Iwka78 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Witam wczoraj miałam dziwny sen, a ponieważ większość dziwnych snów mi się sprawdza postanowiłam rozłożyć karty. Śniło mi się, że przychodzę do firmy jak co dzień, a tu przychodzi nowy człowiek i mówi, że firma została sprzedana... zonk! Zadałam pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że właściciel sprzeda tą firmę, w której jestem zatrudniona w ciągu najbliższych 6 miesięcy? 7 buław, 10 monet, 5 pucharów - on może i chciałby sprzedać, ale nie ma chętnego, który tyle by zapłacił ile on chce... Dziękuję. Cytuj
Trida Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Zadałam pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że właściciel sprzeda tą firmę, w której jestem zatrudniona w ciągu najbliższych 6 miesięcy?7 buław, 10 monet, 5 pucharów Wg mnie trochę za wysoką cenę podał i nie uda mu się sprzedać ale jakieś plany podziału / sprzedaży etc są. Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Października 2014 Autor Napisano 20 Października 2014 Wg mnie trochę za wysoką cenę podał i nie uda mu się sprzedać ale jakieś plany podziału / sprzedaży etc są. tą firmę prowadzi dwóch wspólników, którzy się nie zgadzają... więc wszystko możliwe, że ten sen nie śnił się bez przyczyny.... Cytuj
Trida Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 To tutaj bym się doszukiwała sprzedaży części udziałów ewentualnie. Cytuj
Gość LA Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Generalnie 7 Buław to symbol umów i transakcji, mogli rozważać sprzedazy. Są to plany długoterminowe (10 Denarów). 10 denarów mogłaby też wskazywać na rodzinny interes, wspólnicy nie mają dobrych relacji (5 Pucharów). Z sumy głupiec, jakas dziecinada, pogodzą się i wszystko wróci do normy. Nie musisz sie obawiać ;-) Powodzenia! Cytuj
Gość LA Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Aaaa chciałam jeszcze napisać, że też czasem tarotem interpretuje moje sny. Do tego wykorzystuje taki układ kart: 1. Jakie jest pierwotne znaczenie snu. 2. Co sen przez to chciał mi powodzenieć. 3. Jaki to ma związek z moją przyszłością. Może sie przyda... Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Października 2014 Autor Napisano 21 Października 2014 10 denarów mogłaby też wskazywać na rodzinny interes, wspólnicy nie mają dobrych relacji (5 Pucharów). tak, pracują tutaj osoby z rodzin obu wspólników... Cytuj
d@neczka Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Widać, że toczy się tutaj gra o pieniądze, ale niespójność wspólników nie doprowadzi obecnie do sprzedaży. Cytuj
Czarownica Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Nie sprzeda, bo zbyt wiele niedociągnięć, niedomówień, niegdoności, ale zamiary takie, a może nawet działania, są. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi