Gość Linkinia Napisano 17 Października 2014 Napisano 17 Października 2014 Cześć wpadam z trzema pytaniami, szybkimi do zweryfikowania. W rozmowie z kolegą padła propozycja spotkania na kawę, ale nie uzgodniliśmy terminu. Napiszę do niego w tej sprawie. Pytałam o trzy dni, najładniej wypada środa. Jednak ten czwartek mamy wyjątkowo wolny od zajęć (może pojechać do domu i zrobić długi weekend), dlatego chciałabym się was poradzić, co myślicie. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że kolega odwiedzi mnie: 1. w poniedziałek? - XV Diabeł, 8 denarów, 2 denarów --> HB Rydwan Wydaje mi się, że ten termin odpada. Diabeł pokazuje ograniczenia, w dodatku 8 denarów brak czasu i 2 denarów ustalenie innego dnia. 2. we wtorek? - 5 kielichów, 10 mieczy, paź denarów --> HB XV Diabeł Tu również nie, paź denarów na końcu mówi o propozycji innego terminu. 3. w środę? - IV Cesarz, 3 buław, 10 denarów, król kielichów --> HB XVII Gwiazda,VIII Siła Dwie wersje: a) tak, spotkamy się nie, on pojedzie do domu na długi weekend. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi