panna.marta Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) sama, nie tak jakos bardzo poszukajaca. karty ogólne na uczucia na 3 miesiace od dzis: podczas tasowania wyślizgnął mi się król monet 10 pucharów, głupiec, rycerz pucharów dołożyłam 5 buław i królowę mieczy nic ciekawego, ktoś się zakręci, ale nic ciekawego z tego nie będzie.Może dlatego, że sama będę ich od siebie odpychać. Edytowane 25 Października 2014 przez panna.marta Cytuj
pretoria Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Ktoś się pojawi, być może na imprezie, jakimś wypadzie, albo po prostu dojdzie do czegoś więcej ( nie koniecznie w sferze seksualnej, a np. zauroczenie ). Relacja będzie dość burzliwa z Twojej 'winy', Cytuj
Trida Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 karty ogólne na uczucia na 3 miesiace od dzis: podczas tasowania wyślizgnął mi się król monet10 pucharów, głupiec, rycerz pucharów dołożyłam 5 buław i królowę mieczy A wg mnie bd jakaś znajomość mniej lub bardziej zobowiązująca. Rozmowy, kilka spacerów ale Ty bd się dystansowała. Ty chyba na związki gotowa nie jesteś. Jak na moje oko. Cytuj
Lena75 Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 karty ogólne na uczucia na 3 miesiace od dzis: podczas tasowania wyślizgnął mi się król monet 10 pucharów, głupiec, rycerz pucharów dołożyłam 5 buław i królowę mieczy Mam wrazenie ,ze póki co, dobrze Ci jest tak jak jest...owszem bedą się krecili wokół Ciebie jacyś faceci ale nie bedziesz gotowa wejśc w jakąkolwiek głębsza relację Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 10 pucharów, głupiec, rycerz pucharów dołożyłam 5 buław i królowę mieczy 10 pucharów - czujesz się wystarczająco spełniona, może osiągnęłaś już wszystko co można w stanie singla i teraz chciałabyś zrobić krok do przodu, przełamać stagnację 10 pucharów + głupiec - skojarzyło mi się z przerzuceniem na inną książkę głupiec - szczęście, nowa droga głupiec + rycerz pucharów - możesz poczuć się lepiej przez poznanie nowego pana albo wiadomości, która da nadzieję rycerz pucharów - pan/wiadomość rycerz pucharów + 5 buław - mężczyzna lub informacja wniosą w Twoje życie zamęt. Nie wiem czy chodzi tutaj o nerwy, podniecenie czy jeszcze coś innego... 5 buław - totalny chaos i ogrom energii do działania; może nawet uczucie rywalizacji... 5 buław + królowa mieczy - odpuścisz, dasz się ponieść rozsądkowi nie emocjom królowa mieczy - spojrzysz na to z innej perspektywy, rozsądniejszej, skupisz bardziej na sobie, zajmiesz się ważniejszymi sprawami Cytuj
Grahanka Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 10 pucharów, głupiec, rycerz pucharów dołożyłam 5 buław i królowę mieczy 10 pucharów na pierwszej pozycji zawsze mówi, że jest dobre jak jest i nic sie nie zmieni. Bedzie nowa znajomość (głupiec), poznasz pana w typie rycerza pucharów - czułego amanta. Bedzie gorąco między Wami, ale jakas mała sprzeczka wkurzy Cie i definitywnie urwiesz kontakt. Zataczając krąg, ponownie wrócisz do stanu 10 pucharów, jest dobrze tak jak jest. Cytuj
Vivere Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 10 pucharów, głupiec, rycerz pucharów dołożyłam 5 buław i królowę mieczy Tu bym widziała jakiegoś kandydata lecz: albo metody jego działania Cię zniechęcą (może byc zbyt napastliwy) albo będzie ślamazarny i tu byłaby potrzebna Twoja aktywność co może Cię z lekka zniechęcić. 5 buław to też wiele opcji do wyboru i tu zachowasz zimną krew w wyborze kandydata Cytuj
afercia Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 10 pucharów, głupiec, rycerz pucharów dołożyłam 5 buław i królowę mieczy Ktoś się pojawi, ale raczej w królowie mieczy nie do końca będzie Ci odpowiadał i tupniesz na niego nogą Cytuj
pearl Napisano 28 Października 2014 Napisano 28 Października 2014 I ja spróbuję swoich sił bez czytania poprzedników coby się nie sugerować. Będzie wielki zauroczenie, nadzieja na coś nowego, będą spotkania i zaloty. Jednak nastąpi jakaś sprzeczka, nieporozumienie może, ale będziesz tak rozczarowana tym człowiekiem, że sama zdecydujesz o zakończeniu tej relacji. Może pan ujawni w kłótni jakiś rys swojego charakteru, który Tobie będzie bardzo nie pasował. Związku jako takiego nie będzie. Tylko znajomość, która szybko się zacznie i jeszcze szybciej skończy. Stawiałabym, że ta osoba może być symbolizowana przez tego króla monet. Cytuj
roszpunka79 Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 A ja tam nie wierzę, że jest dobrze jak jest, bo jakby tak było – nie byłoby tego rozkładu . Wierzę jednak, że panna Marta jako mieczowa ciśnienia nadmiernego nie ma . Skoro w temacie uczuć nic się nie dzieje to dla mnie 10 kielichów na początku rozkładu mówi, że kończy się etap tej posuchy i dziać się zacznie. Pojawi się jakiś jegomość…tyle tylko, że Ty nie będziesz nim zainteresowana jako facetem. 5 buław może mówić, że albo będzie usilnie o Ciebie zabiegać albo Cię będzie wybitnie wkurzać . Tak czy owak jaki by nie był- czy połączenie głupca i rycerzyka, czy usztywniony denarowy- serce Ci nie drgnie. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 dziki roszpunka79, chociaż jedna pozytywna wypowiedź. Jednem słowem nadal nie mam co liczyć na szczęście. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2014 Maestro Napisano 30 Października 2014 10 pucharów, głupiec, rycerz pucharów dołożyłam 5 buław i królowĄ mieczy SORRY...DBAJCIE O POLSZCZYZNĘ... Sama nie będziesz, bo może otaczać Cię wianuszek adoratorów, możliwe, że pewien mężczyzna się Tobą zauroczy, ale TY zbyt sceptyczna jesteś, być może żaden z nich nie będzie Ci pasował.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi