesty wiec do przeprowadzki potrzebny będzie odpowiedni impuls - pamiętając Twoje poprzednie rozkłady tym impulsem może być poprawa sytacuacji w domu, lepsza atmosfera a to wiąże się z kolejnym pytaniem które zadałaś -> W jakich okolicznościach X się wprowadzi? Cesarz--Słońce--4 puchary Czyli kiedy wyjaśni się sytuacja z Twoim tata i poprawi się atmosfera w domu, Słońce to jasna sytuacja, to tez optymizm i radość. 4 puchary to przesyt - widocznie ciągłe nerwy z powodu żony Twojego taty działają na Twojego partnera dołująco. Może Ci tego nie mówić, ale może nie za bardzo chce mieszkać w takiej atmosferze i czeka aż sytuacja zmieni się na lepszą. Karta Słońce tez pokazuje dziecko, wiec kolejny można odczytać że impulsem może być pojawienie się waszego dziecka. Cytuj
Trida Napisano 15 Października 2014 Napisano 15 Października 2014 czy przed końcem tego roku X się do mnie wprowadzi?Rycerz Monet--4 buławy--Paź Pucharów Zdecydowanie jestem na tak. W jakich okolicznościach X się wprowadzi? Cesarz--Słońce--4 puchary Okoliczności bd wg mnie takie, ze się wprowadzi, wszyscy bd na 'tak' ale później może zacząć się lekkie dogryzanie, marudzenie itd... Cytuj
Davisa Napisano 15 Października 2014 Napisano 15 Października 2014 A ja się zastanawiam, czy w ogóle się wprowadzi... Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Napisano 6 Stycznia 2015 Weryfikacja : Pan się nie wprowadził. Mieliśmy zbyt wiele na głowie w ostatnim czasie, by skupić się na tak dużych zmianach w zyciu. Coraz więcej jego rzeczy u mnie, ale w zasadzie wciąż to jest na zasadzie troche u mnie, trochę u niego Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 czy przed końcem tego roku X się do mnie wprowadzi? Rycerz Monet--4 buławy--Paź Pucharów wygląda ze tak moim zdaniem się nie wprowadzi, nie ma kart ruchu, 4 buławy to zamknięcie, zastój. W jakich okolicznościach X się wprowadzi? Cesarz--Słońce--4 puchary Cesarz to mój ojciec ( tylko połowa domu jest moja), tylko co? bedzie szczęśliwy czy zacznie pić i przestanie blokowac nasze plany? tutaj też nie widzę kart potwierdzających przeprowadzkę... raczej Twój ojciec się pokazuje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi