motorola_e398 Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 Witam. Dzisiejszej nocy miałem sen w którym śniła mi się moja była dziewczyna. To jest dla mnie trochę dziwne gdyż o niej w ogóle nie myślę. Sen był krótki. Spotkałem ją z tego co pamiętam na klatce? Lub u kogoś w mieszkaniu? Nie pamiętam dokładnie. No dobra gdy już ją spotkałem ona od razu "podleciała" przytuliła mnie i powiedziała , że tęskni i , że mnie kocha. Trochę takie dziwne to było. Nie jestem z nią już ładnych kilka lat , miałem już po niej inną dziewczynę z którą również nie jestem. Proszę o interpretację tego dziwnego snu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 a czy podświadomie, tak w głębi duszy nie tęsknisz za nią? Jeżeli wasza znajomość na płaszczyźnie koleżeńsko-przyjacielskiej układała się dobrze, a tylko bliższa relacja (związek) był kiepski, no to może brakuje Ci jej jako kumpeli. Cytuj
motorola_e398 Napisano 17 Października 2014 Autor Napisano 17 Października 2014 Raczej nie. Nie utrzymuję z nią ŻADNEGO kontaktu odkąd się rozstaliśmy. Dlatego zastanawia mnie ten sen. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 a zrobiła kiedyś coś podobnego w przeszłości? Przy czym nie musiały tutaj paść te same słowa tylko coś innego, równie miłego. Cytuj
motorola_e398 Napisano 17 Października 2014 Autor Napisano 17 Października 2014 Wprost czegoś takiego nie zrobiła i nie powiedziała. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 no to mnie samej opadają ręce: - podświadomość robi porządek - ostatnia opcja jest taka, że łączyła was silna więź, potrafiliście czytać sobie w myślach, ale i tak stawiam bardziej na powód wyżej Cytuj
motorola_e398 Napisano 17 Października 2014 Autor Napisano 17 Października 2014 W jaki sposób robi porządek , jak to było kilka lat temu? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 ale mózg zawsze będzie pamiętać, nawet jak nie jesteś tego świadomy Cytuj
motorola_e398 Napisano 17 Października 2014 Autor Napisano 17 Października 2014 Dziwne to jest strasznie , no ale co ja poradzę? Jeśli nic już nikt nie ma do dodania , to temat można zamknąć I dzięki za poświęcony czas. Cytuj
Czarownica Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Zapoznaj się z regulaminem działu, zły tytuł wątku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi