ninka01 Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 witam. jestem nowa. stawiam sobie czasem tarota i podczytuję wasze forum. postanowiłam się zalogować. zupełnie jestem na rozdrożu życiowym. temat taki. poznałam kogoś. był zajęty. zadecydowaliśmy o rozwodzie (rozwodach bo i ja byłam zajęta). ale jakos długo to dla mnie trwa. pytanie moje takie: czy X się rozwiedzie. w rozkładzie na 5 kart wyszło mi: pierwsza karta - VII buław druga karta - VI buław trzecia karta - królowa mieczy czwarta karta - pustelnik jako piąta karta - wyszły mi dwie karty. skleiły się wspólnie: dziesięć pucharów i sąd Boży. będe wdzięczna za interpretację
ninka01 Napisano 22 Października 2014 Autor Napisano 22 Października 2014 dodam jescze, że jest to już mój któryś rozkład z takim pytaniem i zawsze wychodza podobne karty. częśc mi się skleja lub po prostu wypada z talli. w przypadku powtórzeń otrzymuję w rozkłądie na 5 kart niemal identyczne, albo bardzo podobne wyniki. i tak dla tego samego zapytania po powrótnym losowaniu uzyskałam: pierwsza karta - 2 mieczy (fakt pokłłcilismy sie ostatnio ostro) druga karta - as buław 3 karta - koło fortuny 4 karta - sklejone razem tym razem 10 pucharów i CI bułach 5 karta - królow mieczy
Czarownica Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Zapoznaj się z regulaminem działu i z tematem dla początkujących. Zły temat wątku, brak własnej interpretacji, co to za rozkład na 5 kart, co oznaczają poszczególne pozycje?
Rekomendowane odpowiedzi