gucio19 Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Jest kilka etapow konkursu, wymaga on zaangazowania, trzeba wlozyc duzo pracy,poswiecic mnostwo czasu. Konkurencja duza...Pytanie czy wygram? Mag odwrócony 3 denarów 7 buław Sąd Ostateczny 7 mieczy Niby 3 denarów i Sąd - powiedziałabym że tak ale pozostałe karty chyba są na nie?Moze zabraknie mi silnej woli?albo jakies oszustwo bedzie w tym konkursie-7 mieczy. Zweryfikuję jutro Edytowane 25 Października 2014 przez gucio19 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 odpowiedź ma być "tak" lub "nie" i wyjmujesz 5 kart osobiście jestem na nie przez: odwróconego maga, 7 mieczy. Mimo wszystko powodzenia Cytuj
Czarownica Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Niestety nie, gdyż nie będziesz miała szans przy takiej konkurencji, nie znajdziesz się w gronie tych, co zwrócą uwagę (3 denarów 7 buław sąd) 1 Cytuj
gucio19 Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 Za duzo zachodu z tym , sama zrezygnowałam . Cytuj
gucio19 Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 A kart prawie zawsze wypada mi więcej zakładam, że wyciągne 2-3, a potem kilka dodatkowo się wyślizga,a jak nie wyślizga to często mam tak, jakby karty mówily "wez jeszcze mnie i mnie, i mnie też możesz" Cytuj
Trida Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Za duzo zachodu z tym , sama zrezygnowałam . Chciałam to napisać Że chyba odpuścisz 1 Cytuj
Grahanka Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Dokładnie, własnie chciałam odpisać, ale zobaczyłam, że zwryfikowany. Pomyslałam, że koncowa 7 mieczy, wskazuje na to, że może sama zrezygnujesz. Mam nadzieje, że karty Cie nie zniechęciły. Kto nie gra, ten nie wygrywa. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi