maddlen Napisano 24 Kwietnia 2009 Napisano 24 Kwietnia 2009 To mój pierwszy post, Witam wszystkie forumowiczki Bardzo proszę o porady, ponieważ interesuje mnie wróżenie od dawna, postanowiłam w końcu sie nauczyć, ale mam problem z wyborem czy bedą to karty klasyczne, Anioły Kabały, interesuje mnie również Świetlista Siła Aniołów. Chciałabym wróżyc sobie i innym. . Byłam kilka razy u wróżki, króra wróżyła z klasycznych, trafność wróżby była bardzo dobra, nie wiem natomiast nic o kartach anielskich a bardzo mnie interesują. Może mogłybyście mi cos poradzić? Cytuj
Gość User2 Napisano 24 Kwietnia 2009 Napisano 24 Kwietnia 2009 http://www.ezoforum.pl/karty/8661-czym-kierowac-sie-przy-wyborze-kartz.html Cytuj
maddlen Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Napisano 24 Kwietnia 2009 Zdecydowałam się już, zamówiłam Anioły Karmy z książeczką ANIOŁY KARMY KSIĄŻKA + KARTY - H. ŻUK NOWOŚĆ (608520415) - Aukcje internetowe Allegro Myślę, że na początek będą odpowiednie. Jest może ktoś kto posiada te karty? I jakie są wrażenia? Cytuj
Aura Napisano 24 Kwietnia 2009 Napisano 24 Kwietnia 2009 Zdecydowałam się już, zamówiłam Anioły Karmy z książeczką Myślę, że na początek będą odpowiednie. Jest może ktoś kto posiada te karty? I jakie są wrażenia? Świetny wybór, są naprawde dobre. Cytuj
Reina Napisano 24 Kwietnia 2009 Napisano 24 Kwietnia 2009 Cóż, jeśli chodzi o Anioły Kabały, jest to chyba jedyna talia anielska, nad jaką wzdycham - jest prześliczna. Mam jednak program komputerowy z nimi, muszę przyznać, że każda karta zawiera mnóstwo znaczeń i wymagają sporego nakładu pracy, by zacząć nimi intuicyjnie operować. Grafiki są kolażami różych symboli i na początek mogą także niejasno wyglądać, można się mylić. I jest to duża talia - nie jestem pewna, ale ma chyba tyle samo co Tarot, albo coś koło tego. No cóż, kwestia samozaparcia. Cytuj
Gość User2 Napisano 2 Maja 2009 Napisano 2 Maja 2009 Czy mogłabyś mi powiedzieć Reina gdzie zdobyłaś ten program komputerowy z kartami aniołów? Cytuj
maddlen Napisano 2 Maja 2009 Autor Napisano 2 Maja 2009 Jeśli chodzi o program AniołyAB to można ściagnąć ze stronki Chomikuj.pl Cytuj
Reina Napisano 2 Maja 2009 Napisano 2 Maja 2009 Na Chomiku trzeba mieć konto do ściągania. Ja Anioły AB z Aniołami Kabały ściągnęłam z tej stronki: Programy ezoteryczne Nie jest to pełna wersja, niestety, ale do zapoznania się z kartami jest w sam raz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi