Arcan Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Czy dostanę awans? rydwan, 7 kijów, rycerz mieczy Wygląda na to,że tak :!: Rydwan to sukces, chwała...Dostanę, ale nie będę mogła osiąść na laurach... Jeszcze wiele pracy przede mną.... Jak psychicznie dam sobie radę na tym stanowisku? (I plan, wszystko skoncentrowane na mnie) zakładając,że je dostane królowa mieczy, rydwan, 8 denarów Tak sobie...W rydwanie widać stres... Chociaż mieczowa to ostra kobieta.... Chyba nauczę się kontrolować stres. Finalnie powinno być ok Cytuj
Trida Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Czy dostanę awans? rydwan, 7 kijów, rycerz mieczy A ja uważam, że nie... Wg mnie bd musiała jeszcze trochę popracować. Jak dla mnie to ktoś Ci ten awans zwinie sprzed nosa niestety. Jak psychicznie dam sobie radę na tym stanowisku? (I plan, wszystko skoncentrowane na mnie) zakładając,że je dostane królowa mieczy, rydwan, 8 denarów Musiałabyś zrezygnować z pewnych rzeczy, sporo wyrzeczeń i zmian w Twoim życiu by nastąpiło ale suma sumarum ogarnęłabyś wszystko i dała radę bez problemu. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Czy dostanę awans? rydwan, 7 kijów, rycerz mieczy No myślę po kartach, że jakiś mieczowy zrobi nagły zryw i wyrwie Ci to stanowisko... Co by nie było życzę powodzenia:) Cytuj
Arcan Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 Mieczowy nie może tego zrobić... To stanowisko tylko dla kobiet Cytuj
Trida Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Mieczowy nie może tego zrobić... To stanowisko tylko dla kobiet Ale jakiś pan mieczowy z zarządu może stwierdzić, że na razie nie trzeba nikogo awansować. Cytuj
roszpunka79 Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Mieczowy nie może tego zrobić... To stanowisko tylko dla kobiet Kobieta też może się pokazać w męskiej karcie. Cytuj
Arcan Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 Czyli mam jakąś rywalkę... Cytuj
Czarownica Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Czy dostanę awans? rydwan, 7 kijów, rycerz mieczy Tylko jeżeli bardzo intensywnie będziesz się o niego dopominać Jak psychicznie dam sobie radę na tym stanowisku? (I plan, wszystko skoncentrowane na mnie) zakładając,że je dostane królowa mieczy, rydwan, 8 denarów Nawał pracy, może być sporo nerwów, ale poradzisz sobie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 w pierwszych trzech kartach widzę pogoń za tym, walkę, ale w ostateczności faktycznie może wszystko przekreślić rycerz mieczy. w drugim powiedziałabym, że nadal będziesz robić, to co robisz obecnie (brak awansu), ale tym razem możesz nie dać po sobie tego poznać, zachowasz kamienną twarz (królowa mieczy) i szybko przejdziesz do swoich obowiązków. Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Czy dostanę awans? rydwan, 7 kijów, rycerz mieczy - moim zdaniem nie i tutaj się pokazuje, że masz rywala o bardzo mocnym, męskim charakterze Jak psychicznie dam sobie radę na tym stanowisku? (I plan, wszystko skoncentrowane na mnie) zakładając,że je dostane królowa mieczy, rydwan, 8 denarów - tutaj potrzebna byłaby praca nad koncentracją, mam wrażenie, że to praca nad którą trzeba się mocno skupić i poświęcić jej bardzo dużo czasu nawet po godzinach pracy Cytuj
Gość LA Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Odp 1. Nie podobają mi sie te karty. Wszystkie opisują osobę, która dostanie to stanowsko. A bedzie to: impulsywny, chamski prostak, byle by po trupach, prostą drogą do celu dostanie to do czego dąży. Czy TY taka jestes? Karty mówią, że tylko taką drogą osiągniesz swoje marzenia. Odp 2. Na tym stanowisku spotkasz sie z duzym uznaniem, ale co za tym idzie, też z zazdrością. Poczujesz sie samotna. Bedziesz tematem plotek i kłamstewek. Twoje nowe stanowisko bedzie polegać na bawieniem się słowem, dowcipem, będziesz mistrzynią pozorów w udowadnianiu, będzisz profesjonalistką w swoim zawodzie. Myślę, że jestes dziennikarzem lub prezenterem, biorę pod uwagę aktorstwo. Bedziesz cieżko pracować, nawet po godzinach, ale nie będzie to się przekładać na zarobki. Powodzenia! Cytuj
d@neczka Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 myślę, że nie - ktoś zagrodzi Ci drogę do awansu, może coś miesza na boku Cytuj
QPucharów Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Będziesz zdeterminowana, by osiągnąć cel, widać Twoje parcie ale nie dostaniesz awansu. Cytuj
Arcan Napisano 21 Października 2014 Autor Napisano 21 Października 2014 Odp 1.Nie podobają mi sie te karty. Wszystkie opisują osobę, która dostanie to stanowsko. A bedzie to: impulsywny, chamski prostak, byle by po trupach, prostą drogą do celu dostanie to do czego dąży. Czy TY taka jestes? Karty mówią, że tylko taką drogą osiągniesz swoje marzenia. Odp 2. Na tym stanowisku spotkasz sie z duzym uznaniem, ale co za tym idzie, też z zazdrością. Poczujesz sie samotna. Bedziesz tematem plotek i kłamstewek. Twoje nowe stanowisko bedzie polegać na bawieniem się słowem, dowcipem, będziesz mistrzynią pozorów w udowadnianiu, będzisz profesjonalistką w swoim zawodzie. Myślę, że jestes dziennikarzem lub prezenterem, biorę pod uwagę aktorstwo. Bedziesz cieżko pracować, nawet po godzinach, ale nie będzie to się przekładać na zarobki. Powodzenia! Pracuje w telewizorni.... Bingo, aktorstwo Cytuj
Arcan Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 Dokladnie taka osoba mi wyrwala awans... chamska prostaczka Cytuj
Arcan Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 Znajomosci plus 5 mieczowe zachowanie... idzie po trupach Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Czy dostanę awans? rydwan, 7 kijów, rycerz mieczy Rydwan to 7-my Arkan, potem 7 kijow, a i Rycerz mieczy ma swego odpowiednika w Arkanie VII. Rydwan, wiec przeszkod sporo, nie wszystko zalezy od Ciebie - wymagana walka i moze faktycznie szanse masz duze, ale konkurencja i/lub zewnetrzne okolicznosci (Swiat z sumowania) daje mi tu wrazenie, ze sie nie uda, a moze nie uda sie ze wzgledu na "niewyparzony" jezyk? (Rycerz mieczy) i za duza agresje i parcie na ten awans (Rydwan, 7 kijow), ale jak sie nie udaloby teraz, to i tak Twoje "akcje" sa wyceniane raczej wysoko i masz jakas przewage w tej sprawie (Rydwan, 7 kijow) - mozliwe, ze bedzie sie trzeba czyms wykazac - jakis konkurs, wykazanie sie w pracy mocniej, niz dotychczas (Rydwan, 7 kijow). i drugi rozklad: królowa mieczy, rydwan, 8 denarów mam nadzieje, ze wiesz, na co sie porywasz;) to stanowisko wymagac bedzie od Ciebie duzej odpowiedzialnosci, spelniania wielu obowiazkow i takiej czasem mrowczej roboty i wszystko niejako na Twojej glowie.... Cytuj
Arcan Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) ezoterynka już jest po weryfce Mam osobistą satysfakcję, bo nikt nie zgadza się z awansem tej osoby... nawet padły teksty typu :''komu dała za to stanowisko?''.. i ogólny protest Edytowane 2 Marca 2015 przez Arcan Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 no to trojkacik trzeba bylo nacisnac, ze zweryfikowany - ja nie czytam innych wpisow, zeby sie nie sugerowac:) Cytuj
Arcan Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 gdzie on jest? mam tylko trójkącik z napisem ''raportuj posta'' Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 w instrukcji bylo cos o zoltym, ja mam tylko czarny trojkacik - raportuj tak, jak masz i tego posta z interpretacja - powinno zadzialac:) juz wiemy, ze stanowisko zwinal Rycerz mieczy z biustem - bywa:-/ Cytuj
Halsky Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Będzie walka o ten stołek. Jak zdobędziesz to naprawdę jak w totka, ale szansa jakaś jest Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Dokladnie taka osoba mi wyrwala awans... chamska prostaczka współczuje... to przykre... ale niestety tacy ludzie zachodzą bardzo wysoko... a my o szczerych sercach mamy twarde dupy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi