Jasminex Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Witam Obecnie jest zastój w kontaktach z facetem, z którym się przez jakiś czas spotykałam. Za tydzień będziemy razem na pewnym kongresie. Moje pytanie brzmiało: Jak potoczy się sytuacja między nami podczas tej imprezy? 7 kielichów----> Cesarz----> 9 buław W 7 kielichów widzę pewne upojenie alkoholowe , Cesarz to on a w 9 buław widzę jego zdystansowaną postawę i takie przyglądanie się ukradkiem z boku... Wg mnie nic z tego wyniknie... będziemy mieć znikomy kontakt... Jak myślicie?? Cytuj
niiwa Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 A ja w 7 kieli widzę Twoje wyobrażenia, ewentualnie to Ty możesz popijać na tym spotkaniu. On będzie oficjalny i tak jak piszesz nic więcej z tego nie będzie. Cytuj
QPucharów Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Nic nie wyniknie z tego spotkania. Rezerwa i dystans pana. Skojarzyło mi się też z takim wyczekiwaniem na jego ruch. Cytuj
Beata39 Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 W kielichach widać twoje marzenia, że coś się może odbuduje ale Pan w cesarzu pokazuje swoją dumę, w 9 widać ostrozność w kontaktach z tobą, nic niestety miedzy wami nie będzie. 1 Cytuj
Trida Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Jak potoczy się sytuacja między nami podczas tej imprezy?7 kielichów----> Cesarz----> 9 buław Kontakt, o ile będzie, to chłodny, rzeczowy, zdystansowany. Pan wg mnie pokaże swoją pozycję, wyższość czy coś w podobie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 na początku możesz dostać to, co chcesz, ale później pan może się bardziej zdystansować. Jeżeli masz możliwość spędzenia tego czasu jeszcze w innej grupie, to może się tak stać Cytuj
Czarownica Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 No nie zadzieje się, są jakieś marzenia dotyczące tego jak to mogłoby być, ale Pan okaże się być skupiony na sprawach zawodowych i czerstwy. Cytuj
Gość LA Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Na pewno zdekoncentrujesz go swoją osobą, nie jestes mu obojetna, ale nie będzie chciał rozdrapywać ran i nie zrobi stosownego kroku w Twoim kierunku (nie będzie chciał kontynuować znajomości). Z sumy Sąd - odpuść go sobie, otwórz się na nowe... PS Wypicuj się, wypachnij, bądź swobodna, niech wie co stracił ;-) Powodzenia! Serce będzie walić. Cytuj
emilr Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Witam Obecnie jest zastój w kontaktach z facetem, z którym się przez jakiś czas spotykałam. Za tydzień będziemy razem na pewnym kongresie. Moje pytanie brzmiało: Jak potoczy się sytuacja między nami podczas tej imprezy? 7 kielichów----> Cesarz----> 9 buław W 7 kielichów widzę pewne upojenie alkoholowe , Cesarz to on a w 9 buław widzę jego zdystansowaną postawę i takie przyglądanie się ukradkiem z boku... Wg mnie nic z tego wyniknie... będziemy mieć znikomy kontakt... Jak myślicie?? Mysle, ze Twoje oczekiwania (7 kielichów) zderzą sie z jakimś oporem. Nic się nie zadzieje na tym kongresie. Cytuj
Jasminex Napisano 18 Października 2014 Autor Napisano 18 Października 2014 Myślę, że 7 kielichów bardziej pokazuje stan upojenia alkoholowego (impreza) , niżeli moje oczekiwania... Cytuj
emilr Napisano 18 Października 2014 Napisano 18 Października 2014 Myślę, że 7 kielichów bardziej pokazuje stan upojenia alkoholowego (impreza) , niżeli moje oczekiwania... być moze o to chodzi 1 Cytuj
adivino Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 żadnych konkretnych ruchów z twojej strony nie będzie, bo pan będzie zdystansowany, nie będzie zainteresowany rozwojem sytuacji i nic z tego nie wyniknie Cytuj
Jasminex Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 Chciałam poinformować, że sprawy troszkę się skomplikowały Także w 100% jestem pewna, że na kongresie kontaktu między nami nie będzie, a jak do niego dojdzie to na pewno nic miłego z tego nie wyniknie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi