Skocz do zawartości

Czy jutrzejsza wizyta dojdzie do skutku? (ZWERYFIKOWANY)

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wisielec Królowa Buław odwrócona Cesarz -> Księżyc

Nie wiem co myslec patrzac na te karty. Wszystko zalezy od jednej osoby, potrzebuje poniekad jej pomocy, ale obawiam sie ze wpisane w osobowosc humorki odwleka sprawe w czasie...

I to chyba widać w odwróconej Królowej. Wisielec zas moze symbolizowac mnie,a nie zawieszenie czyli ze np wizyta przesunie się na inny termin. Cesarz to niby pozytywna odpowiedź na pytanie. Jutro wieczorem zweryfikuję, proszę o pomoc:)

aa i dodam ze chodzi o wizyte u lekarza

Edytowane przez gucio19
Napisano

wyglada to tak jakby ktos na cos czekał i sie nie doczekał - no chyba, ze wieczorem bedzie ta wizyta. tyle, ze ksiezyc mowi o samotnosci i niepewnosci wg mnie

Napisano

Nie wiem co myslec patrzac na te karty. Wszystko zalezy od jednej osoby, potrzebuje poniekad jej pomocy, ale obawiam sie ze wpisane w osobowosc humorki odwleka sprawe w czasie...

I to chyba widać w odwróconej Królowej. Wisielec zas moze symbolizowac mnie,a nie zawieszenie czyli ze np wizyta przesunie się na inny termin. Cesarz to niby pozytywna odpowiedź na pytanie. Jutro wieczorem zweryfikuję, proszę o pomoc:)

aa i dodam ze chodzi o wizyte u lekarza

moim zdaniem wizyta zostanie przesunięta na inny termin i przesunie ją kobieta lub powodem będzie jakaś kobieta

• Lubię to! 1
Napisano

Uważam, że wizyta albo odbędzie się bardzo późno albo zostanie przesunięta na inny termin

• Lubię to! 1
Napisano

Wg mnie wizyta zostanie przesunięta.

• Lubię to! 1
Napisano

Przesunięta i nie uważam, żeby Cesarz to była zawsze pozytywna odpowiedź... To często upór i widzimisię kogoś, despotyzm.

• Lubię to! 1
Napisano

wisielec na początku mówiłby nie... Jeżeli czekasz na kobietę, a tutaj wyszła w pozycji odwróconej to też dla mnie znak, że nici z tego. W cesarzu może wpadnie kumpel niezapowiedzianie.

Napisano

Z początku jak zobaczyłam karty, stwierdziłam - to oczywiste, że wizyta sie nie odbędzie. Po dłuższej chwili zaczełam sie zastanawiać.

Wisielec - pokazuje obecna sytuacje, wisisz i czekasz. Dalej odwrócona QBuław - wskazuje sytuację, że wizyta na której Ci zalezy, nie jest planowana. Liczysz na dar przekonywania, pomoc Królowej, liczysz na to, że uda jej sie przyspieszyc ten termin. Ona sie odwróciła i nie chce współpracować. Cesarz radzi: nie szukaj wsparcia, lecz zacznij działać sama, a wtedy dopiesz swego.

Księżyc z sumy pokazuje ogół sytuacji, Twoją niewiare. Chciałoby się zobaczyc inne karty, cóż niełatwa sprawa - niełatwe karty, ale do załatwienia. Powodzenia!

Napisano

A jednak wszystko poszło po mojej mysli, do wizyty doszło.Karty chyba pokazały moje lęki :_mysli:

• Lubię to! 1