Skocz do zawartości

zaległe pieniądze (WERYFIKOWANY)

Gość paulinqa123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paulinqa123
Napisano

czy arek zaplaci mi zaległe pienidze ?

głupiec kapłan rycerz kielichów - ciężko mi do tego podejść racjonalnie gdyż targają mną emocje, negatywne. Może w tym głupcu się ruszy i w kapłanie dopnie zapłaty ?

Napisano

na jaki okres czasu stawiałaś?

ja tutaj wymiany czy dawania pieniędzy nie widzę. Zakładam więc, że prędzej usłyszysz od niego info, dzięki któremu będzie mógł przedłużyć termin spłaty.

Gość paulinqa123
Napisano

już przedłuża... termin minął 14go.... ja sie obawiam ze wcale ich nie otrzymam

Napisano

głupiec kapłan rycerz kielichów ?

Po kartach nie wydaje mi się by oddał. To bardziej takie naciąganie z jego strony.

Napisano

głupiec kapłan rycerz kielichów

Nie prędko....

W Kapłanie bd wymyślał wymówki etc.

Gość paulinqa123
Napisano

no to trzeba typa przycisnąć.... eh a liczyłam ze bez tego sie obejdzie

Gość paulinqa123
Napisano

tak i ivi odzyskała ale po czasie... może mnie się tez uda, ale jzu wiem żę łatwo nie bedzie, i bez "Walki " się nie obejdzie

Napisano

raczej zwrotu nie widac, ale pytanie jest od czy i tez moga sie karty nie sprawdzic :P Moze inaczej jakos sformuluj pytanie?

Gość paulinqa123
Napisano

u mnie pytania od czy zawsze sie sprawdzają... odda tak czy siak, ale raczej nie dobrowolnie

Napisano
tak i ivi odzyskała ale po czasie... może mnie się tez uda, ale jzu wiem żę łatwo nie bedzie, i bez "Walki " się nie obejdzie

Jak odzyskała? Tam na razie nic Ivi nie napisała czy ma już pieniądze/czy inną sukienkę/jakiś inny produkt.

Napisano

głupiec kapłan rycerz kielichów - ciężko mi do tego podejść racjonalnie gdyż targają mną emocje, negatywne. Może w tym głupcu się ruszy i w kapłanie dopnie zapłaty ?

bedzie wymyslal wymowki, pokazywal sie, znikal- nie odpowiadal...........czarowal jednym slowem byle przeciagnac sprawe

Napisano

Ostatecznie dojdziecie do porozumienia. Możliwe, że ustalicie nowe warunku spłaty. Nie wiem czy w Kapłanie nie pokazał się jakiś mediator/windykator.

• 1 miesiąc temu...
Gość paulinqa123
Napisano

karty stawiałam na okres 3 miesięcy.. do tej pory zero odezwu, zero kntaktu, zero pieniedzy.. oddajemy sprawe do sądu