Gość Linkinia Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Na początku opis sytuacji: jestem singlem, studiuję, nie pracuję. Nie spotykam się z nikim, ale mam na oku kolegę... Proszę, zerknijcie: Uczucia w listopadzie: Królowa buław, 3 buław, 2 buław --> HB V Kapłan Wygląda na to, że będę zadowolona i pewna siebie. Szykuje mi się flirt, może randka, widać czekanie na rozwój wydarzeń, zastanawianie się, co będzie dalej. Zadałam dwa pytania odnośnie kolegi: Jak będzie wyglądała nasza relacja w tym miesiącu? XV Diabeł, 6 kielichów, 7 mieczy --> HB Koło, Mag Chyba mogę się spodziewać manipulacji, zagrywek z jego strony, może powróci jakaś sytuacja z przeszłości. Generalnie - możliwa chemia w powietrzu, ale bez konkretów - słowa bez pokrycia. Jakie działania podejmie wobec mnie w listopadzie? Rycerz denarów, Słońce, Rydwan, Kapłanka --> HB Koło, Mag Ciekawe karty w porównaniu do tych na górze, prawda? Rycerz denarów działa spokojnie, ale metodycznie. Myślę, że ograniczy się do rozmów na uczelni, będą one miłe i ciepłe. Rydwan dodaje trochę dynamiki, więc może wyjdzie z inicjatywą w moją stronę, zaproponuje spotkanie. Nie wiem, jak odczytać tutaj Kapłankę - ta karta zawsze sprawia mi trudność. Jakieś pomysły? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Uczucia w listopadzie: Królowa buław, 3 buław, 2 buław --> HB V Kapłan na początku postawisz na siebie, będziesz pełna energii i kto wie czy nie zaczniesz z kimś flirtować albo poderwiesz kogoś, sporo śmiałości może być w Tobie. W sumie cały miesiąc masz w buławach i myślę, że ten zapał, który się teraz tli, prędko Cię nie opuści. W 3 buławach puścisz coś w obroty (zagadasz do kogoś, dasz swój nr telefonu, adres e-mail, zaprosisz gdzieś) i zaczniesz czekać na rezultaty. W 2 buław możesz coś planować na kolejny - zakupy świąteczne? Od połowy miesiąca więcej bierności, ale ogień nadal będzie płonąć Kapłan mógł pokazać, że mimo wszystko nie zrobisz nic co wykracza poza normy społeczne, które nas obowiązują. Jak będzie wyglądała nasza relacja w tym miesiącu? XV Diabeł, 6 kielichów, 7 mieczy --> HB Koło, Mag możesz sporo o nim myśleć, wręcz obsesyjnie, kontakt nawet jak będzie, to może być bardziej zdystansowany. Pan pod koniec może się ulotnić. Diabeł wskazuje na duży pociąg fizyczny, ale czuję, że na tym się skończy. Jakie działania podejmie wobec mnie w listopadzie? Rycerz denarów, Słońce, Rydwan, Kapłanka --> HB Koło, Mag przykro mi, ale nie widzę działań ze strony pana poza zwykłymi, koleżeńskimi rozmowami. Cytuj
Lena75 Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Nie bede sie powtarzać....Euterpe wszystko ładnie nakresliła Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Grudnia 2014 Napisano 1 Grudnia 2014 WERYFIKACJA To był dobry miesiąc, jeśli chodzi o relacje towarzyskie, szczególnie z kolegami. Zacieśniły się, wykrystalizowały. Na randce żadnej nie byłam, ale delikatny flirt był... ogólnie to dużo myślenia o tym, czy coś z tego wyjdzie, trochę planowania, czekanie na to, co będzie. Co do relacji z kolegą - rozwijała się, ale to ja pierwsza do niego pisałam, z kolei on ciągnął i ciągnął te smsy... Koleżeńska relacja, ale z dystansem. On grał, ja grałam... Jego działania - był miły, życzliwy, zawsze chwilę postał i porozmawiał na uczelni kosztem spóźnienia się na zajęcia. Koleżeńsko. Nie zaproponował żadnego spotkania. Namawiał mnie bardzo na wyjazd grupowy, ale nie mogłam się wybrać. Uczucia w listopadzie: Królowa buław, 3 buław, 2 buław --> HB V Kapłan Wygląda na to, że będę zadowolona i pewna siebie. Szykuje mi się flirt, może randka, widać czekanie na rozwój wydarzeń, zastanawianie się, co będzie dalej. Zadałam dwa pytania odnośnie kolegi: Jak będzie wyglądała nasza relacja w tym miesiącu? XV Diabeł, 6 kielichów, 7 mieczy --> HB Koło, Mag Chyba mogę się spodziewać manipulacji, zagrywek z jego strony, może powróci jakaś sytuacja z przeszłości. Generalnie - możliwa chemia w powietrzu, ale bez konkretów - słowa bez pokrycia. Jakie działania podejmie wobec mnie w listopadzie? Rycerz denarów, Słońce, Rydwan, Kapłanka --> HB Koło, Mag Ciekawe karty w porównaniu do tych na górze, prawda? Rycerz denarów działa spokojnie, ale metodycznie. Myślę, że ograniczy się do rozmów na uczelni, będą one miłe i ciepłe. Rydwan dodaje trochę dynamiki, więc może wyjdzie z inicjatywą w moją stronę, zaproponuje spotkanie. Nie wiem, jak odczytać tutaj Kapłankę - ta karta zawsze sprawia mi trudność. Jakieś pomysły? Uczucia w listopadzie:Królowa buław, 3 buław, 2 buław --> HB V Kapłan na początku postawisz na siebie, będziesz pełna energii i kto wie czy nie zaczniesz z kimś flirtować albo poderwiesz kogoś, sporo śmiałości może być w Tobie. W sumie cały miesiąc masz w buławach i myślę, że ten zapał, który się teraz tli, prędko Cię nie opuści. W 3 buławach puścisz coś w obroty (zagadasz do kogoś, dasz swój nr telefonu, adres e-mail, zaprosisz gdzieś) i zaczniesz czekać na rezultaty. W 2 buław możesz coś planować na kolejny - zakupy świąteczne? Od połowy miesiąca więcej bierności, ale ogień nadal będzie płonąć Kapłan mógł pokazać, że mimo wszystko nie zrobisz nic co wykracza poza normy społeczne, które nas obowiązują. Jak będzie wyglądała nasza relacja w tym miesiącu? XV Diabeł, 6 kielichów, 7 mieczy --> HB Koło, Mag możesz sporo o nim myśleć, wręcz obsesyjnie, kontakt nawet jak będzie, to może być bardziej zdystansowany. Pan pod koniec może się ulotnić. Diabeł wskazuje na duży pociąg fizyczny, ale czuję, że na tym się skończy. Jakie działania podejmie wobec mnie w listopadzie? Rycerz denarów, Słońce, Rydwan, Kapłanka --> HB Koło, Mag przykro mi, ale nie widzę działań ze strony pana poza zwykłymi, koleżeńskimi rozmowami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi