Jasminex Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 (edytowane) Cześć Dziewczyny, jestem singielką Zrobiłam rozkład na uczucia do końca roku, oto wynik: Październik- 8 Mieczy---->Wg mnie opisuje obecną sytuację- negatywne myślenie, tkwienie w jakiejś pułapce, sytuacja bez wyjścia (przynajmniej z pozoru) Listopad- As Kielichów--->8 Buław- tutaj trochę bardziej pozytywnie- pojawienie się jakiegoś uczucia, dynamizm tej sytuacji Grudzień- 2 monet-->a tutaj jakaś konieczność wyboru, rozważanie za i przeciw Jak uważacie??? Edytowane 17 Października 2014 przez Czarownica opis sytuacji! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 jeszcze tylko opis sytuacji Cytuj
Jasminex Napisano 17 Października 2014 Autor Napisano 17 Października 2014 nie ma co opisywać jestem sama Owszem jest. Napisanie tego, czy jest się w związku, czy samej, czy się z kimś kręci czy ma się obiekt westchnień jest istotne. - Czarownica Cytuj
Trida Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 Zrobiłam rozkład na uczucia do końca roku, oto wynik:Październik- 8 Mieczy Listopad- As Kielichów Grudzień- 2 monet Jesienna depresja na chwilę obecną ale w listopadzie Ci się rozjaśni trochę umysł, bo możliwe, ze kogoś poznasz. Fajna znajomość, może nie romans ale na pewno fajne rozmowy itp Głowa do góry Październik się niebawem kończy Cytuj
Gość LA Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 Październik - nie myśl negatywnie i nie izoluj się od ludzi, bo już w listopadzie nadejdzie nowe uczucie, zakochasz się. Życie nabierze tempa, będzie sie dużo działo. Maile, wiadomości, może randka. Grudzień to kolejny etap tej znajomości, dalsze korespondowanie i oby sie na tym nie skończył, należy spotkać się i skonfrontować. Dwójka denarów w tym miejscu mówi o sformalizowaniu związku, czyli zdecywować sie na bycie razem lub osobno. Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 od listopada może się coś zdarzyć ciekawego. As kielichów to uczucia (smutek, radość), 8 buław pokazuje m.in. wiadomości. Może jakaś ciekawsza znajomość internetowa? w grudniu 2 denary: wahania, niepewność, skupienie na spawach bardziej przyziemnych. Cytuj
Ysabell Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 Zgodze się z dziewczynami. W październiku dużo negatywnego myślenia, smutku, użalania się. Poczucie przytłoczenia i sytuacji bez wyjścia. W listopadzie będzie jakiś ruch, szansa na ożywienie uczuć, a w każdym razie dużo ruchu i emocji. Jeśli kogoś poznasz w listopadzie, to znajmość będzie trwać też w grudniu, wygląda to bardziej jak przyjaźń albo związek z rozsądku. Szkoda, że nie dobrałaś jeszcze jednej karty, bo dwójki bywają wieloznaczne. Pozdrawwiam Cytuj
Jasminex Napisano 17 Października 2014 Autor Napisano 17 Października 2014 Na pewno w listopadzie umieszczę weryfikację Cytuj
Arcan Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 W listopadzie może ktoś się pojawić...ale to na chwile tylko...Jakiś przebłysk... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Ale malo kart Hm ale sprobujemy. Mam jeszcze pytanie. Co oznacza ------> ? W listopadzie na pewno nowa znajomosc, az bedzie kipiec od emocji Duzo wiadomosci, na pewno bedzie super. W grudniu, mozesz zaczac sie zastanawiac gdzie ta relacja zmierza, czy traktuje Cie powaznie itp 1 Cytuj
Jasminex Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 zapomniałam usunąć ----> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi