Pati207 Napisano 20 Października 2014 Napisano 20 Października 2014 Ciągle stoję przed wyborem drogi zawodowej... 1. Moje zycie obecnie - As kielichow - nowe znajomosci, edukacja, duchowa przemiana, nowy poczatek 2. Co osiagnelam - Sad Ostateczny - dojrzalosc, uwolnienie sie od ograniczen 3. Co stracilam - 4 kielichow - umiejetnosc dostrzegania nowych szans, doceniania tego co mam 4. Co zrobic aby zyc w zgodzie ze soba - 3 kielichow - nawiazywac tworcze kontakty z innymi ludzmi 5. Czego musze sie nauczyc - Paz kielichow - kontrolowac swoje emocje 6. Dokad zmierza moje zycie - 9 mieczy - cos sie skonczylo, nadchodzi nowy czas (czas rozwoju) 7 Co jeszcze osiagne w zyciu - 2 bulaw - odkrywanie zycia w zgodzie ze swoja druga natura bede wdzieczna za wasze opinie Cytuj
Czarownica Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 1. Moje zycie obecnie - As kielichow - otwierasz się teraz na nowe (zaczęłaś studia? masz generalnie jakiś czas przełomu może?), dużo emocji teraz w związku z Twoją obecną sytuacją, entuzjazm, jakbyś dostała skrzydeł 2. Co osiagnelam - Sad Ostateczny - dojrzalosc, uwolnienie sie od ograniczen - pewnie tak. Ta karta z pewnością zamyka jakiś etap i rozpoczyna nowy. Często oznacza ślub albo np urodziny, takie kluczowe wydarzenia w życiu, podczas których następuje pewnego rodzaju "podsumowanie". Wydaje mi się, że osiągnęłaś wszystko co do tej pory sobie zamierzyłaś i od teraz nakręcasz się na inne i więcej. Dojrzałośc jest tu dobrym słowem. 3. Co stracilam - 4 kielichow - możliwość bycia śmierdzącym, zblazowanym leniem nie przejmującym się kompletnie niczym 4. Co zrobic aby zyc w zgodzie ze soba - 3 kielichow - nawiazywac tworcze kontakty z innymi ludzmi - też i po prostu cieszyć się życiem, wykorzystywać w pełni możliwości, które dostajesz, a z tego co widzę pod górkę to nie masz;) 5. Czego musze sie nauczyc - Paz kielichow - zatrzymać w sobie trochę dziedzięcej niewinności i empatii 6. Dokad zmierza moje zycie - 9 mieczy - póki co najwyraźniej do nieprzespanych nocy i dylematów, być może przygotowywanie CV... 7. Co jeszcze osiagne w zyciu - 2 bulaw - zależy od wyborów, których dokonasz, jeszcze wszystko możliwe. Cytuj
Trida Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 1. Moje zycie obecnie - As kielichow Emocjonalno - uczuciowe. Patrząc po rozkładzie bym była skłonna stwierdzić, ze jesteś zodiakalnym rakiem wahanie, rozmyślanie i zastanawianie się nad zyciem jest teraz Twoją domeną2. Co osiagnelam - Sad OstatecznyRozeznałaś się z pewnymi sprawami. Odcięłaś to, co złe, co dla Ciebie szkodliwe. taki rekonesans uczyniłaś. Co proste nie jest więc fajnie, ładnie.3. Co stracilam - 4 kielichow (Corna rozwaliłaś mnie w tym punkcie ) Możliwość siedzenia na dupce i wiecznego zastanawiania się.4. Co zrobic aby zyc w zgodzie ze soba - 3 kielichow Wyjść do ludzi. 5. Czego musze sie nauczyc - Paz kielichow -Zaufania do innych. Odnoszę wrażenie, że jesteś trochę zamknięta w sobie.6. Dokad zmierza moje zycie - 9 mieczy Uuu do zmian, które łatwe, miłe i przyjemne nie będą.7 Co jeszcze osiagne w zyciu - 2 bulaw Tutaj, wg, spore negocjacje, mówienie, dogadywanie się. Mediacje.Może jakiś pośrednik nieruchomości, konsultant, sprzedawca? Wydaje mi się, że przełamiesz pewne bariery w sobie i to bd niczym zmiana twojego życia o jakieś 180stopni. Wszystkiego dobrego, powodzenia Cytuj
Pati207 Napisano 23 Października 2014 Autor Napisano 23 Października 2014 Dziekuje za Twoja ocene, bardzo duzo sie zgadza jestem zodiakalna waga Cytuj
niiwa Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Ogólnie z rozkładu odczytuję, że jesteś wystraszona i bardzo niepewna swojej przyszłości. Radą dla Ciebie jest otwarcie się na przeżywanie emocji, okazywanie ich - a nie blokowanie, czy też kontrola jak piszesz przy Paziu. Nawiązuj znajomości, spotykaj się w większej grupie, co otworzy cię emocjonalnie, nie pozwól na to abyś zamknęła się w swoim świecie i stała się odludkiem. Korzystaj z wyciągniętych wniosków z przeszłości/Sąd/ - i patrz optymistycznie w przyszłość. Powodzenia. Cytuj
Pati207 Napisano 23 Października 2014 Autor Napisano 23 Października 2014 Dziekuje, duzo jest w tym prawdy musze w koncu cos zmienic i staram sie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi