maddie88 Napisano 14 Października 2014 Napisano 14 Października 2014 Witam, Zapytałam kart o to, co czeka mnie w obecnej pracy do końca tego roku. Nie czuję się zbyt dobrze robiąc, to, co robię....jest to moja pierwsza poważna praca i teraz szukam czegoś nowego... To jest: 2 Buław - dużo wahania, niby chcę zmienić pracę, szukam...ale stoję na rozdrożu...tak jakbym nie do końca potrafiła określić, czego oczekuję od nowej pracy... To dochodzi do tego: 10 Buław - przepracowanie, zmęczenie materiału, wypalenie...też i czasami brak sił, by szukać dalej.. To będzie rozpoznane: 6 Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Rydwan - jakaś nagroda uznaniowa, jednorazowy przypływ gotówki To będzie wyczuwane: 8 Mieczy - poczucie związanych rąk, że nieważne, jak bardzo bym się angażowała...głową muru nie przebiję...że już sięgnęłam tzw. sufitu...szamotanie się...dalsze nadgodziny... To odchodzi: Król Buław - postawa przełożonego...może od tej pory nie tylko on będzie podejmować decyzje... To nadchodzi: Cesarzowa (odpowiedź), tło: Sąd, 8 Buław, As Buław, 6 Mieczy - mnie się to skojarzyło z wyjazdem...z takim troszeczkę ukojeniem mojego żalu do tego pracodawcy... Może będą chcieli dać mi szansę na wykazanie się... Otoczenie: Siła - będą okoliczności, w których będę mogła wyjść niejako z cienia Do tego to prowadzi: 8 Kielichów (odpowiedź), tło: Głupiec, As Kielichów, 9 Kielichów => Cesarz - albo odejście albo już poważne przymierzanie się do odejścia, mimo wszystko. Będą pojawiać się na horyzoncie nowe możliwości...myślę, że będę mogła przenieść się do zupełnie innej branży... Jak myślicie? Z góry dziękuję za każdy pomysł. Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Trida Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Zapytałam kart o to, co czeka mnie w obecnej pracy do końca tego roku.To jest: 2 Buław Lekka przepychanka, robienie niektórych rzeczy na siłę, bo wypada. Trochę taka walka sama ze sobą.To dochodzi do tego: 10 Buław Zmęczenie, takie fizyczne. Niedospanie itd.To będzie rozpoznane: 6 Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Rydwan Zrobisz to, co czujesz, co Ci serducho podpowiada, tęsknisz za czymś innym i w tą stronę będziesz wędrowała (stawiam na zmianę pracy)To będzie wyczuwane: 8 Mieczy Niechęć, smutek, trochę żal.To odchodzi: Król Buław Twoje nerwy.To nadchodzi: Cesarzowa (odpowiedź), tło: Sąd, 8 Buław, As Buław, 6 Mieczy Spokój, dojrzała decyzja, którą dość szybko podejmiesz. Odejście z pracy (6 mieczy)Otoczenie: Siła Wsparcie ze strony innych.Do tego to prowadzi: 8 Kielichów (odpowiedź), tło: Głupiec, As Kielichów, 9 Kielichów => Cesarz Bd biła się z myślami, czy dobrze zrobiłaś. Emocjonalnie raczej do tego podejdziesz ale bd zadowolona w ogólnym rozrachunku. 1 Cytuj
d@neczka Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 To jest: 2 Buław początek, próba dogadania się, komunikowania mimo przeszkód To dochodzi do tego: 10 Buław zrezygnowanie, zniechęcenie, wyalienowanie, oderwanie od środowiska, w którym funkcjonujeszTo będzie rozpoznane: 6 Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Rydwan coś uda się uzyskać, "pomyślne łowy"To będzie wyczuwane: 8 Mieczy pcha Cię coś do przodu wbrew otoczeniu, chcesz się wyrwać, czujesz się uwięzionaTo odchodzi: Król Buław może już nie będziesz chciała za wszelką cenę wygrywać, zdobywać, poświęcać sięTo nadchodzi: Cesarzowa (odpowiedź), tło: Sąd, 8 Buław, As Buław, 6 Mieczy zadowolenie z siebie, z własnych decyzji, które gdzieś tam się już klują i pewnie je podejmiesz Otoczenie: Siła będzie dla Ciebie korzystne Do tego to prowadzi: 8 Kielichów (odpowiedź), tło: Głupiec, As Kielichów, 9 Kielichów => Cesarz do konkretów, do przymusu skonkretyzowania swoich marzeń, pragnień, oczekiwań. Taki powrót do domu - wewnętrznego domu. Powodzenia! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi