aelitaxx Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Witam, śniło mi się, że jechałam gdzieś bryczką krajobraz był ciemny tylko jakby bryczka była oświetlona . Śniło mi się że pokazywałam wszystkim, że na zewnętrznej stronie lewej dłoni miałam bliznę na około 7 cm głęboką, ale nie krwawiącą , nikt nie reagował, nie pomógł. Mówiłam, że potrzebuje pomocy i trzeba zawieść mnie do szpitala aby zszyć ranę ale nikt nie reagował a jak już to tylko popatrzył i tyle. Potem blizna się zmniejszyła, ale we śnie chciałam aby była większa aby ktoś zwrócił na mnie uwagę. Co to może znaczyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WróżkaZębuszka Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Witaj Wydaje mi się, że czujesz się niezauważona i niedostrzegalna - wokół Ciebie panuje ciemność, ludzie zupełnie się nie interesują. Twoja głęboka, ale nie krwawiąca rana, może symbolizować zdarzenia, które w przeszłości Cię zraniły i - choć rana nie jest już świeża - dalej bolą. Jak dla mnie powinnaś znaleźć kogoś, komu wyżalisz się ze swoich smutków, starych, niezagojonych ran, poszukać kogoś, kto rozświetli nie tylko drogę przed bryczką [prawdopodobnie sama dla siebie jesteś światłem - zaradna, samodzielna], ale także wszystko wokół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts