Skocz do zawartości

Czy beddzie kontakt, duzo kart do weryfikacji

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Moja przyjaciolka poprosila o karty (zgoda jest na rozklad) Ona i pan, nie sa ze soba, ale bardzo duzo rozmawiaja. Ewidentnie maja sie ku sobie, ale ostatnio sie nieco poklocili i cisza. Komunikuja sie za pomoca tylko i wylacznie fb. Pan jest z Australii i rozmawiaja glownie nocami.

Wróze z calej talii.

Czy w najblizszym czasie 4 tyg odezwie sie do niej jej znajomy : Glupiec, Umiarkowanie, Smierc, Sila, 7 mieczy - Bedzie kontakt, ale nie od razu. Pan sobie najpierw pouklada w glowie ich ostatnia rozmowe, i zagada jakby sie nic nie stalo. Cisza zmieni sie w kontakt, chyba tez pozartuje w swoim zaczepnym stylu.

Czy pan odezwie sie w tygodniu(od do):

18-19 pazdziernika - 2 mieczy brak kontaktu

20-26 pazdziernika - Sąd ostateczny + 2 puchary (jakos sie stalo, ze wyjelam 2 karty na raz, 2 puchary byly na sadzie) Bedzie kontakt i odnowienie relacij Pani sie odeezwala do pana, ale tez zakonczyla znajomosc

27 pazdziernika - 2 listopada - 6 bulaw - ten tydzien i kolejne takze mowia o kontakcie, wnioskuje wiec, ze ich relacja znowu ruszy, i beda sie komunikowac codziennie, jak to mialo miejsce wczesniej zero kontaktu

3listopada - 9 list - 8 bulaw kontakt, nawet intensywniejszy niz wczesniej

10 -16 listopada - As bulaw kontakt, Pan bedzie inicjowal

17-23list - Kaplan A to mnie zastanawia, mam taki cichy glosik ktory mi mowi, ze w tym tygodniu, Pan moze co nieco uchylic swoich uczuc do pani

Tydzien 20-26 pazdziernika

Czerwony = zweryfikowany

20 Poniedzialek Krol denarow Cisza

21 Wt Krolowa pucharow Brak kontaktu, mojej przyjaciolce bylo wyjatkowo smutno tego dnia

22 Sr 3 bulaw brak kontaktu

23 Czwa Ksiezyc Tu mam pol na pol, bo 3 bulaw sugeruje ze pan juz myslal o kontkacie, mial ochote napisac dzien wczesniej ,a ksiezyc juz nie raz pokazal mi kontakt / cisza

24 Pt 5 mieczy Brak kontaktu Ona napisala do niego

25 Sb 8 mieczy Kontakt kontkat internetowy

26 Ndz Wieza Wydaje mi sie ze kontakt polaczony z sobota, poniewaz oni rozmawiaja glownie w nocy i te dwie karty moga sie laczyc. Wieza moze burzyc obecna sytuacje ciszy, badz ogolna sytuacje ich relacji. zakonczyla z nim znajomosc, bo byl chamski i wladczy

Edytowane przez JagodowaTruskawka
Napisano

Czy w najblizszym czasie 4 tyg odezwie sie do niej jej znajomy : Glupiec, Umiarkowanie, Smierc, Sila, 7 mieczy

Będzie kontakt ale taki 'umiarkowany', nijaki trochę. To będzie to go nie będzie. Nic stałego. W 7 mieczy moga wyjść ciche pretensje i wypominki odnośnie ostatniej kłótni lub niewielki powrót owej sprzeczki.

18-19 pazdziernika - 2 mieczy

Nie. Albo napisze coś z fochem.

20-26 pazdziernika - Sąd ostateczny + 2 puchary

Zdecydowanie bd kontakt.
27 pazdziernika - 2 listopada - 6 bulaw
Tutaj też bd trwały rozmowy.
3listopada - 9 list - 8 bulaw
:tak::tak::tak:
10 -16 listopada - As bulaw
jw
17-23list - Kaplan
Tutaj lekkie ochłodzie lub - rozmowy na poważniejsze tematy.

20 Poniedzialek Krol denarow

21 Wt Krolowa pucharow

22 Sr 3 bulaw

23 Czwa Ksiezyc

24 Pt 5 mieczy

25 Sb 8 mieczy

26 Ndz Wieza

Ona może się odezwie we wtorek, w środę lekki odzew i dalej nic niestety.

Nie za ciekawa ta wieża na niedzielę.

Napisano

Trido , ciesze sie ze wzielas udzial, ale juz czesc jest zweryfikowana xD dzis mamy 23 pazdziernika :D

Napisano
Trido , ciesze sie ze wzielas udzial, ale juz czesc jest zweryfikowana xD dzis mamy 23 pazdziernika :D

O_O oto Trinia :D

Ojjj to trzeba było wstawić tylko karty do weryfikacji a nie czubka ze mnie robisz hehe :P

Gość paulinqa123
Napisano
Moja przyjaciolka poprosila o karty (zgoda jest na rozklad) Ona i pan, nie sa ze soba, ale bardzo duzo rozmawiaja. Ewidentnie maja sie ku sobie, ale ostatnio sie nieco poklocili i cisza. Komunikuja sie za pomoca tylko i wylacznie fb. Pan jest z Australii i rozmawiaja glownie nocami.

Wróze z calej talii.

Czy w najblizszym czasie 4 tyg odezwie sie do niej jej znajomy : Glupiec, Umiarkowanie, Smierc, Sila, 7 mieczy - Bedzie kontakt, ale nie od razu. Pan sobie najpierw pouklada w glowie ich ostatnia rozmowe, i zagada jakby sie nic nie stalo. Cisza zmieni sie w kontakt, chyba tez pozartuje w swoim zaczepnym stylu.

odezwie się , jest przełom w śmierci a potem od razu siła

18-19 pazdziernika - 2 mieczy brak kontaktu

będzie nad tym myślał ale jeszcze wytrzyma

20-26 pazdziernika - Sąd ostateczny + 2 puchary (jakos sie stalo, ze wyjelam 2 karty na raz, 2 puchary byly na sadzie) Bedzie kontakt i odnowienie relacij

też widze przełom w sądzie i w 2 pucharów i mozliwe że nawet dojdzie do spotkania

27 pazdziernika - 2 listopada - 6 bulaw - ten tydzien i kolejne takze mowia o kontakcie, wnioskuje wiec, ze ich relacja znowu ruszy, i beda sie komunikowac codziennie, jak to mialo miejsce wczesniej

kontakt ewidentny, dość częsty, będzie ucieszona ;)

3listopada - 9 list - 8 bulaw kontakt, nawet intensywniejszy niz wczesniej

chyba najbardziej kontaktowa karta

10 -16 listopada - As bulaw kontakt, Pan bedzie inicjowal

tutaj tak jak piszesz tez, będzie sporo pisania i on wyjdzie ponownie z inicjatywą, laska chyba go oczaruje ;)

17-23list - Kaplan A to mnie zastanawia, mam taki cichy glosik ktory mi mowi, ze w tym tygodniu, Pan moze co nieco uchylic swoich uczuc do pani

tu uważam że pan dojdzie do wniosku że to on zbyt dużo pisał i inicjował kontakt i osiądzie troche na laurach, wyczeka, będzie czekał na jej ruch

20 Poniedzialek Krol denarow Cisza

denarowy raczej mało kontaktowy jest

21 Wt Krolowa pucharow Brak kontaktu, mojej przyjaciolce bylo wyjatkowo smutno tego dnia

widać ze ona tu mocno pragnela kontaktu

22 Sr 3 bulaw brak kontaktu

po 3 buław powiedzialabym ze kontakt był no ale widocznie kazdy zajal sie tutaj swoimi srpawami, na mojej karcie dziewczyna robi sobie przerwe w podrozy i patrzy w gwiazdy, tak jakby rozmyślała nad czyms intensywnie

23 Czwa Ksiezyc Tu mam pol na pol, bo 3 bulaw sugeruje ze pan juz myslal o kontkacie, mial ochote napisac dzien wczesniej ,a ksiezyc juz nie raz pokazal mi kontakt

więc tutaj byl kontakt ? a nie tylko pragnienie [uote]

24 Pt 5 mieczy Brak kontaktu

25 Sb 8 mieczy Kontakt

tu bym nie powiedziala ze 8 meiczy pokaze kontakt, raczej taki trudno dostepny jak juz albo na siłe

26 Ndz Wieza Wydaje mi sie ze kontakt polaczony z sobota, poniewaz oni rozmawiaja glownie w nocy i te dwie karty moga sie laczyc. Wieza moze burzyc obecna sytuacje ciszy, badz ogolna sytuacje ich relacji.

wieża przełom więc dla mnie kontakt tak, na mojej talii latają również ptaki wokół zwalonego drzewa, a ptaki kojarza mi się z kontaktem z rozmowami
Napisano

Dla mnie jesli juz to dopiero po 3 listopada.

kontakt moze byc troche jakby wymuszony...przyjaciolka moze nie wytrzymac i napisac...bo bedzie zniecierpliwiona jego milczeniem.

tam jeszcze masz 8 mieczy w tym tygodniu...powiem Ci ze to dla mnie karta ktora jest najwiekszym przeciwienstwem wszelkiego kontaktu..wiec bylabym bardzo zaskoczona gdyby go pokazala...ale jestem ciekawa weryfikacji

pozdrawiam

Napisano

Czy w najblizszym czasie 4 tyg odezwie sie do niej jej znajomy: Glupiec, Umiarkowanie, Smierc, Sila, 7 mieczy

na początku byłam na nie, ale jak później zobaczyłam rozkłady niżej, jestem na tak.

20-26 pazdziernika - Sąd ostateczny + 2 puchary jestem na nie, chyba, że to będzie noc z niedzieli na poniedziałek pod koniec tygodnia

27 pazdziernika - 2 listopada - 6 bulaw tutaj już tak

3listopada - 9 list - 8 bulaw

tak

10 -16 listopada - As bulaw

no tak, ale sam as to czasami za mało...

17-23 list - Kaplan

tak

20 Poniedzialek Krol denarow - zwer.

21 Wt Krolowa pucharow - zwer.

22 Sr 3 bulaw - zwer.

23 Czwa Ksiezyc - nie

24 Pt 5 mieczy - nie

25 Sb 8 mieczy - nie

26 Ndz Wieza - tak, noc z niedzieli na poniedziałek

Napisano

Moim zdaniem będzie kontakt od tego tygodnia, ale jeśli to ona nie wytrzyma i wymusi... Stąd uważam, że te szczegółowe karty mogą nieodzwierciedlać "kiedy dokładnie". Bo ogólny rozkład pokazał, że wtedy, kiedy ona si,ę zniecierpliwi i zaczepi go...

Napisano

Dopiero dziś odczytałam ten wątek. Dla mnie już pierwsze karty mowią, że Pan sie nie odezwie. Na końcu siódemka mieczy - wycofanie się.

Niedziela z wieżą boga, wtedy to wszelkie nadzieje na kontakt legną w gruzach. Myślę, że relacja się już zakonczyła.

• Maestro
Napisano (edytowane)

Czy w najblizszym czasie 4 tyg odezwie sie do niej jej znajomy : Glupiec, Umiarkowanie, Smierc, Sila, 7 mieczy

on się odezwie, o czym informuje już pierwsza karta Głupiec..z początku kontakt spokojny, ostrożny, ale potem widać czyjes uniki, kłamstwa, któreś z nich będzie mówic to, co druga strona chciałaby usłyszeć..

W niedzielę 26 października powinno się odblokować między nimi i nastąpi kontakt. Może ktos tu kogos zaskoczy...;)

Edytowane przez Inez2503
Napisano

25 Sb 8 mieczy Kontakt - brak kontaktu

26 Ndz Wieza Wydaje mi sie ze kontakt polaczony z sobota, poniewaz oni rozmawiaja glownie w nocy i te dwie karty moga sie laczyc. Wieza moze burzyc obecna sytuacje ciszy, badz ogolna sytuacje ich relacji.Wieża niby symbolizuje przełom, ale nie czuje tu kontaktu...

Napisano

WERYFIKACJA

Kolezaka do mnie nie pisala, wiec myslalam, ze pan nie pisal a okazalo sie zupelnie inaczej.

W piatek, moja kolezanka SAMA napisala do pana (5 mieczy) i w sobote byl kontakt internetowy(8 mieczy), a w niedziele(wieza), z tego co wiem, Pan byl bardzo niemily dla niej, poczul sie za pewnie i chcial psychologicznie zdominowac pania, a ona go wyrzucila ze znajomych :D

• Maestro
Napisano
WERYFIKACJA

Kolezaka do mnie nie pisala, wiec myslalam, ze pan nie pisal a okazalo sie zupelnie inaczej.

W piatek, moja kolezanka SAMA napisala do pana (5 mieczy) i w sobote byl kontakt internetowy(8 mieczy), a w niedziele(wieza), z tego co wiem, Pan byl bardzo niemily dla niej, poczul sie za pewnie i chcial psychologicznie zdominowac pania, a ona go wyrzucila ze znajomych :D

Przypomniałam sobie, że też miałam 5 mieczy na kontakt, gdy to ja pierwsza dałam znak życia;)

Napisano

Pani zakonczyla znajomosc z Panem, wywalila go ze znajomych O.o