gucio19 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Tak z ciekawosci. Ogolnie to stawialam karty 3 razy az i za kazdym razem byla 9 bulaw, MAG Wylosowane karty to:As buław 7 Denarów 9 buław Mag myślę, że trochę sobie poczekam, ciekawe czy to z egoizmu czy z jakis problemow zdrowotnych, ale jesli dojdzie do zaplodnienia to chyba bedzie to przemyslane, planowane
Gość gość5 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 tak jak piszesz- dopniesz swego ale w dalszym okresie czasu.
x-latek Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Jak dla mnie to karty te przedstawiają przebieg samej ciąży. As Buław to jest ten instrument męski, no wiesz co, czyli zapłodnienie. 7 Monet to Twe oczekiwanie na rozwiązanie (zapłodnienie przecież już nastąpiło). 9 Buław to Twa siła wobec ewentualnych przeciwności, no i rzecz normalna - strzeżenie swego płodu, branie pod uwagę potencjalnych spraw, które byłyby niebezpieczne dla dzieciątka w Twoim brzuszku. Krótko mówiąc, Twa uwaga na płód i swój stan ciążowy. A czy to miałaby być ciąża z opóźnieniem? Nie wiem. I dalej rozwiązanie - Mag. To chyba będzie chłopczyk (As Buław, Mag).
Gość paulinqa123 Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 zajdziesz w ciąże, ale trudności mogą byc u faceta. Na mojej karcie na 7 denków jest kobieta w ciąży
Villandra Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 nieudane próby spowodują, że będziesz musiała niestety poszukać pomocy u lekarza specjalisty
Gość Euterpe Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 na jaki okres czasu? masz stałego partnera? masz tutaj dużo męskich kart: as buław, 9 buław, mag. Myślę, że to będzie zależeć bardziej od drugiej strony (zgody, zdrowia czy innych możliwości).
gucio19 Napisano 24 Października 2014 Autor Napisano 24 Października 2014 tak na okolo 10 lat nie mam aktualnie nikogo
Gość LA Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 To 9 Buław mówi, że trzeba uzbroić się w cierpilowość. W Twoim przypadku ciąża to długofalowe plany, stąd ta karta. Dziecko będzie i też uważam, że to będzie chłopak.
Czarownica Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Brak opisu sytuacji, czas wykracza grubo ponad ten, o jaki pytamy na interpretacjach.
Rekomendowane odpowiedzi