joana_o Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Co u mnie w uczuciach w listopadzie 2014? 8 Buław, Paź Pucharów, Król Monet suma Słońce Jakieś nagłe wydarzenie lub zawarcie nowej znajomości albo spotkanie spowoduje, że będę w listopadzie do spraw uczuć podchodziła bardzo emocjonalnie lub będę zauroczona jakimś Panem. Ewentualnie otrzymam dowód uczucia od Pana w typie Króla Monet. Karty całkiem ok:). Jestem ciekawa jaki będzie ten listopad i ciekawa Waszych interpretacji. Cytuj
Czarownica Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Ja natomiast jestem ciekawa opisu sytuacji Edytuj posta. Cytuj
joana_o Napisano 31 Października 2014 Autor Napisano 31 Października 2014 Ja natomiast jestem ciekawa opisu sytuacji . Twoja ciekawość zostanie zaspokojona Stan wolny, samowystarczalna pod względem utrzymania i mieszkaniowym - mieszkam na swoim. Cytuj
Grahanka Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 8 Buław, Paź Pucharów, Król Monet suma Słońce Szykuje sie intensywna znajomość, liczne spotkania, dużo emocji. Pan będzie chciałaby stworzyć poważną relację, trwały związek. Mężczyna opiekuńczy, dojrzały, ze stabliną pozycją zawodową i finansową zainponuje Ci, będą to uczucia odwzjemnione. Słonce - milość, seks, narodziny dziecka Cytuj
afercia Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 8 Buław, Paź Pucharów, Król Monet suma Słońce Mam wrażenie, że pojawi się ktoś na kogo punkcie niespodziewanie i szybko [8buław] się zauroczysz, ale nie do końca będziesz chciała się do tego przyznać [paź pucharów jest zawsze nieśmiały]. Słonko z sumy też pokazało mi kiedyś taką początkową fazę zauroczenia, bardzo wstępnego, ciekawości drugiej osoby w tym wypadku chyba pana Króla z wszystkimi jego zaletami i wadami Król monet to chyba najfajniejszy facet w talii, ani nie ciapa ani nie damski bokser, tylko zrównoważony emocjonalnie mężczyzna Cytuj
gucio19 Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 poznasz kogoś ulozonego , bedziecie korespondowac glownie (paz, 8 bulaw) fajna bedzie z tego przyjazn,a czy cos wiecej to chyba czas pokaze Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Listopada 2014 Napisano 1 Listopada 2014 jakieś nowe zauroczenie, z szansą na ciąg dalszy Cytuj
Vivere Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 8 Buław, Paź Pucharów, Król Monet suma Słońce -Miłe kontakty z panem ustabilizowanym życiowo - poznasz kogoś na wyjeździe służbowym - wzburzenie emocjonalne, zauroczenie i wzdychanie do pana, - obiekt Twojego zainteresowania zaimponuje Ci swoją postawą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi