Skocz do zawartości

Jak spełni się moje oczekiwanie dotyczace posiadania potomstwa w przyszlosci

gucio19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak z ciekawosci. Ogolnie to stawialam karty 3 razy az i za kazdym razem byla 9 bulaw, MAG

Wylosowane karty to:As buław 7 Denarów 9 buław Mag

myślę, że trochę sobie poczekam, ciekawe czy to z egoizmu czy z jakis problemow zdrowotnych, ale jesli dojdzie do zaplodnienia to chyba bedzie to przemyslane, planowane

Napisano

tak jak piszesz- dopniesz swego ale w dalszym okresie czasu.

Napisano

Jak dla mnie to karty te przedstawiają przebieg samej ciąży. As Buław to jest ten instrument męski, no wiesz co, czyli zapłodnienie. 7 Monet to Twe oczekiwanie na rozwiązanie (zapłodnienie przecież już nastąpiło). 9 Buław to Twa siła wobec ewentualnych przeciwności, no i rzecz normalna - strzeżenie swego płodu, branie pod uwagę potencjalnych spraw, które byłyby niebezpieczne dla dzieciątka w Twoim brzuszku. Krótko mówiąc, Twa uwaga na płód i swój stan ciążowy. A czy to miałaby być ciąża z opóźnieniem? Nie wiem.

I dalej rozwiązanie - Mag. To chyba będzie chłopczyk (As Buław, Mag).

Gość paulinqa123
Napisano

zajdziesz w ciąże, ale trudności mogą byc u faceta. Na mojej karcie na 7 denków jest kobieta w ciąży :)

Napisano

nieudane próby spowodują, że będziesz musiała niestety poszukać pomocy u lekarza specjalisty

Napisano

na jaki okres czasu?

masz stałego partnera?

masz tutaj dużo męskich kart: as buław, 9 buław, mag. Myślę, że to będzie zależeć bardziej od drugiej strony (zgody, zdrowia czy innych możliwości).

Napisano

To 9 Buław mówi, że trzeba uzbroić się w cierpilowość. W Twoim przypadku ciąża to długofalowe plany, stąd ta karta. Dziecko będzie i też uważam, że to będzie chłopak.

Napisano

Brak opisu sytuacji, czas wykracza grubo ponad ten, o jaki pytamy na interpretacjach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...