Skocz do zawartości

czy odezwie sie do konca przyszlego tyg? (ZWERYFIKOWANY)

mała24/5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

As kielichow. 10 mieczy. Mag

Niedawno bo jakies 4 dni temu postanowilismy wiecej sie nie spotykac. I zakonczyc wszystko. Troche mi ciezko bo jednak ktos byl i nagle nie ma.

Pytanie czy odezwie sie do konca przszlego tyg.

As kiel mowi ze sie odezwie jakas ciepla wiadomosc rowniez mag potwierdza to ze sie powinien odezwac ( napisac) - tak kojarze maga ale 10 mieczy przeczy tym kartom. Moge ta karte tlumaczyc jeszcze tak ze odezwie sie z informacja jakas i koniec. Dziekuje z gory za pomoc

Napisano

nie odewie się raczej, może pomysli o tym, żeby się odezwać ale ostatecznie chyba tego nie zrobi

Napisano

Ten As mówi raczej o Twoich nadziejach, że się odezwie ale 10 Mieczy to nie jest karta kontaktowa podobnie Mag. Myślę, że dla Pana wszystko się zakończyło (10 Mieczy) i skupi się na siebie (Mag). W sumie masz Wisielca a to karta trwania, zawieszenia w tym co jest czyli bez kontaktu.

Napisano

Kręcicie się w kółko - tak to mogę podsumować!.

- Jesteście sobą zainteresowani, są emocje, uczucia, pragnienia - ale ta relacja potrzebuje czasu.

Uważam, że odezwie się - bo nie chce stracić szansy - czy odbędzie się to w czasie jaki założyłaś? nie wiem.

Napisano

Dziekuje wam wszystkim za pomoc. Dam znac czy sie odezwie. Te karty wyszly dziwne bo dwie zawsze odpowiadaly mi na tak jedna na nie. Niwa ja tez wiem ze sie odezwie kiedys na pewno. Ale chcialabym by to nastapilo niebawem. Zobaczymy...

Napisano

Ale Wy to chyba niedługo byliście ze sobą, hmm? Wydaje mi się, że w tym czasie to raczej się nie odezwie ale coś między Wami jeszcze będzie.

Napisano

Vilandra dlugo. I raczej nie ze bylismy bo to cos wiecej niz kolega a mniej niz chlopak. Z jednej strony dobrze ze koniec. Ale jednak czlowiek sie przywoazuje. Dla mnie lepiej zeby sie nie odzywal ale jednak chcialabym.

Napisano

ano właśnie, chodziło mi, że to nie był taki pełny związek, ten As puch. o tym mówił, że to było takie nie do końca rozwinięte uczucie stłamszone w zarodku...

Napisano

Wasz związek się już skończył. Mag wskazuje na nowy etap w życiu, nowego mężczyznę.

Napisano

Dziekuje Grahanka. Chyba nie za szybko ten mezczyzna sie pojawi bo musialabym umiec sie na niego otowrzyc. Ale kto wie :)

Napisano

Jak dla mnie to asik pokazuje, że bardzo chcesz aby się odezwał, ale pozostałe karty niestety pokazują, że to koniec, będziesz przygnębiona a ona będzie milczał. Powodzenia

Napisano

Asa pucharów widzę jako potencjał, początek uczuć, związku - który teraz zakończył się niepowodzeniem. Maga widzę jako zajęcie się sobą, może analizą błędów, ale raczej w kontekście własnym. Czyli kontaktu nie będzie... może kiedyś, z dystansu, kiedy rozejdzie się to po kościach. Myślę, że często po asie pucharów ludzie jakoś garną się do siebie mimo wszystko nawet po czasie tzn. nie zapominają, czasem pomyślą lub utrzymują dalszą znajomość.

• Maestro
Napisano

As kielichów z 10 mieczy to dla mnie odrzucenie wyciągniętej dłoni, aczkolwiek as kielichów jest to dla mnie karta kontaktu. Moze byc jakis tam ruch, ale raczej nie taki jakiego oczekujesz. i raczej na początku następnego tygodnia;)

Napisano

Dziekuje za dalsza pomoc w interpretacji. Sama jestem ciekawa co te karty powiedzialy. Obojetnie jak sie nie stanie bedzie dobrze :) dam znac

Napisano

As pucharów z 10 mieczy to może być taka tęsknota za tym co minęło, że znieść się jej nie da i trzeba będzie coś wyczarować by sobie ulżyć. Ktoś z Was nie wytrzyma tej próby

Jakoś tak optymistycznie mi się to widzi, bo w moim doświadczeniu prywatnym 10 mieczy nie zakończyła związku choć wisiał nie raz na włosku :)

• Lubię to! 1
Napisano
czy odezwie sie do konca przyszlego tyg ?

As kielichow. 10 mieczy. Mag

Od dawna stawiasz karty ;>?

Wg mnie Pan się nie odezwie ale Ty nie wytrzymasz i napiszesz coś, zaczepisz itd.

Pan raczej chce, z ciężkością, uszanować Twoją decyzję.

Napisano (edytowane)

Dziekuje panna marta. Triada niby dawno juz pierwszy raz sawialam karty to jednak nie korzystam z czesto. Sa momenty ze prawie wcale. Czasami kolezankom na proste pytania. Ciekawe spojrzenie Triada ze on chce uszanowac moja decyzje. Dziekuje.

Edytowane przez mała24/5
Napisano
Triada

T R I D A ;)

Ciekawe spojrzenie Triada ze on chce uszanowac moja decyzje. Dziekuje.

Ja zawsze mam spojrzenie odbiegające od większości interpretacji :D

I mozenie tyle uszanować ale 'powiedziała to niech ma'. Może nawet z lekką nutą złości.

Napisano

Moge juz zweryfikoeac. Odezwala sie dzisiaj. Zdziwialm sie bardzo bo jednak wiekszosc was stawiala na brak kontaktu a mniejsza czesc ze bedzie ale raczej nie predko. Vivere jedynie optymistycznie zinterpretowala to :) co wazne jeszcze do tej weryfikacji nie sprowokowalam go niczym itd. Zapytal tylko co slychac i pomimo tego ze odp cisza dalej :P ale i tak ulzylo mi ze napisal. Dziekuje wam bardzo za pomoc wszystkim jeszcze raz. Nie moge wam podziekowac z osobna punkcikiem bo pisze z tel caly czas a tu nie widze tej funkcji. Jak sie zaloguje przez kompa to nie zapomne podziekowac.

• Lubię to! 1
Napisano

no cóż... mnie as pucharów odzewu nie pokazał, a kolejne odebrałam jako tło :)

Cieszę się, że się pomyliłam :okok:

Napisano

Stawiałam, że się odezwie, ale ta 10 mieczy na 2-giej poz. to kręcenie się w kółko/jak pisałam/ - tzn nie wyjaśnia sytuacji a utrzymuje dyskomfort i nie wnosi nic nowego. Z czasem nie ominie was podjęcie jakichś decyzji co do dalszej waszej znajomości - bo tak jak to wygląda teraz to dłużej nie da rady.

W Magu podejrzewam przedstawi Ci swoje wyobrażenie jak to widzi dalej.

• Lubię to! 1