Skocz do zawartości

Tydzień 27.X - 2.XI (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Matka...żona...pracownik :)

Ogólna aura 8 Buław -w końcu przypływ energii,poczuje wiatr w skrzydłach ;) koniec zastoju....8 Buław skazuje na korzystny splot wydarzeń,jakieś przypadkowe spotkanie,zawarcie nowej znajomości...

Uczucia MOC - poczuję sie silna ,spełniona uczuciowo....

Dom As Bulaw - w domu tez bede szaleć ;) będę miała ochote na wprowadzenie jakiś zmian i realizację swoich pomysłow..bedzie mnie rozpierac energia i chęc działania....pewnie dlatego że z końcem tygodnia ide na 2 tyg urlop ;)

Praca 5 Buław zadowolenie...no ale jak tu nie być zadowolonym kiedy w perspektywie urlop :):):)

Niespodzianka Królowa Mieczy - chyba jakaś "babeczka" mnie wkurzy...nic innego w tym momencie mi nie przychodzi do głowy

ostrzeżenie 9 Monet - rozważnie dysponować kasą :)

Suma Rydwan (34/3+4=7) - oj zleci mi ten tydzień,zleci szybciutko:)

Edytowane przez Lena75
Napisano

Ogólna aura 8 Buław

Oj szybko CI zleci ten tydzień, bd duo roboty, kontaktów smsowych również. Zalatana bd, sporo pracy i w pracy i w domu. Nie bd miałą z adużo możliwości usiąść spokojnie na dupce.

Uczucia MOC

Chyba się ogarniesz z sytuacją z mężem. Jakaś taka pewność siebie w Ciebie wstąpi.

Dom As Bulaw

Ty tu rządzisz I to pokażesz. Nie szykują Ci się jakieś zmiany remontowe ;>?

Praca 5 Buław

Zapiernicz. Nie zdziwię się, jak bd zabierała pracę do domu.

Niespodzianka Królowa Mieczy

Odetniesz się, uspokoisz emocje. Podejdziesz z rezerwą i dystansem do wydarzeń ostatnich dni.

ostrzeżenie 9 Monet

Uważaj zdecydowanie na finanse, żebyś nie wyrzuciła pieniędzy w błoto.

Suma Rydwan (

Jak w 8 buław- szybko Ci zleci ten tydzień.
  • Lubię to! 1
Napisano
Ty tu rządzisz I to pokażesz. Nie szykują Ci się jakieś zmiany remontowe ;>?

Owszem przymierzam sie do remontu salonu ale to dopiero w przyszlym roku:)Chyba ze ....coś "wstapi" w mojego męża..;P to bedzie wczesniej :)(ktos musi wygładzić i wymalowac sciany )

• 2 tygodnie później...
Napisano

Matka...żona...pracownik :)

Ogólna aura 8 Buław -w końcu przypływ energii,poczuje wiatr w skrzydłach ;) koniec zastoju....8 Buław skazuje na korzystny splot wydarzeń,jakieś przypadkowe spotkanie,zawarcie nowej znajomości...

Spokojnie, i raczej ospale ...:P

Uczucia MOC - poczuję sie silna ,spełniona uczuciowo....

W uczuciach bez zmian...wkradła się mała zazdrośc (znow gg) ale sie szybko uspokoiłam.

Dom As Bulaw - w domu tez bede szaleć ;) będę miała ochote na wprowadzenie jakiś zmian i realizację swoich pomysłow..bedzie mnie rozpierac energia i chęc działania....pewnie dlatego że z końcem tygodnia ide na 2 tyg urlop ;)

W domu gralam pierwsze skrzypce.

Praca 5 Buław zadowolenie...no ale jak tu nie być zadowolonym kiedy w perspektywie urlop :):):)

Poczatek tygodnia intensywny....od czwartku urlop :)

Niespodzianka Królowa Mieczy - chyba jakaś "babeczka" mnie wkurzy...nic innego w tym momencie mi nie przychodzi do głowy

Tesciowa podniosła mi cisnienie budząc o 7.50 w niedziele....ja kocham spac i nie znosze budzenia, kto to zrobi ma przerabane.

ostrzeżenie 9 Monet - rozważnie dysponować kasą :)

Starałam się nie szastac kasą...ale i tak kupiłam pierdoły do domu ,nie do konca potzrebne ;P

Suma Rydwan (34/3+4=7) - oj zleci mi ten tydzień,zleci szybciutko:)

Tak ....ten tydzień zleciał wyjatkowo szybko

• Lubię to! 1