Iwka78 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 witam zapytałam kart, jaka jest szansa, że do końca tego roku dostanę podwyżkę? 3 denary, 3 buławy, królowa buław - powiedziałabym, że jak zwykle podwyżka odwleczona w czasie.... jak myślicie? Dziękuję. Cytuj
afercia Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Moim zdaniem dostaniesz ale jeszcze trochę będziesz musiała popracować albo dostaniesz jako zachętę przy nowym projekcie/przedsięwzięciu Cytuj
Trida Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 zapytałam kart, jaka jest szansa, że do końca tego roku dostanę podwyżkę?3 denary, 3 buławy, królowa buław. Szansa jest ALE wg szefostwa musisz się bardziej postarać (a da się czasami bardziej?) Jak dla mnie jesteś już blisko podwyżki. Cytuj
Czarownica Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Coś jakbyś miała warunek, że "jeśli się wykażesz w projekcie". No i oczywiście będziesz musiała ruszyć temat sama. Ale moim zdnaiem szanse są spore, że tak. Cytuj
Lena75 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Jestem takiego samego zdania jak dziewczyny....szefostwo coś sypnie, ale bedziesz sie musiała wykazać....zastanawia mnie ta Q Buław....chyba jakas kobieta bedzie miała decydujący głos, kierowniczka,szefowa... Pozdrawiam. Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Października 2014 Autor Napisano 20 Października 2014 Jestem takiego samego zdania jak dziewczyny....szefostwo coś sypnie, ale bedziesz sie musiała wykazać....zastanawia mnie ta Q Buław....chyba jakas kobieta bedzie miała decydujący głos, kierowniczka,szefowa...Pozdrawiam. nie mam kierowniczki ani szefowej... sami faceci... Cytuj
kasiulinek87 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 wywalczysz swoja drogą ciekawe czy ja dostane.... Cytuj
Lena75 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 no to ta Q to pewnie Ty zarobiona po łokcie :) Pozdrawiam Cytuj
Gość LA Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Oczywiście, że dostaniesz! Już 3 Denatów - opisuje cała sytuacje i odpowiedź na nurtyjące Cie pytanie ;-) Nadarzy się okazja do wykazania się, dzięki której zostaniesz doceniona. Dostaniesz wymarzony awans, a co za tym idzie podwyżkę. Wypłyniesz na głebokie wody (3 Pałki), bo jest pracowita, samodzielna, niezależna i masz dar przekonnywania (Królowa Buław). Powodzenia! Cytuj
QPucharów Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Twoja praca zostanie doceniona. Podwyżka może nawet awans. Cytuj
Vivere Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Ja bym się w tych kartach podwyżki spodziewała lecz bardziej prawdopodobna jest jakaś premia/nagroda lub okresowy dodatek do stałej pensji za wykonanie dodatkowych zadań. Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Napisano 5 Stycznia 2015 ***WRYFIKACJA**** Ja bym się w tych kartach podwyżki spodziewała lecz bardziej prawdopodobna jest jakaś premia/nagroda lub okresowy dodatek do stałej pensji za wykonanie dodatkowych zadań. Dostaliśmy wszyscy dodatek na koniec roku z okazji świąt:-) Podwyżki nie dostałam:-( 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi