Skocz do zawartości

Czy przepiszą łacinę? (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybieram się jutro przepisać łacinę na studiach. Ciekawa jestem czy pójdzie bez problemów.Czy przepiszą?

8 mieczy 4 buławy Koło

W ósemce wydaje mi się wyszły moje obawy,ogólnie jestem bardzo strachliwym stworzeniem i załatwianie takich spraw jest dla mnie koszmarem. W 4 się uda - świętowanie i sukces w kole zmiana planu zajęć :) Czyli moim zdaniem strach tutaj ma większe oczy :) Albo będę kręcić się w kółko i uczyć dalej... Koło to taka dla mnie niepewna znaczeniowo karta..

Napisano

Przy Kole wszystko może się zdarzyć, ale jeżeli lektorat kończy się jakimś zaliczeniem albo egzaminem to niewykluczone, że na zajęcia nie będziesz musiała chodzić, ale egzamin/zaliczenie trzeba będzie napisać razem z innymi.

Tak czy siak na pewno coś w tym temacie zostanie załatwione po Twojej myśli.

Napisano

Przepiszą, ale nie wiem czy nie będziesz musiała się tam jeszcze pofatygować po coś.

Napisano
Wybieram się jutro przepisać łacinę na studiach. Ciekawa jestem czy pójdzie bez problemów.Czy przepiszą?

8 mieczy 4 buławy Koło

Jak dla mnie bd musiała prosić i mimo wszystko zdać jakiś egzamin dodatkowy / odpytana zostaniesz albo bd musiała ogólnie się jeszcze stawić na katedrze za jakiś czas.

Napisano

8 Mieczy to utkniecie w martwym punkcie, nie zamartwiaj się, jest to tylko pozorny brak wyjścia z sytuacji. Nadarzy sie okazja do wykorzystania (Koło fortuny) i będziesz mogła zebrać żniwa z swojej cieżkiej pracy wykazując sie wiedzą 8-). Z sumy głupiec, on tak frywolnie podskakuje na mojej karcie, chyba z radości. Powodzenia!

Napisano

WERYFIKACJA

Idąc do studium trochę się wystraszyłam, bo było to teoretycznie do 17.10 ale przepisali bez problemu :)

• Lubię to! 1