Skocz do zawartości

Moje zycie - rozklad

Pati207

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciągle stoję przed wyborem drogi zawodowej...

1. Moje zycie obecnie - As kielichow - nowe znajomosci, edukacja, duchowa przemiana, nowy poczatek

2. Co osiagnelam - Sad Ostateczny - dojrzalosc, uwolnienie sie od ograniczen

3. Co stracilam - 4 kielichow - umiejetnosc dostrzegania nowych szans, doceniania tego co mam

4. Co zrobic aby zyc w zgodzie ze soba - 3 kielichow - nawiazywac tworcze kontakty z innymi ludzmi

5. Czego musze sie nauczyc - Paz kielichow - kontrolowac swoje emocje

6. Dokad zmierza moje zycie - 9 mieczy - cos sie skonczylo, nadchodzi nowy czas (czas rozwoju)

7 Co jeszcze osiagne w zyciu - 2 bulaw - odkrywanie zycia w zgodzie ze swoja druga natura

bede wdzieczna za wasze opinie :)

Napisano

1. Moje zycie obecnie - As kielichow - otwierasz się teraz na nowe (zaczęłaś studia? masz generalnie jakiś czas przełomu może?), dużo emocji teraz w związku z Twoją obecną sytuacją, entuzjazm, jakbyś dostała skrzydeł

2. Co osiagnelam - Sad Ostateczny - dojrzalosc, uwolnienie sie od ograniczen - pewnie tak. Ta karta z pewnością zamyka jakiś etap i rozpoczyna nowy. Często oznacza ślub albo np urodziny, takie kluczowe wydarzenia w życiu, podczas których następuje pewnego rodzaju "podsumowanie". Wydaje mi się, że osiągnęłaś wszystko co do tej pory sobie zamierzyłaś i od teraz nakręcasz się na inne i więcej. Dojrzałośc jest tu dobrym słowem.

3. Co stracilam - 4 kielichow - możliwość bycia śmierdzącym, zblazowanym leniem nie przejmującym się kompletnie niczym :lol:

4. Co zrobic aby zyc w zgodzie ze soba - 3 kielichow - nawiazywac tworcze kontakty z innymi ludzmi - też i po prostu cieszyć się życiem, wykorzystywać w pełni możliwości, które dostajesz, a z tego co widzę pod górkę to nie masz;)

5. Czego musze sie nauczyc - Paz kielichow - zatrzymać w sobie trochę dziedzięcej niewinności i empatii

6. Dokad zmierza moje zycie - 9 mieczy - póki co najwyraźniej do nieprzespanych nocy i dylematów, być może przygotowywanie CV...

7. Co jeszcze osiagne w zyciu - 2 bulaw - zależy od wyborów, których dokonasz, jeszcze wszystko możliwe.

Napisano
1. Moje zycie obecnie - As kielichow
Emocjonalno - uczuciowe. Patrząc po rozkładzie bym była skłonna stwierdzić, ze jesteś zodiakalnym rakiem ;) wahanie, rozmyślanie i zastanawianie się nad zyciem jest teraz Twoją domeną
2. Co osiagnelam - Sad Ostateczny
Rozeznałaś się z pewnymi sprawami. Odcięłaś to, co złe, co dla Ciebie szkodliwe. taki rekonesans uczyniłaś. Co proste nie jest więc fajnie, ładnie.
3. Co stracilam - 4 kielichow
(Corna rozwaliłaś mnie w tym punkcie ;)) Możliwość siedzenia na dupce i wiecznego zastanawiania się.
4. Co zrobic aby zyc w zgodzie ze soba - 3 kielichow
Wyjść do ludzi.
5. Czego musze sie nauczyc - Paz kielichow -
Zaufania do innych. Odnoszę wrażenie, że jesteś trochę zamknięta w sobie.
6. Dokad zmierza moje zycie - 9 mieczy
Uuu do zmian, które łatwe, miłe i przyjemne nie będą.
7 Co jeszcze osiagne w zyciu - 2 bulaw
Tutaj, wg, spore negocjacje, mówienie, dogadywanie się. Mediacje.

Może jakiś pośrednik nieruchomości, konsultant, sprzedawca? Wydaje mi się, że przełamiesz pewne bariery w sobie i to bd niczym zmiana twojego życia o jakieś 180stopni.

Wszystkiego dobrego, powodzenia :)

Napisano

Ogólnie z rozkładu odczytuję, że jesteś wystraszona i bardzo niepewna swojej przyszłości.

Radą dla Ciebie jest otwarcie się na przeżywanie emocji, okazywanie ich - a nie blokowanie, czy też kontrola jak piszesz przy Paziu.

Nawiązuj znajomości, spotykaj się w większej grupie, co otworzy cię emocjonalnie, nie pozwól na to abyś zamknęła się w swoim świecie i stała się odludkiem.

Korzystaj z wyciągniętych wniosków z przeszłości/Sąd/ - i patrz optymistycznie w przyszłość.

Powodzenia.