Skocz do zawartości

Tydzień 20.X - 26.X (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Matka ...żona...pracownik

Ogólna aura ; 8 Pucharów - ogólnie zapowiedź zmian w sferze uczuć,ochłodzenie...karta moze wskazywac na kogoś trzeciego...czyżby tu wyszła "koleżanka" mojego męża z GG ?

Uczucia ; 5 Mieczy ; no nie fajnie,załamanie uczuć

Praca ; 2 Miecze ; w pracy jakis zastój lub trudności

Dom ; Słońce ; tu jak widac wszystko ok ;) ciepło i radosnie :)

Niespodzianka ; Rycerz Mieczy; chyba będę miała szanse na wyjasnienie czegoś z jakimś mężczyzną , być moze własnie z mężem

Ostrzezenie; 9 Pucharów ; Nie poswięcic sie całkowicie zabawie i rozrywce.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Ja ogólnie Ci powiem, że może czekać Cie kłótnia z mężem, bo Rycerz Mieczy nie przebiera w słowach, możesz czuc sie oszukana i zraniona, o czym informuje 5 mieczy. Możesz mieć poczucie, że coś porzuciłaś dla dobra rodziny, ale przyniosło Ci to więcej strat niż korzyści. Słońce w domu może informować o miłych kontaktach z dziećmi, ale i o wyjaśnianiu niejasności - coś może wyjść na jaw.

Już ogólna aura mówi o Twoich ucieczkach emocjonalnych do tego Twojego byłego mężczyzny...Co do pracy, to sprawy domowe, uczuciowe mogą sprawić, że przestaniesz się na chwile na niej koncentrować.

Co do ostrzeżenia, to 9 pucharów może tez mówić o tym, żebyś biernie nie siedziała i nie czekała na cud...

• Lubię to! 1
Napisano

Zgadzam się w 100% z Inez, aż głupio się powtarzać. Za mało całościowo Lenka patrzysz w te karty, widzisz Słońce, to myślisz fajnie, wydzisz 5 mieczy myślisz nie fajnie. A przecież te sfery się ze sobą łączą;)

Myślę, że właśnie o tę osobę się pokłócicie... A Ty nie udawaj, że jesteś ze wszystkiego zadowolona i że jest super, oraz nie wybielaj się na zasadzie "ja sobie nie mam nic do zarzucenia" (9kieli). (tylko oczywiście, też nie rób z siebie matki teresy, to tak ode mnie)

• Lubię to! 1
Napisano
Ogólna aura ; 8 Pucharów
Przygnębienie,zastanowienie, ogólny smutek niestety. Taka jakas przybito-depresyjna będziesz w tym tygodniu.
Uczucia ; 5 Mieczy
Kłótnia jak nic, lekkie odcięcie.
Praca ; 2 Miecze
Odniosłam wrażenie, ze z tego wszystkiego 'wszystko bd leciało Ci z rąk'
Dom ; Słońce
Tutaj powiedziałabym, że z dziećmi bd ok i hmmm... Chyba słoneczko poświeci na pewne sprawy, rozjaśni je lub w ogóle 'ujrzą one' światło dzienne.
Niespodzianka ; Rycerz Mieczy
Nie wiem czy przykre zdarzenia można nazwać niespodziankami ale wyznania męża lub przyznanie się do całej akcji 'gg'.
Ostrzezenie; 9 Pucharów
9 kieli to takie 'zabawy bez zobowiązań', zabawa, flirty wiec bym powiedziała, byś na to uważała.
  • Lubię to! 1
Napisano

Ogólna aura ; 8 Pucharów - Moim zdaniem będziesz samotna, taki chyba płaczliwy tydzień, jakbyś miała ochotę uciec

Uczucia ; 5 Mieczy ; poczucie bycia bezwartościową, kłótnia, ktoś odchodzi pokonany ktoś zostaje zwycięzcom,

Praca ; 2 Miecze ; moim zdaniem będziesz mieć zawiązane oczy i w ogóle robiła tylko to co do ciebie należy a myślami będziesz analizować sytuację z mężem, czasami mam wrażenie że na RW ona jest zupełnie nieobecna

Dom ; Słońce ; przychodzi mi na myśl, że ten tydzień w domu minie hm dość egoistycznie ale w takim pozytywnym znaczeniu, że będziesz robiła więcej dla siebie niż dla innych, kojarzy mi się też ze spacerami z dziećmi i przesadzaniem kwiatków, może kupowaniem nowych do domu

Niespodzianka ; Rycerz Mieczy stąd chyba ta 5 mieczy jako `pokonanie` przez rycerzyka, ostra sprzeczka na ostre i smutne słowa, rycerz nie przebiera i jest chyba dosadny w wyrażaniu swojego zdania

Ostrzezenie; 9 Pucharów ; Nie bądź zbyt pewna tego co masz, na RW mam wrażenie że gość nie patrzy na kielichy bo jest zbyt dumny

• Lubię to! 1
Napisano

Lena, nie stawiaj sobie w tym tygodniu wysokich poprzeczek bo trudno będzie Ci je przeskoczyć. W aurze masz zniechęcenie, w pracy działanie na oślep (wycofanie) w uczuciach brak satysfakcji. Możesz łato popadać w konflikty i nie mieć wystarczających argumentów lub być niezrozumiana.

w 9 pucharów - może nie bądź zbyt roszczeniowa bo Ci trudno będzie dogodzić stąd mogą pojawić się sprzeczki z których nic nie wyniknie.

• Lubię to! 1
Napisano

Ja również z poprzedniczkami sie zgadzam. Ogólna aura: niemoznośc ucieczki od tego, co jest. Siedzi w sercu, gryzice. Chce sie załatwć, rzuca się w szystko w ch....ę. Ale nie ciągle dręczy. I wrcaa. Takie rochiwanie emocjonalne ta 8 kielichów. ósemki są takie szybkie, nieokreślone. Tutaj emocjnalnie bardzo.

No i fatalne samopoczucie. Myslenie, myslenie.

w pracy bedzie Ci wisiało, bo w domu za dużo sie dzieje.

Słońce rzadko mi pokazuje sielankę. Raczej pewne obnażenie, jasność, staniecie twarzą w twarz z problemem, sytuacją. Również wyjaśnienie czegos. Sądzę, ze będzie starcie z męzem.

ostrzeżnie - z jednej strony nie skupiać sie wyłacznie na sobie, z drugiej strony nie zostawiać spraw niewyjasnionych

• Lubię to! 1
Napisano

Ja to widzę tak, że ten tydzień może być dla ciebie niestabilny emocjonalnie, (8 pucharów) raz będziesz chciała uciec a to znowu będziesz wracać a że to puchary więc pewnie chodzi o zmienne emocje ale całkiem się nie odetniesz. Wpływ na to zapewne będzie miało niespodziewane starcie z Rycerzem Mieczy, jakaś kłótnia, spór w wyniku, której poczujesz się skrzywdzona, upokorzona, coś jakby niesłusznie potraktowana (5 Mieczy) ale ogólnie powinno dobrze się skończyć, bo masz jeszcze do kompletu w domu Słońce :)

W pracy nic się istotnego nie wydarzy, nie będziesz umiała się na niczym konkretnym skupić pewnie przez atmosferę w domu.

• Lubię to! 1
Napisano

Ogólna aura ; 8 Pucharów

powrót do przeszłości, spraw, które mogły się wydawać zamknięte, ucieczki emocjonalne, nawrót znanych uczuć

Uczucia ; 5 Mieczy

cokolwiek wróci w tych ośmiu pucharach tak tutaj szybko się z tym uporasz, kilka szybkich cięć i po sprawie, kierowanie się rozumem nie sercem, zamknięcie jakiegoś działu...

Praca ; 2 Miecze

będziesz starać się wykonywać wszystkie powierzone obowiązki, bez problemu oddzielisz dom od pracy, nie odsłonisz wszystkich swoich "kart", może nawet będziesz uchodzić za osobę zdystansowaną przez ten tydzień

Dom ; Słońce

też stawiam na wyjaśnienie sprawy albo Twoje dziecko będzie w tym okresie najważniejsze

Niespodzianka ; Rycerz Mieczy

wiadomość; tak mi przeszło przez myśl, że możesz dostać info o dacie ślubu pana S z jego wybranką i to Cię może lekko podłamać, ale wstaniesz i pójdziesz dalej przed siebie, bo jesteś silna.

Stawiam też, że to bardziej coś związanego z domem. Może mąż coś więcej od siebie powie...

Ostrzeżenie; 9 Pucharów

nie siadaj na laurach, działaj zamiast bezczynnie czekać, podchodź do tego z powagą, przemyśl kilka rzeczy, możesz mieć złudne wrażenie, że już osiągnęłaś swój cel wrzyciu

Napisano

Ogólna aura ; 8 Pucharów – no atmosfera napięta jak baranie jaja ;/, kocioł będziesz mieć w głowie i w sercu, jakieś spięcia i napięcia; dla mnie tydzień zdominowany przez emocje-skrajnie różne

Uczucia ; 5 Mieczy – poczujesz się jakbyś dostała w twarz, będzie w Tobie dużo lęku i niepewności

Praca ; 2 Miecze ; czegoś nie dopatrzysz, coś przeoczysz, bo chyba nie będziesz się w pracy mogła skupić na pracy

Dom ; Słońce ; przy pozostałych kartach to słońce w domu mi się jakoś niezbyt dobrze kojarzy, to męska energia- może pokazał się mąż, który się ożywił pod wpływem komunikatorów

Niespodzianka ; Rycerz Mieczy; kłótnia, może jakaś gwałtowna reakcja lub reakcje, których się nie spodziewasz i będą dla Ciebie zaskoczeniem

Ostrzezenie; 9 Pucharów ; no uważać na zabawy i rozrywki, ale nie swoje ;)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
matka ...żona...pracownik

ogólna aura ; 8 pucharów - ogólnie zapowiedź zmian w sferze uczuć,ochłodzenie...karta moze wskazywac na kogoś trzeciego...czyżby tu wyszła "koleżanka" mojego męża z gg ?oj były wędrówki emocjonalne, bardziej byłam rozchwiana emocjonalnie

uczucia ; 5 mieczy ; no nie fajnie,załamanie uczućowszem powiało chłodem, ale starałam się wiecej okazywac uczuć

praca ; 2 miecze ; w pracy jakis zastój lub trudnościgeneralnie miałam dośc pracy- czuje zmeczenie

dom ; słońce ; tu jak widac wszystko ok ;) ciepło i radosnie :)w rodzinie lodzio-miodzio :)

niespodzianka ; rycerz mieczy; chyba będę miała szanse na wyjasnienie czegoś z jakimś mężczyzną , być moze własnie z mężemniczego sobie nie wyjasnilismy,natomiast skupił się mąz na szkoleniu,sporo sie uczy

ostrzezenie; 9 pucharów ; nie poswięcic sie całkowicie zabawie i rozrywce.mąż sie czepiał ze za duzo ogladam filmów wieczorami...lepsze to niz gg ;p

weryfikacja :)

Edytowane przez Czarownica
no albo się CZepiał, albo coś sobie TRZepał... :P