Skocz do zawartości

Mamine przeczucie

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od kilku dni czuję niepokój. Dzisiaj moja Mama stwierdziła że się o mnie martwi. Ma przeczucie, że zdarzy się coś co może zrujnować mi życie jak to dosadnie nazwała. Na całe nieszczęście przeczucie mojej Mamy jest całkiem niezłe dlatego kilka pytań do kart. Mama najbardziej się boi, że zakocham się w kimś kto nie będzie mnie szanował. Nie mówiłam Jej, ale na wiosnę Liv w kartach na okres zimy zobaczyła u mnie miłość, której nie powinno być. Myślałam, że chodzi o M. bo to raczej nie jest związek, który jest popierany, ale M. szanuje mnie aż za mocno-nawet kłócić się z nim nie da :D chociaż spotkaliśmy się latem.

Jakie zagrożenie czeka na mnie w ciągu najbliższych 3 miesięcy

9 buław 8 mieczy Głupiec

Szybkie wydarzenie które mnie zaślepi i sprawi, że będę myśleć bezsensownie, głupkowato.

Jak uniknąć?

Koło fortuny Księżyc Kochankowie

Ciężko uniknąć [koło]. Najlepiej chyba darować sobie wszelkie nocne wypady i rozwijanie spraw damsko-męskich

Czy zajdę w ciążę

Koło fortuny 6 mieczy Wisielec

Raczej nie. Uf!

Na jaką osobę powinnam uważać?

4 monet

Twardo stojący na ziemi, dość cichy. Chyba trochę skąpy i zarozumiały.

Jakiego miejsca unikać?

7 monet

Ogródki, może przystanek autobusowy?

Czy zakocham się w niewłaściwej osobie?

6 buław Mag 4 buławy

Bardzo prawdopodobne, egoista którego będę idealizować.

Rada:Królowa kielichów

Uważaj na marzenia, bądź mniej wrażliwa a bardziej myśląca.

Napisano

-Zrobisz coś spontanicznie, nie pomyślisz i będziesz uwiązana czymś, do czego będziesz czuła niechęć. Nie wiem... może ciąża?Pierwsza myśl. Albo jakaś praca. Może nie dowiesz się wszystkiego i bedziesz czekała na rozwiazanie umowy.

-Koło - raczej nie unikniesz,

-Nie ma tu kart ciazowych

-Skrytą, może trochę skąpą.

-miejsca odludnione,moze byc to nawet park czy przystanek wieczorem, kiedy nikogo nie ma w poblizu

-Możliwe, że tak, a nawet może to byc osoba z Twojej przeszłosci

-Kieruj się intuicją

:)

• Lubię to! 1
Napisano

9 buław 8 mieczy Głupiec

9 buław to ostrożność i oczekiwanie na zagrożenie

8 mieczy - negatywne myślenie

wydaje mi się, że samo oczekiwanie/spodziewanie się czegoś złego będzie dla Ciebie kupą nieszczęścia.

Jak uniknąć?

Idź zgodnie z rytmem życia i dokonuj tylko świadomych wyborów.

4 monet

nie zamykaj się w sobie, nie ograniczaj

Jakiego miejsca unikać?

7 monet

Tu znów jest czekanie na rozwój wypadków które być może sobie uroiłaś ( 9 buław 8 mieczy)

• Lubię to! 1
Napisano

na wiosnę Liv w kartach na okres zimy zobaczyła u mnie miłość, której nie powinno być.

Nic nie dzieje się bez przyczyny ;)

9 buław 8 mieczy Głupiec

Jakaś spontaniczna akcja.

Skojarzył mi się seksik gdzieś na imprezie… Ty uważaj na wszelkiego rodzaju drinki koleżanko.

Jak uniknąć?

Oj łatwo nie bd ale po prostu uważaj, nie uzewnętrzniaj się za bardzo, miej oczy dookoła glowy i nie ufaj każdej nowo napotkanej osobie.

Czy zajdę w ciążę

Możliwe (wisielec o tym mówi, moś jedną z kart Tarota, na której jest wisielec:

APathIXII.jpg)

4 monet

Bogatą ale jednocześnie zapatrzoną w siebie. Dusigrosza ;)

Jakiego miejsca unikać?

7 monet

Plener mi się skojarzył…. Tutaj może być kilka opcji :/

6 buław Mag 4 buławy

Zauroczysz, zaufasz. Bd nią zachwycona. Raczej się, jak na moje, nie zakochasz ale bd taka fascynacja.

Ogarniaj uczucia ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Jakie zagrożenie czeka na mnie w ciągu najbliższych 3 miesięcy - 9 buław 8 mieczy Głupiec

Nie widzę zagrożenia...

Jak uniknąć? Koło fortuny Księżyc Kochankowie

Nie myśl o tym, że na każdym kroku może czaić się coś złego. Natomiast bądź rozważna, szczególnie po alkoholu. Może będziesz musiała dokonać jakiegoś wyboru i tu przydałoby się myśleć racjonalnie, chłodno.

Czy zajdę w ciążę - Koło fortuny 6 mieczy Wisielec

Myślę, że nie.

Na jaką osobę powinnam uważać? 4 monet

Na kogoś zamkniętego w sobie, skupionego na pracy, rozwoju itp. Albo na samą siebie.

Jakiego miejsca unikać? 7 monet

Dobry pomysł z przystankiem autobusowym. Może trzeba uważać na złodzieja, na kieszonkowca? (4 denary)

Czy zakocham się w niewłaściwej osobie? - 6 buław Mag 4 buławy

Karty są na tak...

Uważaj na marzenia, bądź mniej wrażliwa a bardziej myśląca. --> nic dodać, nic ująć.

Napisano

9 buław 8 mieczy Głupiec

chyba jedynie takie, że przez to zamartwianie samej siebie może Cię coś fajnego ominąć. Nie martw się na zapas :okok:

Jak uniknąć?

nie unikniesz, w księżycu mogły się pokazać Twoje obawy, w kochankach problemu z podjęciem decyzji przez te lęki

Czy zajdę w ciążę

w ciągu trzech miesięcy chyba nie. Ale jak się boisz, stosuj antykoncepcję i nie mam tutaj na myśli kalendarzyka.

4 monet

Pytałaś o wygląd czy charakter?

może to być osoba, która nie mówi wszystkiego o sobie, jest bardziej skryta, bierna, ostrożna. To co jest dla niej najcenniejsze może chcieć ukryć przed innymi. Pytałaś o wygląd czy charakter?

Z wyglądu nie powinna przypominać patyczaka :P

Jakiego miejsca unikać?

7 monet

ogrody, parki, targowiska, poczekalnie...

6 buław Mag 4 buławy

chyba nie... a nawet, jak zapałasz do kogoś większą sympatią zechcesz to sobie stłamsić przez obawy wyżej

Rada: Królowa kielichów

kieruj się tym, co czujesz, intuicją

Napisano
-

-Skrytą, może trochę skąpą.

-Możliwe, że tak, a nawet może to byc osoba z Twojej przeszłosci

:)

Właśnie ja obawiam się najbardziej powrotu pewnego pana z przeszłości... Chodzi mi po głowie i mam do niego za dużą słabość.

Nic nie dzieje się bez przyczyny ;)

Bogatą ale jednocześnie zapatrzoną w siebie. Dusigrosza ;)

Ogarniaj uczucia ;)

Właściwie ta wróżba sprawdziła się tylko częściowo dlatego nie przywiązywałam później do niej większej wagi. Tylko to co moja Mama mi powiedziała, bardziej mnie zmartwiło. A opis jak pana z przeszłości.

Na jaką osobę powinnam uważać? 4 monet

Na kogoś zamkniętego w sobie, skupionego na pracy, rozwoju itp. Albo na samą siebie.

I znowu opis pasujący do pana z przeszłości.

Zamknę się w szafie to może nic się nie stanie :D

Dziękuję dziewczyny :)

Napisano

Czy zajdę w ciążę

w ciągu trzech miesięcy chyba nie. Ale jak się boisz, stosuj antykoncepcję i nie mam tutaj na myśli kalendarzyka.

Absolutnie masz rację i zawsze jednak uważam, ale po tym jak w rodzinie urodziło się dziecko mimo spiralki zwątpiłam i zrozumiałam ze to zawsze zabezpiecza tylko w 99% a jak ma się przytrafić to i tak dziubnie..

Napisano
Absolutnie masz rację i zawsze jednak uważam, ale po tym jak w rodzinie urodziło się dziecko mimo spiralki zwątpiłam i zrozumiałam ze to zawsze zabezpiecza tylko w 99% a jak ma się przytrafić to i tak dziubnie..

Moje koleżanki stosują tabletki (i ja :) ), prezerwatywy lub plastry - żadna z nich, łącznie ze mną, jeszcze nie wpadła :) Osobiście wolę pierwszą metodę: regularny okres i mniej wytrysków na twarzy :zeby:

Gość paulinqa123
Napisano
Od kilku dni czuję niepokój. Dzisiaj moja Mama stwierdziła że się o mnie martwi. Ma przeczucie, że zdarzy się coś co może zrujnować mi życie jak to dosadnie nazwała. Na całe nieszczęście przeczucie mojej Mamy jest całkiem niezłe dlatego kilka pytań do kart. Mama najbardziej się boi, że zakocham się w kimś kto nie będzie mnie szanował. Nie mówiłam Jej, ale na wiosnę Liv w kartach na okres zimy zobaczyła u mnie miłość, której nie powinno być. Myślałam, że chodzi o M. bo to raczej nie jest związek, który jest popierany, ale M. szanuje mnie aż za mocno-nawet kłócić się z nim nie da :D chociaż spotkaliśmy się latem.

9 buław 8 mieczy Głupiec

nie wiem, ja pomyslalm o jakims wypadku

Szybkie wydarzenie które mnie zaślepi i sprawi, że będę myśleć bezsensownie, głupkowato.

Jak uniknąć?

Ciężko uniknąć [koło]. Najlepiej chyba darować sobie wszelkie nocne wypady i rozwijanie spraw damsko-męskich

nie unikniesz bo same aw...

Czy zajdę w ciążę

tutaj nie

Raczej nie. Uf!

4 monet

Twardo stojący na ziemi, dość cichy. Chyba trochę skąpy i zarozumiały.

tak jak opisalas

Jakiego miejsca unikać?

7 monet

Ogródki, może przystanek autobusowy?

przystanek, park

6 buław Mag 4 buławy

Bardzo prawdopodobne, egoista którego będę idealizować.

tak... w manipulatorze, lekkoduchu i nieodpowiedzialnym egoiscie

Uważaj na marzenia, bądź mniej wrażliwa a bardziej myśląca.

tak, uważaj na "zamyślanie się" ,staraj się zachowywac trzezwosc umyslu w meijscach publicznych

Napisano
Moje koleżanki stosują tabletki (i ja :) ), prezerwatywy lub plastry - żadna z nich, łącznie ze mną, jeszcze nie wpadła :) Osobiście wolę pierwszą metodę: regularny okres i mniej wytrysków na twarzy :zeby:

Ale ciągle każda z tych metod to 99% skuteczności.. Pewnie, że lepsze 99% niż nic ale ciągle jest ten 1% niepewności. Sama też stosuję antykoncepcję i jeszcze nie wpadłam, ale jak to mówią- jak takie przeznaczenie to i z murowanego kościoła na ciebie cegła spadnie :D Po dziecku mimo spirali zwątpiłam, bo zawsze mówią że jest najskuteczniejszą metodą. Chyba zrobię 3 miesięczny celibat bo to ponoć najskuteczniejsza antykoncepcja :D

• Maestro
Napisano

Euterpe....:lol::lol:

• Maestro
Napisano

9 buław 8 mieczy Głupiec

może być jakiś wypadek, ale wyjdziesz bez szwanku, ew.wpadka

Jak uniknąć?

zdaj się na los i intuicję, ale to co się wydarzy będzie nieuniknione..

Czy zajdę w ciążę

jak dla mnie może byc jednak wpadka, a Wisielec to oczekiwanie, dojrzewanie...

4 monet

na kogoś kogo znasz, ale mało osób o nim/niej wie

Jakiego miejsca unikać?

7 monet

poczekalni...

6 buław Mag 4 buławy

możesz być z kims, gdzie rolę przewodnią będzie pełnił seks, ale nie oznacza to, ze zabraknie tam uczuć..

słuchaj mamy;)

Napisano
[/color][/b]

Euterpe....:lol::lol:

a chciałam tą wiadomość skasować, jak tylko afercia przeczyta XD

nie ma co się śmiać. Cera mi się bardzo po nich poprawiła :)

• Maestro
Napisano
a chciałam tą wiadomość skasować, jak tylko afercia przeczyta XD

nie ma co się śmiać. Cera mi się bardzo po nich poprawiła :)

Wierzę, ze się poprawiła, bo się gospodarka hormonalna wyregulowała. Rozbawiła mnie Twoja literówka;)

Napisano

9 buław 8 mieczy Głupiec

Zagrozenie wycofania sie, moze depresji nawet, zaslepienia i braku kontroli.

Jak uniknąć?

Wydaje mi sie, ze nie da sie tego uniknac, to cos i tak Cie spotka, a ksiezyc mowi, ze nie zdasz sobie z tego sprawy, nie dostrzezesz zagrozenia a kochankowie mowia, ze wdasz sie w ta relacje

Czy zajdę w ciążę

ja w kole widze ciaze, nieplanowana. 6 mieczy gdzies daleko, moze na wyjezdzie, wisielec mowi, ze to sie stanie, ale za dluzszy czas pol roku rok

4 monet

Taka ,ktora bedzie chciala Cie zdominowac, miec na wlasnosc, moze na poczatku to Cie zniewalac, bo bedzie Ci to pasowac ze pan tak zabiega i sie stara i chce spedzac z Toba kazda chwile.

Jakiego miejsca unikać?

7 monet

skojarzylo mi sie z poczekalnia, moze miejsce gdzie wychodzi sie na przerwe zapalic papierosa hmm.. karta mowi o czekaniu na efekty,ktorej poczatek jest juz zrealizowany..

6 buław Mag 4 buławy

Pan sie sam pojawi i Cie zauroczy

kieruj sie sercem aby wyczuc dobre i zle intencje

Napisano

Bardzo ogólnie: to co ma Cie spotkać jest nieuniknione, wg kart masz do spłacenia dług karmiczny.

Napisano (edytowane)
Wierzę, ze się poprawiła, bo się gospodarka hormonalna wyregulowała. Rozbawiła mnie Twoja literówka;)

Inez :lol:

głodnemu chleb na myśli :zeby::P

Edytowane przez Euterpe
  • Maestro
Napisano
Inez :lol:

głodnemu chleb na myśli :zeby::P

eeeee, "głodna" nie jestem....;))))

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Dzięki dziewczyny za odpowiedź :D

Jak na początku schizowałam do tego stopnia, że przestałam wieczorami chodzić do sklepu to już mi trochę przeszło xD

Jak na razie nic strasznego się nie wydarzyło :) Zobaczymy co przyniosą kolejne miesiące :)