szopenn Napisano 15 Października 2014 Napisano 15 Października 2014 Witam Śniło mi się, że spacerowałem sobie po okolicy mieszkania, w którym mieszkałem rok temu i nagle z krzaków wyskoczył czarny kot wyglądał śmiesznie i uśmiechał się do mnie(to był taki kot jak z kreskówki) zaczął mnie od razu gonić, przestraszyłem się i zacząłem mu uciekać kiedy już myślałem, że go zgubiłem on nagle mnie dogonił z uśmiechem na pysku. Proszę o interpretację. Pozdrawiam. Cytuj
WróżkaZębuszka Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Hej Nie ciągną się za Tobą jakieś niedokończone historie z przeszłości? Motyw postaci kreskówkowej, cyrkowej, z przerażającym uśmiechem na gębie symbolizuje strach i zagrożenie w pozornie niewinnym wydaniu [patrz: Kot z Chesshire z 'Alicji w Krainie Czarów'], nie obawiasz się przypadkiem jakiejś niewyjaśnionej historii? Może zraniłeś kobietę, rodziców, pokłóciłeś się z kimś [stare mieszkanie zwiastuje przeszłość w tym śnie] dawno temu i dalej tego nie odkręciłeś? Cytuj
szopenn Napisano 23 Października 2014 Autor Napisano 23 Października 2014 Życie to same niewyjaśnione historie ;D dzięki za pomoc! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi