Iwka78 Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 witam jest do wygrania książka i wylosują 4 osoby. Dziś powinny być wyniki. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że między innymi ja się zaklasyfikuję? III cesarzowa, XV diabełek, 6 pucharów zaklasyfikuje się....? jak obstawiacie? Cytuj
Gość Noa20 Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Obstawiam, że tak. W Cesarzowej widzę zwycięstwo, w Diabełku satysfakcję a w 6 kielichach szczęście z tego powodu. Powodzenia:) P.s. A gdzie Twoja interpretacja? Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Października 2014 Autor Napisano 16 Października 2014 P.s. A gdzie Twoja interpretacja? dokładnie tu...:-) zaklasyfikuje się.... :-) Dziękuję za życzenia! Cytuj
Trida Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że między innymi ja się zaklasyfikuję?III cesarzowa, XV diabełek, 6 pucharów Hmm hmm... mam mieszane uczucia. Chociaż takie 60% na tak bym dała. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 witamjest do wygrania książka i wylosują 4 osoby. Dziś powinny być wyniki. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że między innymi ja się zaklasyfikuję? III cesarzowa, XV diabełek, 6 pucharów zaklasyfikuje się....? jak obstawiacie? Generalnie widac ze tak ze sie zaklasyfikujesz...w koncu na koncu jest 6 pucharów...a to miedzy innymi spełnienie marzenia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 (edytowane) przez tego diabła jestem na nie - on jedynie odpowiada twierdząco tylko w pytaniach o seks i pożądanie. z HB masz kochanków (3+15+6=24) - na mojej karcie nie są oni połączeni ze sobą, on patrzy na nią, a ta w anioła. Przykro mi, ale na miłych wspomnieniach może się skończyć. Edytowane 23 Października 2014 przez Euterpe literówki Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Października 2014 Autor Napisano 16 Października 2014 jak nie wygram, to na pewno sobie kupię tą książkę... bo akurat na ten moment jest mi bardzo potrzebna:-) Cytuj
d@neczka Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Kurcze, obawiam się, że na oczekiwaniach może się skończyć. Niby ta Cesarzowa, ale Diabeł miesza 1 Cytuj
Gość LA Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Niestety nie zakwalifikujesz sie. Karty pokazały tylko Twoje marzenia o wygranej. Next time. Powodzenia! Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Października 2014 Autor Napisano 23 Października 2014 witamjest do wygrania książka i wylosują 4 osoby. Dziś powinny być wyniki. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że między innymi ja się zaklasyfikuję? III cesarzowa, XV diabełek, 6 pucharów zaklasyfikuje się....? jak obstawiacie? ****WERYFIKACJA**** KOchani, książka jest moja!!!!!!! Aha! Oh yeah! Aha! Oh yeah!:-))))))))))))))))))))))))))))))))) :flamenco: Bardzo wszystkim dziękuję za interpretacje! 1 Cytuj
Czarownica Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 No to gratulacje, w końcu! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 gratulacje masz ją już w domu? Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Października 2014 Autor Napisano 24 Października 2014 gratulacje masz ją już w domu? niestety jeszcze nie:-( mają wysłać w przyszłym tygodniu... ale jest to taka książka, o którą bardzo prosiłam wszechświat i wygranie tej książki jest dla mnie sygnałem, że idę w dobrym kierunku.... "Mindfulness. Trening Uważności" Mark Wiliams, Danny Penman Dziękuję za wszystkie gratulacje! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi