Skocz do zawartości

uczucia na 3 miesiące

dama.pikowa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wróżba dotyczy moich uczuć na nadchodzące 3 miesiące. Mam 28 lat, jestem singielką poszukującą partnera i chciałabym wiedzieć, czy czeka na mnie jakaś obiecująca znajomość.

listopad: król buław, 2 miecze, królowa buław - to by oznaczało, że jest obok mnie jakiś mężczyzna, niezbyt aktywny, pracujący fizycznie, ale jest między nami chłód, bierność, wycofanie.

grudzień: 10 monet, król monet, dwa puchary - pojawienie się "uczciwego" ciepłego uczucia? konkretny, stabilny facet, bez porywów i nagłych zwrotów emocjonalnych. Tylko zastanawiam się, kim może być ten facet? Już drugi raz pojawia się król, a on zwykle oznacza dojrzałych mężczyzn, a takich raczej nie ma w moim otoczeniu. Ale wydaje się, że jakby w którymś z tych miesięcy miał się pojawić facet, to w tym.

styczeń: 7 mieczy, 3 puchary, 4 miecze - jednak samotność, odejście, opuszczenie, ucieczka przed zobowiązaniami, manipulacja. Wycofanie. Te 3 puchary rozumiałabym negatywnie, tzn. odsunięcie się od ludzi. Może to będzie wynikać ze styczniowego nadmiary pracy i braku czasu na życie osobiste? Więc tutaj słabo jednak...

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.

Napisano
listopad: król buław, 2 miecze, królowa buław - to by oznaczało, że jest obok mnie jakiś mężczyzna, niezbyt aktywny, pracujący fizycznie, ale jest między nami chłód, bierność, wycofanie.

Ja akurat w Królu Buław widze bardzo energicznego faceta, namietnego,atrakcyjnego....2 Mieczy to koniecznosc dokonania wyboru ...myślę że moze chodzić tu o mężczyznę z którym Cie łaczyła , lub połaczy przygoda miłosna....szybka i gwałtowna :)

Pozdrawiam

Napisano

Listopad: może pojawić się dość nagle jakiś buławowy ale ktoś na kogoś nie zwróci tu uwagi, stawiam, że Ciebie ten pan nie będzie interesował w związku z czym znajomość nawet się nie rozwinie

Grudzień: tutaj widać jakigoś konkretnego faceta, który nie bylejak zwróci Twą uwagę, nawet poważnie go potraktujesz i będzie to dla Ciebie znajomość perspektywiczna

Styczeń: tu może okazać się niestety, że facet jest nieuczciwy bo kogoś już ma i liczy tylko na romans, w efekcie czego cała znajomość się popsuje.

Napisano
grudzień: 10 monet, król monet, dwa puchary - pojawienie się "uczciwego" ciepłego uczucia? konkretny, stabilny facet, bez porywów i nagłych zwrotów emocjonalnych. Tylko zastanawiam się, kim może być ten facet? Już drugi raz pojawia się król, a on zwykle oznacza dojrzałych mężczyzn, a takich raczej nie ma w moim otoczeniu. Ale wydaje się, że jakby w którymś z tych miesięcy miał się pojawić facet, to w tym.

Tu stawiałabym na pojawienie się jakiegos faceta którego bedziesz bardziej traktowac jak dobrego przyjaciela niz kogos z kim mozna się związać

styczeń: 7 mieczy, 3 puchary, 4 miecze - jednak samotność, odejście, opuszczenie, ucieczka przed zobowiązaniami, manipulacja. Wycofanie. Te 3 puchary rozumiałabym negatywnie, tzn. odsunięcie się od ludzi. Może to będzie wynikać ze styczniowego nadmiary pracy i braku czasu na życie osobiste? Więc tutaj słabo jednak...

Tu raczej widzę niepożadanych adoratorów...i samotnośc

Napisano

w żadnym z tych rozkładów nie widzę związku.

w listopadzie będziesz się rozglądasz, ale w ostateczności odpuścisz, zajmiesz się swoją osobą.

w grudniu mógł się zaznaczyć mężczyzna z rodziny (król denarów jest obok 10 monet): ojciec, brat, kuzyn, szwagier itp...? To może być bardzo przyjemny, świąteczny czas, ale na stały związek chyba jeszcze poczekasz.

w styczniu może coś zaczniesz kombinować, śledzić, wpadniesz do dziewczyn na babskie pogaduchy, a następnie znowu dasz sobie spokój.

Napisano

Do dziewczyn na babskie pogaduchy wpadnę do stycznia jeszcze wielokrotnie ;-) tylko nie wiem, czemu w styczniu będzie to takie istotne.

Czytałam, że karty dworskie oznaczają konkretne osoby. Może pojawienie się takiej karty w dwóch miesiącach, a w styczniu już nie świadczy o tym, że ktoś się pojawi, ale z początkiem nowego roku nasze drogi się rozejdą. Tak by mi pasowało, bo siódemka mieczy zawsze mi pokazuje jako odejście, czwórka mieczy to samotność, która najlepszą opcją z możliwych, a te pogaduchy z dziewczynami (zwykle jest nas 3, haha, jak na tej karcie) to forma terapii po tych wydarzeniach.

czy gdybym postawiła sobie karty na konkretną znajomość w perspektywie kwartału to byłyby dwie wróżby w tej samej sprawie?

Napisano
Wróżba dotyczy moich uczuć na nadchodzące 3 miesiące. Mam 28 lat, jestem singielką poszukującą partnera i chciałabym wiedzieć, czy czeka na mnie jakaś obiecująca znajomość.

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.

Listopad - mozliwe, ze pogodzisz się z jakimś mężczyzna w typie króla buław, albo będziesz miała taki zamiar ale troszkę jakby będziesz się lękała

grudzien - poznasz kogoś poważnego lub/i bogatego

styczen - uwazaj, zebys nie wpakowala sie w jakis trojkat. to moze tyczyc się znajomości z grudnia

ps. nie czytalam odpowiedzi innych osob

Napisano

listopad: król buław, 2 miecze, królowa buław – w listopadzie możesz nawiązać jakąś znajomość internetową, w tych 2 mieczach widać dystans, blokadę w kontakcie lub brak takiego prawdziwego kontaktu- stąd myśl o internecie. Ewentualnie pojawi się koło Ciebie ktoś, ale jeśli w realnym życiu to raczej będzie szlaban na rozwój znajomości- przynajmniej w tym miesiącu. Albo on albo Ty albo oboje będziecie zablokowani.

grudzień: 10 monet, król monet, dwa puchary – jeśli w listopadzie będą Internety w ruchu to w grudniu może dojść do spotkania. W 10 monet widać zmianę w relacji- kontakt bardziej namacalny. Jeśli nie będzie znajomości internetowej, to może jakiś kolega wyjdzie z propozycją np. zaproszeniem na sylwestra. Porywów serca tu nie widać. Bardziej koleżeńskie kontakty. Albo poznasz kogoś w trakcie imprezy sylwestrowej- 2 pucharów w końcówce miesiąca.

styczeń: 7 mieczy, 3 puchary, 4 miecze – nawet jeśli ktoś się pojawi przy Tobie w listopadzie lub grudniu to widać, że w styczniu pozostanie po tym tylko wspomnienie. Albo Ty albo ktoś da nogę. W 4 mieczy widać oddalenie. W styczniu uważaj też na bawidamków, kombinatorów nastawionych na znajomości lekkie, łatwe i przyjemne.

Gość paulinqa123
Napisano

uważam ze wejdziesz w związek/bliższą relacje w grudniu :)