Skocz do zawartości

Jak potoczy się sytuacja między nami podczas wspólnego kongresu?? Weryf. za tydzień

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Obecnie jest zastój w kontaktach z facetem, z którym się przez jakiś czas spotykałam. Za tydzień będziemy razem na pewnym kongresie. Moje pytanie brzmiało: Jak potoczy się sytuacja między nami podczas tej imprezy?

7 kielichów----> Cesarz----> 9 buław

W 7 kielichów widzę pewne upojenie alkoholowe :), Cesarz to on a w 9 buław widzę jego zdystansowaną postawę i takie przyglądanie się ukradkiem z boku... Wg mnie nic z tego wyniknie... będziemy mieć znikomy kontakt...

Jak myślicie??

Napisano

A ja w 7 kieli widzę Twoje wyobrażenia, ewentualnie to Ty możesz popijać na tym spotkaniu.

On będzie oficjalny i tak jak piszesz nic więcej z tego nie będzie.

Napisano

Nic nie wyniknie z tego spotkania. Rezerwa i dystans pana. Skojarzyło mi się też z takim wyczekiwaniem na jego ruch.

Napisano

W kielichach widać twoje marzenia, że coś się może odbuduje ale Pan w cesarzu pokazuje swoją dumę, w 9 widać ostrozność w kontaktach z tobą, nic niestety miedzy wami nie będzie.

• Lubię to! 1
Napisano
Jak potoczy się sytuacja między nami podczas tej imprezy?

Kontakt, o ile będzie, to chłodny, rzeczowy, zdystansowany.

Pan wg mnie pokaże swoją pozycję, wyższość czy coś w podobie.

Napisano

na początku możesz dostać to, co chcesz, ale później pan może się bardziej zdystansować. Jeżeli masz możliwość spędzenia tego czasu jeszcze w innej grupie, to może się tak stać

Napisano

No nie zadzieje się, są jakieś marzenia dotyczące tego jak to mogłoby być, ale Pan okaże się być skupiony na sprawach zawodowych i czerstwy.

Napisano

Na pewno zdekoncentrujesz go swoją osobą, nie jestes mu obojetna, ale nie będzie chciał rozdrapywać ran i nie zrobi stosownego kroku w Twoim kierunku (nie będzie chciał kontynuować znajomości). Z sumy Sąd - odpuść go sobie, otwórz się na nowe...

PS Wypicuj się, wypachnij, bądź swobodna, niech wie co stracił ;-) Powodzenia! Serce będzie walić.

Napisano
Witam

Obecnie jest zastój w kontaktach z facetem, z którym się przez jakiś czas spotykałam. Za tydzień będziemy razem na pewnym kongresie. Moje pytanie brzmiało: Jak potoczy się sytuacja między nami podczas tej imprezy?

W 7 kielichów widzę pewne upojenie alkoholowe :), Cesarz to on a w 9 buław widzę jego zdystansowaną postawę i takie przyglądanie się ukradkiem z boku... Wg mnie nic z tego wyniknie... będziemy mieć znikomy kontakt...

Jak myślicie??

Mysle, ze Twoje oczekiwania (7 kielichów) zderzą sie z jakimś oporem. Nic się nie zadzieje na tym kongresie.

Napisano

Myślę, że 7 kielichów bardziej pokazuje stan upojenia alkoholowego (impreza) , niżeli moje oczekiwania...

Napisano
Myślę, że 7 kielichów bardziej pokazuje stan upojenia alkoholowego (impreza) , niżeli moje oczekiwania...
być moze o to chodzi
  • Lubię to! 1
Napisano

żadnych konkretnych ruchów z twojej strony nie będzie, bo pan będzie zdystansowany, nie będzie zainteresowany rozwojem sytuacji i nic z tego nie wyniknie

Napisano

Chciałam poinformować, że sprawy troszkę się skomplikowały :) Także w 100% jestem pewna, że na kongresie kontaktu między nami nie będzie, a jak do niego dojdzie to na pewno nic miłego z tego nie wyniknie :)