agaMAJ Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Dom moim domem jest pełno żył wodnych, wierze w takie rzeczy, bo w niektórych miejscach domu po prostu nie można wysiedzieć. Teraz mam łóżko ustawione na cieku a nie mogę przestawić. Czy jakaś runa zneutralizowała by te niekorzystne działąnia? Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Października 2014 Autor Napisano 25 Października 2014 kasztan? sorki ale jestem w temacie totalnym ignorantem, ten kasztan to taki zasadzony pod domem czy owoce kasztanu w domu? Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Października 2014 Autor Napisano 25 Października 2014 (edytowane) aaa już dziękuję , dokształciłam się Naturalne zabezpieczenie miejsca do spania | Medycyna Naturalna. Dzięki wielkie za wskazówkę Edytowane 25 Października 2014 przez zoska1977 link niezgodny z regulaminem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi