pearl Napisano 23 Października 2014 Napisano 23 Października 2014 Karta Sprawiedliwość wyszła w mi w układzie miesięcznym w miejscu "Niespodzianki". Jedyne co mi wtedy przyszło do głowy to, że niespodzianką będzie dla mnie zachowanie zimnej krwi w sytuacji, która prowokować będzie emocjonalne zachowanie. Jak to widzicie? (czy mogę zadać takie pytanie w tym miejscu...?) Pracuję, ale też szukam pracy. Jestem sama. Cytuj
Grahanka Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 np Możliwe, że ktos niesłusznie oskarży Cie o kłamstwo lub odezwą sie jakieś niezałatwione sprawy z przeszłości. W każdym razie nie bedzie to miła niespodzianka. Cytuj
Czarownica Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Niespodziewane: Sprawiedliwość - moim zdaniem niespodziewanie będziesz musiała w tym miesiącu załatwić jakieś nadprogramowe formalności, może to być coś dodatkowego w pracy. Ewentualnie coś w domu będzie wymagało naprawy/zakupu jakiejś części etc. Cytuj
pearl Napisano 31 Października 2014 Autor Napisano 31 Października 2014 Weryfikacja: myślę, że chyba żadna z nas nie trafiła. Tzn. zaskakujące było dla mnie w tym miesiącu: moja asertywna postawa, to, że mężczyzna z rodziny mi bardzo dobrze doradził i moje trzeźwe spojrzenie na zakończony związek. Więc już sama nie wiem czy ta karta ma związek z tymi wydarzeniami. Aha, dziś niespodziewanie coś wygrałam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi