Gość paulinqa123 Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 czy arek zaplaci mi zaległe pienidze ? głupiec kapłan rycerz kielichów - ciężko mi do tego podejść racjonalnie gdyż targają mną emocje, negatywne. Może w tym głupcu się ruszy i w kapłanie dopnie zapłaty ? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 na jaki okres czasu stawiałaś? ja tutaj wymiany czy dawania pieniędzy nie widzę. Zakładam więc, że prędzej usłyszysz od niego info, dzięki któremu będzie mógł przedłużyć termin spłaty. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 już przedłuża... termin minął 14go.... ja sie obawiam ze wcale ich nie otrzymam Cytuj
Gość Noa20 Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 czy arek zaplaci mi zaległe pienidze ? głupiec kapłan rycerz kielichów ? Po kartach nie wydaje mi się by oddał. To bardziej takie naciąganie z jego strony. Cytuj
Trida Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 czy arek zaplaci mi zaległe pienidze ? głupiec kapłan rycerz kielichów Nie prędko.... W Kapłanie bd wymyślał wymówki etc. Cytuj
Gość LA Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Nie wywiąże sie z obietnic :-( Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 no to trzeba typa przycisnąć.... eh a liczyłam ze bez tego sie obejdzie Cytuj
Villandra Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 będzie zwlekał i wymyślał wymówki, poprosi o kolejne przedłużenie terminu Cytuj
x-latek Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 czy arek zaplaci mi zaległe pienidze ? głupiec kapłan rycerz kielichów A no ciekawe z tym Rycerzem Pucharów na końcu. Rycerz Puch wyszedł też jako ostatnia karta w podobnym pytaniu. Tutaj: http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/82404-pytanko-czy-odzyskam-pieniazki-za-sukienke.html Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 tak i ivi odzyskała ale po czasie... może mnie się tez uda, ale jzu wiem żę łatwo nie bedzie, i bez "Walki " się nie obejdzie Cytuj
gucio19 Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 raczej zwrotu nie widac, ale pytanie jest od czy i tez moga sie karty nie sprawdzic Moze inaczej jakos sformuluj pytanie? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 u mnie pytania od czy zawsze sie sprawdzają... odda tak czy siak, ale raczej nie dobrowolnie Cytuj
x-latek Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 tak i ivi odzyskała ale po czasie... może mnie się tez uda, ale jzu wiem żę łatwo nie bedzie, i bez "Walki " się nie obejdzie Jak odzyskała? Tam na razie nic Ivi nie napisała czy ma już pieniądze/czy inną sukienkę/jakiś inny produkt. Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 czy arek zaplaci mi zaległe pienidze ? głupiec kapłan rycerz kielichów - ciężko mi do tego podejść racjonalnie gdyż targają mną emocje, negatywne. Może w tym głupcu się ruszy i w kapłanie dopnie zapłaty ? bedzie wymyslal wymowki, pokazywal sie, znikal- nie odpowiadal...........czarowal jednym slowem byle przeciagnac sprawe Cytuj
Vivere Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Ostatecznie dojdziecie do porozumienia. Możliwe, że ustalicie nowe warunku spłaty. Nie wiem czy w Kapłanie nie pokazał się jakiś mediator/windykator. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 6 Grudnia 2014 Napisano 6 Grudnia 2014 karty stawiałam na okres 3 miesięcy.. do tej pory zero odezwu, zero kntaktu, zero pieniedzy.. oddajemy sprawe do sądu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi