Skocz do zawartości

Warsztat (ZAKOŃCZONY)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

ĆWICZENIE ZAKOŃCZONE

Dawno nie było więc zapraszam :)

W poniedziałki i środy chodzę gdzieś wieczorami. Pytanie do Was gdzie, po co oraz z kim tam chodzę, oraz ogólnie atmosfera tego miejsca. Powodzenia!

Edytowane przez Villandra
Napisano

Stawiam na jakąś szkołę. Uczysz się czegoś jak sądzę od podstaw. Nie chodzisz z nikim. Atmosfera jest tam zwarta (nastawienie na naukę, energia).

Ależ to trudne! Muszę podać karty jakie wyszły?

Napisano
Stawiam na jakąś szkołę. Uczysz się czegoś jak sądzę od podstaw. Nie chodzisz z nikim. Atmosfera jest tam zwarta (nastawienie na naukę, energia).

Tak, podaj karty :)

Później, jak jeszcze ktoś napisze (albo i nie) to zweryfikuję :)

Napisano

As mieczy - chodzisz na jakieś kursy, kształcisz się, życie intelektualne kwitnie, jakieś dzieło umysłu, praktyka zawodowa

Król denarów - robisz to, by zdobyć lepszą pracę, większe pieniądze

4 Denary - chodzisz z kimś kto zainteresowany jest przede wszystkim dobrami materialnymi

8 Kielichów - atmosfera tam panująca to przede wszystkim pilność, systematyczność, sumienność.

• Lubię to! 1
Napisano

9 bulaw, 8 mieczy, 10 mieczy

2 bulaw, 2 monet, paz pucharow

wisielec, 4 monet, 3 monet

10 monet, krol bulaw, as pucharow

Korzystalam z Shadowscapes tarot

Chodzisz na jakies zajecia taneczne albo artystyczne , przygotowujesz sie do jakiegos wystepu, pokazu ???? ( te mieczowe karty sa bardzo zwiewne i lekkie). Chodzisz sama ale masz tam jakiegos partnera , kogos z kim trenujesz , cwiczysz ( na 3 monet mam parke).Co do klimatu tego miejsca - pozytywna , duzo energii no i ten as pucharowy taki uduchowiony i cieply.

Mialam tez mysl , ze chodzisz do szkoly rodzenia................te miecze szpitalowe i pazik.....

• Lubię to! 1
Napisano

Gdzie - 7 buław/5denarów - nauka czegos co jest naszą pasją, rozwój ezoteryczny, filozoficzny, astronomia, teologia, akcja charytatywna, wspolne modlitwy, terapia;

Z kim - 7 kielichów - bardzo chciałabys z kimś chodzić, niestety uczęszczasz sama;

Atmosfera miejsca - słońce, czyli jest tam bardzo sympatycznie, przyjaźnie, jestes zrozumiana. Spełniasz tam swoje marzenia. Z tym miejsce wiążą się nowe plany - ciąża, narodziny dziecka, odrodzenia własnego ja.

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja:

W te dni chodzę do klubu osiedlowego na zajęcia zumby :). Chodzi ze mną moja koleżanka z pracy, starsza ode mnie o kilkanaście lat. Atmosfera jest gorąca, jest to zarówno intensywny trening jak i super zabawa. Grupa o różnym przekroju wiekowy liczy nawet do 20 osób.

Dodam jeszcze informacje dodatkowe, że na zumbę chodziłam już wcześniej, potem miałam przerwę i teraz znów się zapisałam.

As mieczy - chodzisz na jakieś kursy, kształcisz się, życie intelektualne kwitnie, jakieś dzieło umysłu, praktyka zawodowa

Król denarów - robisz to, by zdobyć lepszą pracę, większe pieniądze

4 Denary - chodzisz z kimś kto zainteresowany jest przede wszystkim dobrami materialnymi/ w pewnym sensie tak ale nie jest to materialistka ;)

8 Kielichów - atmosfera tam panująca to przede wszystkim pilność, systematyczność, sumienność.

9 bulaw, 8 mieczy, 10 mieczy

2 bulaw, 2 monet, paz pucharow

wisielec, 4 monet, 3 monet

10 monet, krol bulaw, as pucharow

Korzystalam z Shadowscapes tarot

Chodzisz na jakies zajecia taneczne albo artystyczne , przygotowujesz sie do jakiegos wystepu, pokazu ???? ( te mieczowe karty sa bardzo zwiewne i lekkie). Chodzisz sama ale masz tam jakiegos partnera , kogos z kim trenujesz , cwiczysz ( na 3 monet mam parke).Co do klimatu tego miejsca - pozytywna , duzo energii no i ten as pucharowy taki uduchowiony i cieply.

Mialam tez mysl , ze chodzisz do szkoly rodzenia................te miecze szpitalowe i pazik.....

Gdzie - 7 buław/5denarów - nauka czegos co jest naszą pasją, rozwój ezoteryczny, filozoficzny, astronomia, teologia, akcja charytatywna, wspolne modlitwy, terapia;

Z kim - 7 kielichów - bardzo chciałabys z kimś chodzić, niestety uczęszczasz sama;

Atmosfera miejsca - słońce, czyli jest tam bardzo sympatycznie, przyjaźnie, jestes zrozumiana. Spełniasz tam swoje marzenia. Z tym miejsce wiążą się nowe plany - ciąża, narodziny dziecka, odrodzenia własnego ja.

Myślę, że najbliżej była KociaMama - gratuluję :). Wszyscy jednak za chęć i udział w ćwiczeniu dostają ode mnie punkciki :).