afercia Napisano 15 Października 2014 Napisano 15 Października 2014 Kolejny konkurs Czy wygram maść? Paź kielichów Cesarzowa Paź buław Chyba znowu nic z tego karty mało zwycięskie. Raczej wygra dwóch panów i pani. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 15 Października 2014 Napisano 15 Października 2014 A ja bym powiedziała, że tym razem może coś z tego być Cytuj
Gość LA Napisano 15 Października 2014 Napisano 15 Października 2014 Ja też uważam, że są to karty zwiastujące wygraną: Paź kielichów - duże emocje, fala życzeń, gratulacji, Cesarzowa - siedzi, błyszczy i pachnie, dostane te kosmetyki, Paź buław - niespodzianka, coś ekscytującego czego się nie spodziewamy. Nie wiem czy to będzie pierwsze miejsce, bardziej wyróżnienie. Widzę tu nagrodę w formie zaproszenia na coś. Kto nie gra, ten nie wygrywa, więc szanse są. Powodzenia! Cytuj
afercia Napisano 15 Października 2014 Autor Napisano 15 Października 2014 Laksami to właściwie jest coś podobnego do kosmetyku - maść oznonowa Ogólnie jest to losowanie ze zgłoszeń Dzięki dziewczyny zobaczymy koło piątku/poniedziałku Cytuj
Arcan Napisano 15 Października 2014 Napisano 15 Października 2014 Mi się wydaje,że raczej tak... Ale nie dałabym ręki uciąć 1 Cytuj
Trida Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Kolejny konkurs Czy wygram maść?Paź kielichów Cesarzowa Paź buław A wg mnie szansa jest i to dość spora Powodzenia Cytuj
Lena75 Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Kolejny konkurs Czy wygram maść? Paź kielichów Cesarzowa Paź buław Chyba znowu nic z tego karty mało zwycięskie. Raczej wygra dwóch panów i pani. Wygrasz:) W Paziu Kielichów i Paziu Buław widze dobra wiadomosc a w cesarzowej dumę.... Suma Swiat Cytuj
afercia Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 WERYFIKACJA Znowu się nie udało Cytuj
Trida Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Hmmm to karty jakoś dziwnie pokazały... Szkoda w każdym razie. Cytuj
Gość LA Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Buuuu, przykro. Nie zniechęcaj się. Bierz udział dalej, a nam serwuj kolejną karcianą łamigówkę ;-) 3mam kciuki Cytuj
afercia Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 To była tylko maść ozonowa więc wcale jakoś smutno mi nie jest Właśnie a jak ja zobaczyłam karty od razu wiedziałam ze nic z tego i bardzo mnie dziwiły Wasze odpowiedzi ale bardzo za nie dziękuje 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi