adivino Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Jak minie mi dzisiejszy wieczór? 6 mieczy, 7 mieczy, 9 kielichów jestem tak umówiony, że znajomi może zadzwonią i pójdziemy na koncert, ostatnia karta jest obiecująca.. alkohol? a te 2 pierwsze nie wiem do końca...6 mieczy chyba mówi o wyjściu Cytuj
Villandra Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 z wyjścia nici, miło spędzisz czas sam w domu albo druga opcja , wyjdziecie ale raczej w inne miejsce niż planowaliście, mimo to będzie dobra zabawa w każdym razie będzie inaczej niż zaplanowałeś Cytuj
Grahanka Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 6 mieczy - zmienisz zdanie, 7 mieczy - wycofasz sie, 9 kielichów - miło spędzisz czas w domu, z rodziną. Udanego weekendu Cytuj
d@neczka Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Zostaniesz w domu, albo jeśli wyjdziesz to impreza zakończy się u Ciebie. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Po mojemu będziesz się dobrze bawić (9 pucharów), ale raczej nie na planowanym koncercie (miecze), alkoholowo Cytuj
Beata39 Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Jak minie mi dzisiejszy wieczór? 6 mieczy, 7 mieczy, 9 kielichów Jak dla mnie to bedzie bardziej gadana imprezka zakropiona. Miłej zabawy Cytuj
panna.marta Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 chyba jakies domowe zacisze przy drinku? Cytuj
Trida Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Jak minie mi dzisiejszy wieczór?6 mieczy, 7 mieczy, 9 kielichów Wg mnie koncert raczej nie wypali, ktoś się wykruszy (bd miał inne wyjscie / propozycje) ale wieczór raczej spędziłeś w gronie znajomych przy drinku. Cytuj
adivino Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 W większości jak pisaliście, bo koncert nie wypalił, ale spędziliśmy miło czas u mnie przy alko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi