Ceres Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wróżba z kart Tarot Manga gdzie postacie kobiece są pozamieniane z męskimi ale znaczenie pozostaje takie samo. W nawiasach dałam nazwy z tradycyjnych talii jakie są) Aura -V KAPŁANKA (papież), III Kielichów Takie wrażenie mam, że ten tydzień upłynie mi na uczeniu się czegoś od znajomych lub zbieraniu o czymś/kimś informacji. Dom : Król Mieczy(Królowa Mieczy) jakieś słowne przepychanki Praca: As buław Szansa na coś nowego albo jakaś perspektywa na nową pracę. Finanse: III Buław Jakieś dodatkowe pieniążki, coś sprzedam może. Uczucia: XI MOC, II Kielichów Pojednanie z kimś, pogodzenie, znajdę w sobie odwagę i wyciągnę do kogoś rękę na zgodę Niespodzianka: Książę Monet (Paź Monet) Jakiś prezent albo zaproszenie albo wiadomość w sensie pozytywnym dla mnie. Ostrzeżenie: VIII Kielichów Żebym nie popadała w skrajne emocje, kontrolowała się. Nie próbować dopiąć swego za wszelką ceną. Ktoś wspomoże ? Cytuj
afercia Napisano 19 Października 2014 Napisano 19 Października 2014 Aura -V KAPŁANKA (papież), III Kielichów Dla mnie papież siedzi i ocenia,a 3ka dość wybitnie mówi o zabawie. Moim zdaniem w tym tygodniu będzie krążyć jakaś plotka o jakiejś imprezie/ jakimś wydarzeniu po pijaku i albo ty będziesz oceniać albo ciebie ocenią. Dom : Król Mieczy(Królowa Mieczy) Będziesz dość uszczypliwa ale jednocześnie królowa mieczy to kobieta która trzyma wszystkich w ryzach czyli będziesz chyba trochę drygować Praca: As buław Będziesz mogła wykazać się twórczą inicjatywą. Finanse: III Buław Moim zdaniem podróże trochę obciążą ci kieszeń, może tankowanie? Uczucia: XI MOC, II Kielichów Spotkanie z kimś przyjemnym na piwie? Nawet luźnym znajomym przy którym czujesz się czasem lekko spięta Niespodzianka: Książę Monet (Paź Monet) Moim zdaniem jakaś fajna wiadomość. Ostrzeżenie: VIII Kielichów Nie odpuszczać / Nie odchodzić bez walki po kryjomu Cytuj
Lena75 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Aura -V KAPŁANKA (papież), III Kielichów Takie wrażenie mam, że ten tydzień upłynie mi na uczeniu się czegoś od znajomych lub zbieraniu o czymś/kimś informacji. Ogólnieradosny i ciepły tydzień...byc moze ktos bedzie potrzebował Twojej pomocy lud porady Dom : Król Mieczy(Królowa Mieczy) jakieś słowne przepychanki "Odciecie sie" jakieś bliskiej osoby..mężczyzny Praca: As buław Szansa na coś nowego albo jakaś perspektywa na nową pracę. Przed Tobą jakaś szansa w pracy Finanse: III Buław Jakieś dodatkowe pieniążki, coś sprzedam może. bedzie dobrze Uczucia: XI MOC, II Kielichów Pojednanie z kimś, pogodzenie, znajdę w sobie odwagę i wyciągnę do kogoś rękę na zgodę A ja tu widzę miłośc Niespodzianka: Książę Monet (Paź Monet) Jakiś prezent albo zaproszenie albo wiadomość w sensie pozytywnym dla mnie. Pojawi sie jakiś mężczyzna,być moze dostaniesz od niego zaproszenie na wspólny wypad Ostrzeżenie: VIII Kielichów Żebym nie popadała w skrajne emocje, kontrolowała się. Nie próbować dopiąć swego za wszelką ceną. Nie rób niczego wbrew sobie Cytuj
Trida Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Aura -V KAPŁANKA (papież), III Kielichów Raczej spokojna i opanowana ale wśród znajomych. Bym się zastanawiała, czy nie okażesz się dla kogoś wsparciem w tym tygodniu. Dom : Król Mieczy(Królowa Mieczy) Jakieś małe kłótnie mogą się pojawić. Na pewno słowne dogryzki. Praca: As buław Poczujesz wiatr w żaglach i wszystko powinno się fajnie układać. Finanse: III Buław Tutaj chyba bd chciała coś kupić ale niekoniecznie uda Ci się to w tym tygodniu. Uczucia: XI MOC, II Kielichów No romansowo może być, jakaś randka lub miłe słówka. Niespodzianka: Książę Monet (Paź Monet) Miła wiadomość, zaproszenie na wspólne wyjście Ostrzeżenie: VIII Kielichów Nie daj się ciemnym chmurom i niepozytywnym myślą. Cytuj
Ceres Napisano 20 Października 2014 Autor Napisano 20 Października 2014 Dzięki wielkie Postawiłam rozkład na ten tydzień i na następny też sobie jeszcze postawie, bo mam jakies takie przeczucie coś jakby motyle w brzuchu jakby miało sie coś ważnego stać w tym miesiącu ale nie wiadomo co? Nie miewacie tak czasami ? Cytuj
Ceres Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 Weryfikacja Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna.Wróżba z kart Tarot Manga gdzie postacie kobiece są pozamieniane z męskimi ale znaczenie pozostaje takie samo. W nawiasach dałam nazwy z tradycyjnych talii jakie są) Aura -V KAPŁANKA (papież), III Kielichów Takie wrażenie mam, że ten tydzień upłynie mi na uczeniu się czegoś od znajomych lub zbieraniu o czymś/kimś informacji. Pomagałam koledze w załatwieniu czegoś Dom : Król Mieczy(Królowa Mieczy) jakieś słowne przepychanki A jakieś małe sprzeczki ale nic poważnego Praca: As buław Szansa na coś nowego albo jakaś perspektywa na nową pracę. Finanse: III Buław Jakieś dodatkowe pieniążki, coś sprzedam może. No wpadły dodatkowe pieniążki, niedużo ale coś. Uczucia: XI MOC, II Kielichów Pojednanie z kimś, pogodzenie, znajdę w sobie odwagę i wyciągnę do kogoś rękę na zgodę Wielka kłótnia z przyjaciółką Niespodzianka: Książę Monet (Paź Monet) Jakiś prezent albo zaproszenie albo wiadomość w sensie pozytywnym dla mnie. Zaproszenie na kawę od kolegi. Ostrzeżenie: VIII Kielichów Żebym nie popadała w skrajne emocje, kontrolowała się. Nie próbować dopiąć swego za wszelką ceną. Ta karta chyba ostrzegała mnie przed tym, żebym jednak kontrolowała swoje emocje - nie kontrolowałam i wydarzyła się wielka kłótnia. Ktoś wspomoże ? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi