Skocz do zawartości

Podwyżka (ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

zapytałam kart, jaka jest szansa, że do końca tego roku dostanę podwyżkę?

3 denary, 3 buławy, królowa buław - powiedziałabym, że jak zwykle podwyżka odwleczona w czasie....

jak myślicie?

Dziękuję.

Napisano

Moim zdaniem dostaniesz ale jeszcze trochę będziesz musiała popracować albo dostaniesz jako zachętę przy nowym projekcie/przedsięwzięciu

Napisano
zapytałam kart, jaka jest szansa, że do końca tego roku dostanę podwyżkę?

3 denary, 3 buławy, królowa buław.

Szansa jest ALE wg szefostwa musisz się bardziej postarać (a da się czasami bardziej?)

Jak dla mnie jesteś już blisko podwyżki.

Napisano

Coś jakbyś miała warunek, że "jeśli się wykażesz w projekcie". No i oczywiście będziesz musiała ruszyć temat sama. Ale moim zdnaiem szanse są spore, że tak.

Napisano

Jestem takiego samego zdania jak dziewczyny....szefostwo coś sypnie, ale bedziesz sie musiała wykazać....zastanawia mnie ta Q Buław....chyba jakas kobieta bedzie miała decydujący głos, kierowniczka,szefowa...

Pozdrawiam.

Napisano
Jestem takiego samego zdania jak dziewczyny....szefostwo coś sypnie, ale bedziesz sie musiała wykazać....zastanawia mnie ta Q Buław....chyba jakas kobieta bedzie miała decydujący głos, kierowniczka,szefowa...

Pozdrawiam.

nie mam kierowniczki ani szefowej...

sami faceci...

Napisano

Oczywiście, że dostaniesz!

Już 3 Denatów - opisuje cała sytuacje i odpowiedź na nurtyjące Cie pytanie ;-)

Nadarzy się okazja do wykazania się, dzięki której zostaniesz doceniona. Dostaniesz wymarzony awans, a co za tym idzie podwyżkę.

Wypłyniesz na głebokie wody (3 Pałki), bo jest pracowita, samodzielna, niezależna i masz dar przekonnywania (Królowa Buław).

Powodzenia!

Napisano

Ja bym się w tych kartach podwyżki spodziewała lecz bardziej prawdopodobna jest jakaś premia/nagroda lub okresowy dodatek do stałej pensji za wykonanie dodatkowych zadań.

• 2 miesiące temu...
Napisano

***WRYFIKACJA****

Ja bym się w tych kartach podwyżki spodziewała lecz bardziej prawdopodobna jest jakaś premia/nagroda lub okresowy dodatek do stałej pensji za wykonanie dodatkowych zadań.

Dostaliśmy wszyscy dodatek na koniec roku z okazji świąt:-)

Podwyżki nie dostałam:-(

• Lubię to! 1