Gość grimmoire Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Jak w temacie... nie znalazłam na forum podobnego rozkładu, wklejam dla wszystkich "potrzebujących" ----1------S------2---- ----------3--4--------- ----5-------------6---- ----------7--8--------- S - sygnifikator 1 - czy ten związek ma rację bytu? 2 - jakie uczucia żywi do mnie mój kochanek (kochanka)? 3, 4 - co czeka ten związek w najbliższej przyszłości? 5 - jak ta sytuacja odbije się na życiu rodzinnym? 6 - czy zostanie zachowana dyskrecja? 7,8 - co czeka ten związek w dalszej przyszłości? Stosować należy tylko Arkana Wielkie lub zmieszane z kolorem kielichów. Źródło : Tarot a miłość - A. A. Chrzanowska Cytuj
Ciuska Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Wylosowalam takie karty 1. Słońce. 2. Pustelnik. 3,4. Świat i Cesarzowa. 5. Kochankowie 6. Gwiazda 7,8. Śmierć i Diabeł. Bardzo prosze o pomoc w interpretacji. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Ciuska interpretacje rozkładów trzeba umieścić w odpowiednim dziale : Interpetacje rozkładów po wcześniejszym zapoznaniu z regulaminem działu tutaj i warto też zajrzeć tutaj . Pozdrawiam Cytuj
Czarownica Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Tego rozkładu i tak nie będzie mogła wstawić w całości do interpretacji z racji pytania o uczucia Pana... Ciuska, zapoznaj się z regulaminem działu interpretacji i tam zamieść zgodne z nim zapytanie/pozycje rozkładu. Cytuj
Ciuska Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Ok. No wlasnie jestem nowa tutaj. I nie wiem jeszcze jak i co. Ale dzieki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi