Meganos Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Pan nie odzywa sie juz 3 dzien,(nie bylismy pokloceni wszystko bylo ok) pisalam do niego smsa i dzwonilam ale nic cisza. to zupelnie nie podobne do niego i zastanawiam sie co sie stalo. co jest powodem ze on sie nie odzywa? (wrozone z AW) swiat, wieza, diabel wydaje mi sie, ze ma jakies klopoty i teraz sie tym zajmuje ale nie bardzo rozumiem dlaczego nie odzywa sie w ogole... jak sie zrealizuje moje oczekiwanie zeby spedzic razem najblizszy weekend? (AW) sprawiedliwosc, pustelnik, kolo fortunyy i dodalam jeszcze jedna karte- diabel hmm, wydaje mi sie, ze nie ma co liczyc na spotkanie w weekend, on chyba bedzie wolal byc sam :/ bardzo prosze o pomoc w interpretacji, jesli ktos zechcialby zerknac i pomoc to bede wdzieczna:) Cytuj
Czarownica Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Jak zweryfikujesz pierwsze pytanie? Zapytasz się go i będziesz miała pewność, że powiedział Ci prawdę? Co do drugiego zgadzam się, nie ma co na to liczyć, ja tu niestety(?) nawet dalszego kontaktu nie widzę... Przynajmniej w czasie, o który pytałaś. Cytuj
Meganos Napisano 22 Października 2014 Autor Napisano 22 Października 2014 wiem, ze on mial miec zabieg w szpitalu w poniedzialek ale taki rutynowy, na poczatku myslalam ze nie odzywa sie bo jest w szpitalu i wiadomo nie ma czasu albo zle sie czuje itp. ale to juz 3 dzien i nic cisza. moglby chociaz napisac jednego smsa no cokolwiek... i martwie sie, moze cos sie stalo skoro sie w ogole nie odzywa? tak jak pisalam wczesniej to zupelnie do niego nie podobne:(( Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 jak sie zrealizuje moje oczekiwanie zeby spedzic razem najblizszy weekend? (AW) sprawiedliwosc, pustelnik, kolo fortunyy i dodalam jeszcze jedna karte- diabel też tego nie widzę. W Sprawiedliwości jest pokazana decyzja, która dojdzie do Ciebie w tym Pustelniku. Koło fortuny wskazuje na obrót sytuacji niezależnie od Ciebie (czyli on powie tak, spotkamy się czy też nie). Diabeł to pokrzyżowanie planów. Z HB Kochankowie - nie pewność, pan nie jest zdecydowany i przełoży spotkanie albo z niego zrezygnuje. Cytuj
Meganos Napisano 22 Października 2014 Autor Napisano 22 Października 2014 nawet nie logowal sie od 3 dni na fb a zawsze byl codziennie. moze mu sie cos stalo..? Cytuj
Czarownica Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 A nie masz jak się dowiedzieć poza bezpośrednim kontaktem z nim? Skoro ma fb to ma tam jakiś bliskich, których mogłabyś o to zapytać, jeśli Ci zależy. Nie wyglądają te karty dobrze, ale może po prostu dochodzi do siebie i chce mieć św. spokój. Cytuj
Meganos Napisano 22 Października 2014 Autor Napisano 22 Października 2014 no wlasnie nie bardzo mam jak sie dowiedziec, z bratem nie utrzymuje kontaktu a znajomych jego widzialam tylko raz. mysle, ze chyba cos musi byc mocno nie tak, bo nawet jakby chcial miec swiety spokoj to by chociaz napisal jednego smsa. Cytuj
Czarownica Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Nie jest to dla mnie takie oczywiste, dla faceta święty spokój to naprawdę brak kontaktu, z zajęciem się tylko sobą i nie martwieniem się absolutnie o nikogo. No chyba, że jesteście razem w związku, ale nie wydaje mi się. Zadałam Ci pytanie a propos zdublowanego konta na priv, odpisz pls. Cytuj
Meganos Napisano 22 Października 2014 Autor Napisano 22 Października 2014 tak spotykamy sie od 1,5miesiaca. odpisalam Ci na priv. Cytuj
Trida Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 jak sie zrealizuje moje oczekiwanie zeby spedzic razem najblizszy weekend? (AW)sprawiedliwosc, pustelnik, kolo fortunyy i dodalam jeszcze jedna karte- diabel Koleżanko... Ty daj mu trochę spokoju. On na razie chce dojść do siebie, widać po obu rozkładach, że i fizycznie i psychicznie jest lekko rozwalony. Nie zdziwiłabym się, gdyby był dla Ciebie oschły itd. Ty chyba żywisz do niego głębsze uczucia ale Pan niekoniecznie. PS. Pewnie dopiero zaczynasz przygodę z Tarotem, mam rację? Cytuj
Czarownica Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 Może zamiast pytać o spędzenie razem najbliższego weekendu lepiej by zapytać w tej sytuacji jak zrealizuje się Twoje oczekiwanie co do wiadomości od niego do końca tygodnia? Jednak jeśli spotykacie się od 1,5miesiąca to ja bym zagadała do kogoś z jego bliskich znajomych. Najwyżej Ci nie odpisze. I Wrzuć na luz! Cytuj
Lena75 Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 co jest powodem ze on sie nie odzywa? (wrozone z AW) swiat, wieza, diabel Moim zdaniem cos nie poszło po jego mysli i teraz się z tego zbiera,zyje w swoim swiecie ,swoimi sprawami.Wydaje mi sie ze nie chce tez kontaktu z Toba. sprawiedliwosc, pustelnik, kolo fortunyy i dodalam jeszcze jedna karte- diabel Póki co ma ochote pobyc sam,ale nie wykluczone ze zmieni zdanie Cytuj
Vivere Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 (edytowane) swiat, wieza, diabel skoro był w szpitalu to może rzeczywiście cos ze zdrowiem nie tak? Może ma wysoką gorączkę? Wówczas przecież nic człowieka nie obchodzi.... Może miec awarię telefonu (bateria padła czy coś z elektroniką Wieża - napięcie) W kartach jest wyraźny brak kontaktu ze światem. Edytowane 22 Października 2014 przez Vivere Cytuj
Meganos Napisano 22 Października 2014 Autor Napisano 22 Października 2014 dziewczyny dzieki za odpowiedzi. juz wiem wszystko co i jak, okazalo sie, ze byl aresztowany na 3 dni i zabrali mu telefon:/ ehh a ja juz naprawde myslalam, ze mu cos sie stalo 1 Cytuj
Vivere Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 no tak, Wieża i Diabeł to areszet.. Cytuj
Villandra Napisano 22 Października 2014 Napisano 22 Października 2014 miałam taką myśl z tym aresztowaniem ale wydało mi się to takie nierealne... dobrze, że się wyjaśniło Cytuj
Meganos Napisano 23 Października 2014 Autor Napisano 23 Października 2014 ja mieszkam w UK, tutaj wszystko jest realne:) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Daj jeszcze znac czy razem spedzicie wspolny weekened Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi