kasiulinek87 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 czy będę miała dziecko z obecnym partnerem? nakreslę obecną sytuacje: Jesteśmy w udanym związku, myslimy o dziecku, jeszcze nie zaczelismy się starac. ja mam spore problemy hormonalne... i boje się ze bedzie problem z zajściem w ciąże. Zastosowałam zwykły krzyz na 5 pozycji 1. 9 pucharów O to chodzi – karta opisuje kontekst pytania, nastawienie pytającego do sprawy 2. pustelnik To najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania 3. królowa mieczy To obecna sytuacja – teraźniejszość – położenie pytającego, rozwój sytuacji 4. siła Jak się sytuacja rozwinie w przyszłości – przyszłość – czego pytający może oczekiwać 5 . 7 den/ as mieczy 10 kieli Wynik tej sprawy, odpowiedź - jakiego rezultatu możemy się spodziewać ( tu karty mogą również pokazać czy sprawa będzie miała przyspieszenie, opóźnienie) no widać nasze pragnienie w tej 9 pucharów. pustelnik, to moze brak działań, bo jak dotad nie staralismy się jeszcze o potomstwo. no i to te moze byc uświadomienie moje, ze mam problem z hormonami, z płodnością. królowa mieczy w obecnej sytuacji to może moje konsultacje lekarskie. byłam jak dotąd u dwóch lekarek. i to nie koniec... w przyszłości siła - pewnie nasze działania prokreacyjne, które podejmiemy siła mi się dobrze kojarzy, raczej z płodnościa. no i finalnie 7 denarów... nie jest to pozytywna karta w moim odczuciu... ale jednak w niektórych taliach ka karcie 7 den, babk ama brzuch ciazowy... 7 den to tez zaplodnienie, zasianie... jednak chyba niepredko to bedzie, bo 7 den przeciaga w czasie... no a dalej ten as mieczy malo optmistyczny niby kilka razy mi cesarkę pokazał, ale tu mi sie cos nie podoba w tym rozkladzie... co sadzicie? Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Od samego myślenia, to się dzieci nie zrobią i to pokazują pierwsze karty:-). Myślę, że szanse są na zajście w ciążę, ale chyba po jakimś zabiegu... może jest Ci potrzebne in vitro po prostu? Cytuj
kasiulinek87 Napisano 20 Października 2014 Autor Napisano 20 Października 2014 zobaczymy. no in-vitro to jest ostatecznosc. wiadomo ze bedziemy najpierw probowac naturalnie. no na pewno jakies hormonalne leczenie bedzie, oby to wystarczylo ... Cytuj
Lena75 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Witam.Ja tu stricte "ciążowych" kart nie widzę...chociaż w podsumie "wyniku" wychodzi Księżyc....szanse sa ,ale obawiam się że bedziesz jeszcze musiała "troszkę" poczekac na zostanie mamą....faktycznie jakis zabieg ,operacja moze wyskoczyć.... Tak na marginesie....Księżyc wskazuje na dziewczynkę...:) Życzę powodzenia i na jak najszybszą pozytywną weryfikacje Pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 czy będę miała dziecko z obecnym partnerem?1. 9 pucharów O to chodzi – karta opisuje kontekst pytania, nastawienie pytającego do sprawy 2. pustelnik To najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania 3. królowa mieczy To obecna sytuacja – teraźniejszość – położenie pytającego, rozwój sytuacji 4. siła Jak się sytuacja rozwinie w przyszłości – przyszłość – czego pytający może oczekiwać 5 . 7 den/ as mieczy 10 kieli Wynik tej sprawy, odpowiedź - jakiego rezultatu możemy się spodziewać ( tu karty mogą również pokazać czy sprawa będzie miała przyspieszenie, opóźnienie) Będziecie potrzebowali dużo siły i samozaparcia, żeby pójść z tym dalej. Widać wg mnie Twoje leczenie (mieczowa) ale zakończenie starań powinno być pozytywne. Sporo nerwów przy tym stracicie i czasu sporo może upłynąć (as mieczy + 7 denków). Wszystkiego dobrego. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 20 Października 2014 Autor Napisano 20 Października 2014 Dziękuję za miłe słowa kochane Cytuj
Czarownica Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Ja tu nie widze wcale aż tylu nerwów co poprzedniczki, będzie leczenie hormonalne i za kilka miesięcy starań pojawi sie i dziecko. Powodzenia w działaniu Cytuj
kasiulinek87 Napisano 20 Października 2014 Autor Napisano 20 Października 2014 a jeszcze co mi narzucilo z tych moich kart - syt obecna- krolowa mieczy no krolowa mieczy to plodna niestety nie jest... Cytuj
Gość Noa20 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 czy będę miała dziecko z obecnym partnerem? 1. 9 pucharów O to chodzi – karta opisuje kontekst pytania, nastawienie pytającego do spraw 2. pustelnik To najbliższa przeszłość dotycząca zadanego pytania 3. królowa mieczy To obecna sytuacja – teraźniejszość – położenie pytającego, rozwój sytuacji 4. siła Jak się sytuacja rozwinie w przyszłości – przyszłość – czego pytający może oczekiwać 5 . 7 den/ as mieczy 10 kieli Wynik tej sprawy, odpowiedź - jakiego rezultatu możemy się spodziewać ? 1. 9 pucharów to właśnie problemy hormonalne w kartach 2. Rzeczywiście może pokazać brak działań 3. Przez co będziesz musiała się teraz leczyć bo w przeszłości tego nie podjęłaś 4. Leczenie będzie sukcesywne 5. W wyniku powyższego zajdziesz w ciąże, która zakończyć może się cesarką (i co jeszcze mi się nasunęło to że może już więcej nie będzie takiej możliwości). 10 kieli zawsze kojarzyło mi się z rodziną, ponadto to Zadowolenie. Więc w efekcie dziecko być powinno ale trochę czasu jeszcze minie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 już na pierwsze pytanie masz odpowiedź. Na mojej karcie 9 kielichów osoba siedzi sama, jest w prawdzie zadowolona, ale nikt jej nie towarzyszy. Patrząc na tego pustelnika zastanawiam się czy Ty na prawdę chcesz tego dziecka. To jedna z tych kart, która nie kojarzy mi się z rodziną czy kolejnym jej członkiem. A w królowej mieczy możesz po pewnym czasie swą uwagę skupić na czymś innym. Obecnie starasz się uspokoić, działaś przemyślanie. I zastanawia mnie tutaj ten wynik. Poprzednie karty nie wskazywały na ciążę. Istnieje możliwość zerwania z tego powodu? Cytuj
gucio19 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Pomyslalam sobie, ze poki co chyba nie chcesz miec dziecka,9 pucharów to osoba która jeszcze jest troche egoistą, lubi zycie bez zobowiazan, same przyjemnosci ale 10 kiel na koncu mowi o pelnej rodzinie:) Cytuj
Villandra Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 trzeba będzie zawalczyć ale w końcu się uda, 7 den często właśnie wskazuje na ciążę, powodzenia Cytuj
QPucharów Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Na teraz ciąży nie widać - Q mieczy. W przyszłości widać starania i oczekiwanie na efekty. Mam wątpliwości czy z tym partnerem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi