Skocz do zawartości

Co czeka mnie w obecnej pracy do końca roku?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zapytałam kart o to, co czeka mnie w obecnej pracy do końca tego roku. Nie czuję się zbyt dobrze robiąc, to, co robię....jest to moja pierwsza poważna praca i teraz szukam czegoś nowego...

To jest: 2 Buław - dużo wahania, niby chcę zmienić pracę, szukam...ale stoję na rozdrożu...tak jakbym nie do końca potrafiła określić, czego oczekuję od nowej pracy...

To dochodzi do tego: 10 Buław - przepracowanie, zmęczenie materiału, wypalenie...też i czasami brak sił, by szukać dalej..

To będzie rozpoznane: 6 Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Rydwan - jakaś nagroda uznaniowa, jednorazowy przypływ gotówki

To będzie wyczuwane: 8 Mieczy - poczucie związanych rąk, że nieważne, jak bardzo bym się angażowała...głową muru nie przebiję...że już sięgnęłam tzw. sufitu...szamotanie się...dalsze nadgodziny...

To odchodzi: Król Buław - postawa przełożonego...może od tej pory nie tylko on będzie podejmować decyzje...

To nadchodzi: Cesarzowa (odpowiedź), tło: Sąd, 8 Buław, As Buław, 6 Mieczy - mnie się to skojarzyło z wyjazdem...z takim troszeczkę ukojeniem mojego żalu do tego pracodawcy... Może będą chcieli dać mi szansę na wykazanie się...

Otoczenie: Siła - będą okoliczności, w których będę mogła wyjść niejako z cienia :P

Do tego to prowadzi: 8 Kielichów (odpowiedź), tło: Głupiec, As Kielichów, 9 Kielichów => Cesarz - albo odejście albo już poważne przymierzanie się do odejścia, mimo wszystko. Będą pojawiać się na horyzoncie nowe możliwości...myślę, że będę mogła przenieść się do zupełnie innej branży...

Jak myślicie?

Z góry dziękuję za każdy pomysł. :usmiech:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Napisano
Zapytałam kart o to, co czeka mnie w obecnej pracy do końca tego roku.

To jest: 2 Buław

Lekka przepychanka, robienie niektórych rzeczy na siłę, bo wypada. Trochę taka walka sama ze sobą.
To dochodzi do tego: 10 Buław
Zmęczenie, takie fizyczne. Niedospanie itd.
To będzie rozpoznane: 6 Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Rydwan
Zrobisz to, co czujesz, co Ci serducho podpowiada, tęsknisz za czymś innym i w tą stronę będziesz wędrowała (stawiam na zmianę pracy)
To będzie wyczuwane: 8 Mieczy
Niechęć, smutek, trochę żal.
To odchodzi: Król Buław
Twoje nerwy.
To nadchodzi: Cesarzowa (odpowiedź), tło: Sąd, 8 Buław, As Buław, 6 Mieczy
Spokój, dojrzała decyzja, którą dość szybko podejmiesz. Odejście z pracy (6 mieczy)
Otoczenie: Siła
Wsparcie ze strony innych.
Do tego to prowadzi: 8 Kielichów (odpowiedź), tło: Głupiec, As Kielichów, 9 Kielichów => Cesarz
Bd biła się z myślami, czy dobrze zrobiłaś. Emocjonalnie raczej do tego podejdziesz ale bd zadowolona w ogólnym rozrachunku.
  • Lubię to! 1
Napisano

To jest: 2 Buław

początek, próba dogadania się, komunikowania mimo przeszkód

To dochodzi do tego: 10 Buław
zrezygnowanie, zniechęcenie, wyalienowanie, oderwanie od środowiska, w którym funkcjonujesz
To będzie rozpoznane: 6 Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Rydwan
coś uda się uzyskać, "pomyślne łowy"
To będzie wyczuwane: 8 Mieczy
pcha Cię coś do przodu wbrew otoczeniu, chcesz się wyrwać, czujesz się uwięziona
To odchodzi: Król Buław
może już nie będziesz chciała za wszelką cenę wygrywać, zdobywać, poświęcać się
To nadchodzi: Cesarzowa (odpowiedź), tło: Sąd, 8 Buław, As Buław, 6 Mieczy

zadowolenie z siebie, z własnych decyzji, które gdzieś tam się już klują i pewnie je podejmiesz

Otoczenie: Siła

będzie dla Ciebie korzystne

Do tego to prowadzi: 8 Kielichów (odpowiedź), tło: Głupiec, As Kielichów, 9 Kielichów => Cesarz
do konkretów, do przymusu skonkretyzowania swoich marzeń, pragnień, oczekiwań. Taki powrót do domu - wewnętrznego domu.

Powodzenia!

• Lubię to! 1