Skocz do zawartości

Czym zakończy się złożenie wniosku?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

czym zakończy się złożenie wniosku o kasę?

As Monet--Pustelnik--Gwiazda no chyba dostanę kasę i tyle

Co roku składam, ale w tym roku mam pewne obawy, czy mi ktoś problemów z tym nie narobi. Ta wariatka z którą niestety mieszkam pod jednym dachem ma w gminie znajome, które czesto utrudniają mi życie, tylko na razie nie miały się o co dopierdzielić tak konkretnie, teraz może być im łatwiej znaleźć lukę. Trochę się więc boje i waham czy w ogóle składać ten wniosek

Jakie komplikacje może w moim zyciu wywołać złożenie tego wniosku?

Cesarzowa--Królowa Buław --Paź Pucharów No jakby jakieś baby próbowały mi mieszać ale chyba nic z tego jednak nie wyniknie

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

Zdaje się, że dostaniesz pieniądze. Gwiazda na końcu to zwiastuje ale cała procedura może się przedłużyć.

• Lubię to! 1
Napisano

As Monet--Pustelnik--Gwiazda

Dostaniesz tą kasę As Monet Gwiazda to spelnienie marzeń...zastanawia mnie tylko ten Pustelnikbo to odsunięcie, osamotnienie...byc moze nie bedziesz sie chwaliła faktem zlozenia wniosku i dostaniem kasy.

• Lubię to! 1
Napisano

Trochę się naczekasz, ale kasę dostaniesz, a w kwestii komplikacji, to raczej jedyne co to na bieżąco przy okienku jeśli to możliwe, mogą być jakieś przytyki, może "a czy jest cośtam a propos dziecka?", ale Ty wówczas powiesz jako Cesarzowa "owszem, jest wszystko" i tyle z tego będzie:D

Napisano

To kasa na Małą właśnie, i w przy składaniu wniosku jest zawsze jakieś utudnianie, typu miesięczny akt urodzenia to już za stary, bo mogło się coś zmienić, więc trzeba jechać do sąsiedniego miasta po nowy itp. Wnioski przyjmuje taka młoda co dostała prace po znajomości i jest strasznie nie miła, zawsze robi "łaskę"

Napisano

Nikt nie będzie Ci utrudniał sprawy. Złóż wniosek, na pewno dostaniesz pieniążki.

Napisano

Te pieniądze Ci się należ As monet. Wystarczy dopełnić formalności (Pustelnik Gwiazda). Czy te pieniądze będą wypłacane cyklicznie ( miesięcznie/kwartalnie)? Poradzisz sobie z biurokracją.

• Lubię to! 1
Napisano

czy będą pieniądzę : As Monet - tak, Gwiazda - tak, Pustelnik wygląda mi na samotność wobec tamtych nieprzychlnych kobiet, które w sprawach dzieci powinny się raczej wspierać niż kłaść kłody pod nogi, mogą one być przyczyną opóźnienia, odsunięcia Ciebie od tego, co Ci się należy

komplikacje : Cesarzowa--Królowa Buław --Paź Pucharów : możliwe ze strony wspomnianych kobiet, ale raczej bezskuteczne

Napisano

też widzę pierwsze karty w pozytywnym świetle :okok:

co do drugiego pytania, to sprawdź, czy aby na pewno zrobiłaś wszystko zgodnie z prawem, by tamte babki się nie doczepiły i będzie ok :)

Napisano

mozesz dostac pieniadze, ale tez i satysfakcjonujaca budujaca wiadomosc. Zalezy o co chodzi.

• Lubię to! 1
Napisano

Cesarzowa--Królowa Buław --Paź Pucharów

Jeśli złożysz wniosek to dostaniesz pozytywną decyzję.

Komplikacji większych nie powinno być. Służbowa postawa pracownic może Cię jedynie wkurzyć.

Napisano

Kasę dostaniesz. Wydaje mi się, ze bd musiała się z dwa-trzy razy tam przejść w ramach 'doniesienia' papierków.

Cesarzowa--Królowa Buław --Paź Pucharów

Bd próbowały zrobić Ci pod górkę ale wyjdziesz z tego, wg mnie, obronną ręką i nic na Ciebie nie znajdą (przejrzyj dokładnie wszystkie dokumenty etc).

Napisano

Mam jakieś obawy przed złożeniem tego wniosku. To nie są wielkie pieniądze, ale zawsze. Jednak mam pewne powody sądzić, że mogą ściągnąć mi na głowe problemy.

Jak bedzie wyglądała moja sytuacja finansowa jeśli tego wniosku nie złożę?

Paź mieczy--Kapłanka--Rydwan i tu jakbym dzięki temu zaczęła bardziej skutecznie działać i umocniła pozycję zawodową. W tym paziu mieczy to chyba moje ujęcie się honorem, Kapłanka jest uczciwa a w kwestiach finansowych kieruje się intuicją a Rydwan to działanie, które powinno zakończyć się pozytywnie

Napisano

Półweryfikacja:

Na chwilę obecną postanowiłam wniosku nie składać.