Skocz do zawartości

Pytanie o firmę po dziwnym śnie

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

wczoraj miałam dziwny sen, a ponieważ większość dziwnych snów mi się sprawdza postanowiłam rozłożyć karty.

Śniło mi się, że przychodzę do firmy jak co dzień, a tu przychodzi nowy człowiek i mówi, że firma została sprzedana... zonk!

Zadałam pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że właściciel sprzeda tą firmę, w której jestem zatrudniona w ciągu najbliższych 6 miesięcy?

7 buław, 10 monet, 5 pucharów - on może i chciałby sprzedać, ale nie ma chętnego, który tyle by zapłacił ile on chce...

Dziękuję.

Napisano
Zadałam pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że właściciel sprzeda tą firmę, w której jestem zatrudniona w ciągu najbliższych 6 miesięcy?

7 buław, 10 monet, 5 pucharów

Wg mnie trochę za wysoką cenę podał i nie uda mu się sprzedać ale jakieś plany podziału / sprzedaży etc są.

Napisano
Wg mnie trochę za wysoką cenę podał i nie uda mu się sprzedać ale jakieś plany podziału / sprzedaży etc są.

tą firmę prowadzi dwóch wspólników, którzy się nie zgadzają... więc wszystko możliwe, że ten sen nie śnił się bez przyczyny....

Napisano

Generalnie 7 Buław to symbol umów i transakcji, mogli rozważać sprzedazy. Są to plany długoterminowe (10 Denarów). 10 denarów mogłaby też wskazywać na rodzinny interes, wspólnicy nie mają dobrych relacji (5 Pucharów). Z sumy głupiec, jakas dziecinada, pogodzą się i wszystko wróci do normy. Nie musisz sie obawiać ;-) Powodzenia!

Napisano

Aaaa chciałam jeszcze napisać, że też czasem tarotem interpretuje moje sny. Do tego wykorzystuje taki układ kart:

1. Jakie jest pierwotne znaczenie snu.

2. Co sen przez to chciał mi powodzenieć.

3. Jaki to ma związek z moją przyszłością.

Może sie przyda...

Napisano
10 denarów mogłaby też wskazywać na rodzinny interes, wspólnicy nie mają dobrych relacji (5 Pucharów).

tak, pracują tutaj osoby z rodzin obu wspólników...

Napisano

Widać, że toczy się tutaj gra o pieniądze, ale niespójność wspólników nie doprowadzi obecnie do sprzedaży.

Napisano

Nie sprzeda, bo zbyt wiele niedociągnięć, niedomówień, niegdoności, ale zamiary takie, a może nawet działania, są.