Lena75 Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Matka...żona...pracownik Ogólna aura 8 Buław -w końcu przypływ energii,poczuje wiatr w skrzydłach koniec zastoju....8 Buław skazuje na korzystny splot wydarzeń,jakieś przypadkowe spotkanie,zawarcie nowej znajomości... Uczucia MOC - poczuję sie silna ,spełniona uczuciowo.... Dom As Bulaw - w domu tez bede szaleć będę miała ochote na wprowadzenie jakiś zmian i realizację swoich pomysłow..bedzie mnie rozpierac energia i chęc działania....pewnie dlatego że z końcem tygodnia ide na 2 tyg urlop Praca 5 Buław zadowolenie...no ale jak tu nie być zadowolonym kiedy w perspektywie urlop :) Niespodzianka Królowa Mieczy - chyba jakaś "babeczka" mnie wkurzy...nic innego w tym momencie mi nie przychodzi do głowy ostrzeżenie 9 Monet - rozważnie dysponować kasą Suma Rydwan (34/3+4=7) - oj zleci mi ten tydzień,zleci szybciutko:) Edytowane 25 Października 2014 przez Lena75 Cytuj
Trida Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Ogólna aura 8 Buław Oj szybko CI zleci ten tydzień, bd duo roboty, kontaktów smsowych również. Zalatana bd, sporo pracy i w pracy i w domu. Nie bd miałą z adużo możliwości usiąść spokojnie na dupce.Uczucia MOC Chyba się ogarniesz z sytuacją z mężem. Jakaś taka pewność siebie w Ciebie wstąpi.Dom As Bulaw Ty tu rządzisz I to pokażesz. Nie szykują Ci się jakieś zmiany remontowe ;>?Praca 5 Buław Zapiernicz. Nie zdziwię się, jak bd zabierała pracę do domu.Niespodzianka Królowa Mieczy Odetniesz się, uspokoisz emocje. Podejdziesz z rezerwą i dystansem do wydarzeń ostatnich dni.ostrzeżenie 9 Monet Uważaj zdecydowanie na finanse, żebyś nie wyrzuciła pieniędzy w błoto.Suma Rydwan (Jak w 8 buław- szybko Ci zleci ten tydzień. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 Ty tu rządzisz I to pokażesz. Nie szykują Ci się jakieś zmiany remontowe ;>? Owszem przymierzam sie do remontu salonu ale to dopiero w przyszlym roku:)Chyba ze ....coś "wstapi" w mojego męża..;P to bedzie wczesniej (ktos musi wygładzić i wymalowac sciany ) Cytuj
Lena75 Napisano 3 Listopada 2014 Autor Napisano 3 Listopada 2014 Matka...żona...pracownik Ogólna aura 8 Buław -w końcu przypływ energii,poczuje wiatr w skrzydłach koniec zastoju....8 Buław skazuje na korzystny splot wydarzeń,jakieś przypadkowe spotkanie,zawarcie nowej znajomości... Spokojnie, i raczej ospale ... Uczucia MOC - poczuję sie silna ,spełniona uczuciowo.... W uczuciach bez zmian...wkradła się mała zazdrośc (znow gg) ale sie szybko uspokoiłam. Dom As Bulaw - w domu tez bede szaleć będę miała ochote na wprowadzenie jakiś zmian i realizację swoich pomysłow..bedzie mnie rozpierac energia i chęc działania....pewnie dlatego że z końcem tygodnia ide na 2 tyg urlop W domu gralam pierwsze skrzypce. Praca 5 Buław zadowolenie...no ale jak tu nie być zadowolonym kiedy w perspektywie urlop :) Poczatek tygodnia intensywny....od czwartku urlop Niespodzianka Królowa Mieczy - chyba jakaś "babeczka" mnie wkurzy...nic innego w tym momencie mi nie przychodzi do głowy Tesciowa podniosła mi cisnienie budząc o 7.50 w niedziele....ja kocham spac i nie znosze budzenia, kto to zrobi ma przerabane. ostrzeżenie 9 Monet - rozważnie dysponować kasą Starałam się nie szastac kasą...ale i tak kupiłam pierdoły do domu ,nie do konca potzrebne ;P Suma Rydwan (34/3+4=7) - oj zleci mi ten tydzień,zleci szybciutko:) Tak ....ten tydzień zleciał wyjatkowo szybko 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi