Skocz do zawartości

Uczucia do końca roku....

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć Dziewczyny, jestem singielką

Zrobiłam rozkład na uczucia do końca roku, oto wynik:

Październik- 8 Mieczy---->Wg mnie opisuje obecną sytuację- negatywne myślenie, tkwienie w jakiejś pułapce, sytuacja bez wyjścia (przynajmniej z pozoru)

Listopad- As Kielichów--->8 Buław- tutaj trochę bardziej pozytywnie- pojawienie się jakiegoś uczucia, dynamizm tej sytuacji

Grudzień- 2 monet-->a tutaj jakaś konieczność wyboru, rozważanie za i przeciw

Jak uważacie???

Edytowane przez Czarownica
opis sytuacji!
Napisano

nie ma co opisywać :) jestem sama :)

Owszem jest. Napisanie tego, czy jest się w związku, czy samej, czy się z kimś kręci czy ma się obiekt westchnień jest istotne. - Czarownica

Napisano
Zrobiłam rozkład na uczucia do końca roku, oto wynik:

Październik- 8 Mieczy

Listopad- As Kielichów

Grudzień- 2 monet

Jesienna depresja na chwilę obecną ale w listopadzie Ci się rozjaśni trochę umysł, bo możliwe, ze kogoś poznasz. Fajna znajomość, może nie romans ale na pewno fajne rozmowy itp :)

Głowa do góry ;) Październik się niebawem kończy :D

Napisano

Październik - nie myśl negatywnie i nie izoluj się od ludzi, bo już w listopadzie nadejdzie nowe uczucie, zakochasz się. Życie nabierze tempa, będzie sie dużo działo. Maile, wiadomości, może randka. Grudzień to kolejny etap tej znajomości, dalsze korespondowanie i oby sie na tym nie skończył, należy spotkać się i skonfrontować. Dwójka denarów w tym miejscu mówi o sformalizowaniu związku, czyli zdecywować sie na bycie razem lub osobno. Powodzenia!

Napisano

od listopada może się coś zdarzyć ciekawego. As kielichów to uczucia (smutek, radość), 8 buław pokazuje m.in. wiadomości. Może jakaś ciekawsza znajomość internetowa?

w grudniu 2 denary: wahania, niepewność, skupienie na spawach bardziej przyziemnych.

Napisano

Zgodze się z dziewczynami. W październiku dużo negatywnego myślenia, smutku, użalania się. Poczucie przytłoczenia i sytuacji bez wyjścia.

W listopadzie będzie jakiś ruch, szansa na ożywienie uczuć, a w każdym razie dużo ruchu i emocji. Jeśli kogoś poznasz w listopadzie, to znajmość będzie trwać też w grudniu, wygląda to bardziej jak przyjaźń albo związek z rozsądku. Szkoda, że nie dobrałaś jeszcze jednej karty, bo dwójki bywają wieloznaczne.

Pozdrawwiam

Napisano

W listopadzie może ktoś się pojawić...ale to na chwile tylko...Jakiś przebłysk...

Napisano

Ale malo kart :P Hm ale sprobujemy. Mam jeszcze pytanie.

Co oznacza ------> ?

W listopadzie na pewno nowa znajomosc, az bedzie kipiec od emocji :) Duzo wiadomosci, na pewno bedzie super. W grudniu, mozesz zaczac sie zastanawiac gdzie ta relacja zmierza, czy traktuje Cie powaznie itp

• Lubię to! 1