kasiulinek87 Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Czy dostanę podwyżkę do końca tego roku? tak zbieram żeby pójść do szefowej i pogadać, ale się jakos tak trochę cykam... 10 kieli 4 den kapłanka / królowa mieczy rydwan coś mi się wydaję że do końca roku to już raczej nie... ;/ 4 den to bez zmian bedzie w materii Cytuj
Trida Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Czy dostanę podwyżkę do końca tego roku?10 kieli 4 den kapłanka / królowa mieczy rydwan Niestety w tym roku już nie. Bd Ci mówiła, ze nie mają takich rzeczy zaplanowane na budżet w tym roku i dopiero jak bd ustalali nowy budżet na 2015 to wtedy się pomyśli ale na chwilę obecna no są szanse od nowego roku. Ale pójść i zaznaczyć, ze miło byłoby zarabiać parę groszy więcej wg mnie możesz. Cytuj
x-latek Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Czy dostanę podwyżkę do końca tego roku? 10 kieli 4 den kapłanka / królowa mieczy rydwan Nie budiet dabawki W tego rodzaju pytaniach jak widzę tego dusigrosza w 4 Monetach ściskającego pieniądze to już mi niedobrze się robi Cytuj
d@neczka Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 ta 4 Denarów jakoś nie daje nadziei... Cytuj
kasiulinek87 Napisano 21 Października 2014 Autor Napisano 21 Października 2014 tak myslałam... w tej firmie niechętnie daja podwyzki ;/ Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 wydaje mi się, że budżet zamknięty (4 denary), ale w przyszłym masz szanse sobie wywalczyć. powodzenia! Cytuj
Mala_83 Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 4 denary to dla mnie skąpstwo więc niestety nie widzę tutaj szansy na podwyżkę do końca roku. Cytuj
aloa Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Poczekasz jeszcze , nadzieja jest na podwyżkę, ale nie w tym roku Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 też nie widzę tutaj podwyżki. Żadna z kart nie mówi o polepszeniu, wzroście. Na końcu masz królową mieczy i rydwan, więc zastanawiam się czy sama nie zrezygnujesz albo oni zwolnią. Cytuj
roszpunka79 Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 10 kielichów+4 denary- na ten moment dostajesz tyle ile są w stanie Ci dać i więcej nie będzie. Ale pogadać idź, bo ta kapłanka nie przekreśla sprawy, tylko przeciąga ją w czasie. Dlatego sygnał szefowa powinna otrzymać, bo nie wiem czy tak chętnie, z własnej inicjatywy będzie rozdawać kasę. A w królowej i rydwanie widzę Twoje wahania czy do szefowej zagaić. Cytuj
QPucharów Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Moim zdaniem nie dostaniesz podwyżki. 4 monet mówi, że to co otrzymujesz jest wystarczające, a Kapłanka bardziej zakrawa mi tu na Twoją postawę - bierną, wyczekująca. Q mieczy i Rydwan skojarzyłam jako odejście z firmy. Cytuj
Gość LA Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 10 Kielichów wyraźnie mówi, że nie osiągniesz nic ponad to co masz teraz, 4 Denarów - powinnaś się cieszyć tym co masz, bo może byc gorzej, Kapłanka - nie ponaglaj sprawy, nic nie uda Ci sie przyspieszyć. Ogolnie w Twoim zakładzie pracy w ciągu najbliższego roku może być nieciekawie. Będą cięcia. Zacznij rozglądać się za nową pracą, tu nie rozwiniesz skrzydeł. Powodzenia! Cytuj
Vivere Napisano 21 Października 2014 Napisano 21 Października 2014 Nie będzie więcej pieniędzy niż to co już masz. Jesli nawet zdobędziesz się na odwagę by zagaić nieśmiało szefową o podwyżkę to i tak zbędzie temat w pól słowa. Taka odpowiedź biegu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi