Skocz do zawartości

z rozkładu miesięcznego - niespodziewane (ZWERYFIKOWANY)

pearl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karta Sprawiedliwość wyszła w mi w układzie miesięcznym w miejscu "Niespodzianki".

Jedyne co mi wtedy przyszło do głowy to, że niespodzianką będzie dla mnie zachowanie zimnej krwi w sytuacji, która prowokować będzie emocjonalne zachowanie. Jak to widzicie?

(czy mogę zadać takie pytanie w tym miejscu...?)

Pracuję, ale też szukam pracy. Jestem sama.

Napisano

np

Możliwe, że ktos niesłusznie oskarży Cie o kłamstwo lub odezwą sie jakieś niezałatwione sprawy z przeszłości.

W każdym razie nie bedzie to miła niespodzianka.

Napisano

Niespodziewane: Sprawiedliwość - moim zdaniem niespodziewanie będziesz musiała w tym miesiącu załatwić jakieś nadprogramowe formalności, może to być coś dodatkowego w pracy. Ewentualnie coś w domu będzie wymagało naprawy/zakupu jakiejś części etc.

Napisano

Weryfikacja: myślę, że chyba żadna z nas nie trafiła. Tzn. zaskakujące było dla mnie w tym miesiącu: moja asertywna postawa, to, że mężczyzna z rodziny mi bardzo dobrze doradził i moje trzeźwe spojrzenie na zakończony związek. Więc już sama nie wiem czy ta karta ma związek z tymi wydarzeniami.

Aha, dziś niespodziewanie coś wygrałam ;)

• Lubię to! 1