Meganos Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 czy Pan o mnie mysli? (AW) glupiec, slonce, swiat, pustelnik wydaje mi sie, ze jest zajety i chyba calkiem mu dobrze, ale mysli
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 pytanie nie jest zgodne z regulaminem Jak chcesz zacząć przygodę z Tarotem, radzę od stawiania rozkładów, które można zinterpretować, np.: - karta dnia x1 - rozkład na miesiąc (sytuacja zawodowa/finansowa, studia, uczucia, niespodzianka, rada) + najważniejsze wydarzenie w danym miesiącu - na sprawdzenie kontaktu - jak przebiegnie spotkanie - jaki będzie weekend - jak przebiegnie wycieczka itp...
Meganos Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 zadalam takie pytanie: jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wiadomosc do Pana do konca przyszlego tygodnia? (AW) glupiec, kochankowie, smierc chyba nie widac tutaj jakiegos kontaktu ale moze cos sie wydarzy co zmieni ta sytuacje
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Jak tylko w tym wątku zrobi się porządek, to napiszę swoje zdanie odnośnie tych kart:) trzeba zmienić teraz tytuł wątku i Twój ostatni post wkleić jako pierwszy, a później usunąć (ten z numerem #3).
Meganos Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 ok, przepraszam za zamieszanie:(
Czarownica Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 NIc się nie stało, jeszcze mi dopisz opis sytuacji (jesteście ze sobą, jesteście wolni? etc) i przeniosę do nowego tematu
Rekomendowane odpowiedzi