Skocz do zawartości

wiadomośc od Pana i spotkanie (ZWERYFIKOWANY)

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sytuacja wyglada tak: spotykalismy sie od 2 miesiecy wszystko bylo ok az do konca zeszlego weekendu. od poniedzialku przestal sie w ogole odzywac, napisal mi tylko jednego smsa i od tej pory cisza. pisalam do niego i dzwonilam, ale nie odbiera. powiem szczerze, ze zupelnie nie wiem o co chodzi, zerwal znajomosc doslownie z dnia na dzien bez zadnego wytlumaczenia, a jeszcze w niedziele wieczorem do mnie pisal i wszystko bylo ok. Czuje sie z tym wszystkim bardzo zle, bo jeszcze nikt mnie nigdy tak nie potraktowal jak on, a co najsmieszniejsze to ze wydawalo mi sie, ze jest ze mna szczery i ja mu ufalam, a teraz widze ze chyba byl swietnym aktorem. Sama w sumie nie wiem na co teraz licze zadajac pytanie kartom, ale chyba chcialabym zeby sie odezwal i w kilku slowach wytlumaczyl swoja decyzje, mysle, ze wtedy poczulabym sie lepiej a nie tak jak teraz. a na tak na marginesie, to wydaje mi sie, ze on wrocil do swojej ex bo caly czas w kartach wychodzila mi ona wlasnie.

jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wiadomosc do Pana do konca przyszlego tygodnia? (AW)

glupiec, kochankowie, smierc

chyba nie widac tutaj jakiegos kontaktu ale moze cos sie wydarzy co zmieni ta sytuacje

zadalam jeszcze takie pytania:

jakie nastawienie ma do mnie?

jakie ma nastawienie do dalszej znajomosci ze mna?

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html

jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na spotkanie?

sprawiedliwosc, glupiec, rydwan, kochankowie

tutaj do konca nie wiem, ale mozliwe ze dojdzie za jakis czas do spotkania i bedzie chcial mi wytlumaczyc czemu zerwal znajomosc

Napisano

jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wiadomosc do Pana do konca przyszlego tygodnia? (AW)

Nie widzę kontaktu z jego strony do końca przyszłego tygodnia, ale może po tym czasie coś ruszy...

sprawiedliwosc, glupiec, rydwan, kochankowie - nie widzę by on chciał, ale spotkanie w przyszłości jest możliwe, z Twojej inicjatywy w tej sprawiedliwości.

A jak facet robi takie numery to nie warto tracić na niego nerwów i czasu.

Uważaj, bo jak mu nie wypali jego obecny plan, to znów będzie się starał ugrać coś u Ciebie,a przy okazji dowiesz się, że to nie On jest taki, to okoliczności, jesteś za ostra, nie tego się po Tobie spodziewał i takie tam :P

Po tych kartach ja uważam, że czmyhnął sobie po prostu, zupełnie na lajcie, gdzieś dalej i póki co świetnie się bawi.

Napisano

dzieki. co do tej karty sprawiedliwosci to na pewno z mojej inicjatywy spotkania nie bedzie:)

Napisano

Chyba więcej tutaj naiwnych nadzei [głupiec]. Moim zdaniem nie podejmie kontaktu, może będzie nad tym myślał [kochankowie] ale w końcu to umrze i zajmie się czymś nowym

Chyba marnie, mało kontaktowe karty. Wydaje mi się, ze trochę czasu musi upłynąć... Nie rób sobie nadzei i patrz jak zimny sędzia tak kojarzą mi się te dwie pierwsze karty.

Tupnij nogą na takiego buca. Miałam podobnie i teraz żałuję każdej wylanej łzy. Nawet nie napisał smsa, po prostu zmienił numer telefonu i po 3 miesiącach zadzwonił mi wyjaśnić sytuację xD Nie wiem gdzie produkują takich idiotów? Wiesz co mnie wyleczyło z myślenia o nim? Zaczęłam się uczyć nowego języka - spróbuj :) Świetnie zabija czas i pożyteczne.

Napisano

dzieki dziewczyny. wiem, ze to nie koniec swiata i potrzebuje troche czasu zeby sobie to jakos ogarnac. poprostu pierwszy raz spotkalam sie z takim zachowaniem, zeby ktos zerwal znajomosc z dnia na dzien bez slowa wytlumaczenia. to juz moglby chociaz smsa wyslac no cokolwiek a nie taka totalna olewka, mnie to sie w glowie nie miesci takie zachowanie. przykro mi poprostu, bo jakos nie mam szczescia do normalnych facetow a tutaj jeszcze takie cos mi sie przydarzylo:(

Napisano

Dla mnie zniknięcie J. było absolutnym końcem świata więc nie musisz się usprawiedliwiać. Takie zachowanie boli najbardziej. Mnie tak to uderzyło, że właściwie znajomi chcieli mnie do centrum kryzysowego zawieść. Nie wiem skąd się takie bydlaki bez odwagi biorą. Tchórz nie facet. Łebek do góry, zajmij czymś myśli :) Za rok będziesz się z niego śmiała, ba nawet mu prosto w twarz [gwarantuje!]. Znajdzie się gdzieś ten jedyny :) Ale dzięki takim ancymonom bardziej go docenisz :)

Napisano

u mnie jest troche inaczej, bo ja nie bylam w nim zakochana czy cos takiego, znalismy sie 2 miesiace wiec to wszystko bylo jeszcze swieze mozna powiedziec,ale zwyczajnie go polubilam i moze jakies uczucia z mojej strony zaczely sie pojawiac. i wlasnie najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ciezko jest zapomniec czy jakos sie odciac od tego co bylo bo on tego nie zakonczyl, tzn nie odezwal sie zeby to zakonczyc i czuje ze caly czas 'trzyma' mnie jego energia,nie wiem czy wiecie co mam na mysli? mimo ze chce juz zaczac myslec o czyms innym i poukladac sobie wszystko na nowo.

Napisano

Ja tu nie widzę szans na spotkanie do końca przyszłego tygodnia. Raczej Twoje nadzieje na to.

Masz nadzieję na takie spotkanie, i raczej Ty będziesz dążyła do spotkania i jakiejś wyjaśniającej rozmowy z nim.

Napisano

nic z tego może nie wyjść.

chyba sama dojdziesz do odpowiednich wniosków i nie będziesz czekać ani na wiadomość od niego, ani na spotkanie. Zaczniesz życie na nowo i bez niego - podobne karty masz wyżej.

Napisano

Bd czekała z nadzieją ale raczej się nie doczekasz :/

Gdzieś przypadkiem, przelotem bym, powiedziała ale niekoniecznie umawiane spotkanie.

Chociaż po tym 'przelotnym'; może się coś znów ruszyć, jakieś smsy etc.

Napisano

-- W Głupcu nie traci się nadziei i podchodzi się na luzie do sytuacji, ale jest się również nieświadomym wielu spraw - z Kochankami oznacza, że jest z Tobą związany emocjonalnie,ale może prowadzić podwójne życie tzn.mieć inną - stąd dylematy i niejasności.

Śmierć moim zdaniem wyjaśni całą sytuację - odzew więc będzie w Skorpionie tj maks. do 22 list., ale przy Głupcu odezwie się wcześniej.

-- Sprawiedliwość wyjaśnia okoliczności sytuacji - dowiesz się więc co i jak i to niespodziewanie/Głupiec, Rydwan/ -

- do spotkania mogłoby dojść, ale czy będziesz jeszcze tego chciała?

Napisano

trida- spotkanie gdzies przypadkowe nie wchodzi raczej w gre bo mieszkamy bardzo daleko od siebie.

niwa- wlasnie tez zaczelam sie ostatnio zastanawiac czy on nie prowadzi jakiegos podwojnego zycia. wiem, ze ma z ex dziecko, ale mowil, ze nie sa razem od kilku lat. mieszkac nie mieszkaja ze soba na pewno, bo bylam u niego, ale zauwazylam,ze ma z ex dosyc bliskie relacje i to zwrocilo moja uwage juz na samym poczatku i nie bardzo mi sie podobalo. ale on mowil, ze to ze wzgledu na dziecko bla bla bla, wiec uznalam ze ok, to nie moja sprawa. Ale mysle, ze cos jest w tym co napisalas.

A co do spotkania, to oczywiscie, ze chcialabym sie spotkac. mialabym okazje powiedziec co o nim mysle i chcialabym zeby spojrzal mi sie prosto w oczy:)

Napisano
trida- spotkanie gdzies przypadkowe nie wchodzi raczej w gre bo mieszkamy bardzo daleko od siebie.

niwa- wlasnie tez zaczelam sie ostatnio zastanawiac czy on nie prowadzi jakiegos podwojnego zycia. wiem, ze ma z ex dziecko, ale mowil, ze nie sa razem od kilku lat. mieszkac nie mieszkaja ze soba na pewno, bo bylam u niego, ale zauwazylam,ze ma z ex dosyc bliskie relacje i to zwrocilo moja uwage juz na samym poczatku i nie bardzo mi sie podobalo. ale on mowil, ze to ze wzgledu na dziecko bla bla bla, wiec uznalam ze ok, to nie moja sprawa. Ale mysle, ze cos jest w tym co napisalas.

A co do spotkania, to oczywiscie, ze chcialabym sie spotkac. mialabym okazje powiedziec co o nim mysle i chcialabym zeby spojrzal mi sie prosto w oczy:)

Interpretacja z samych AW dla kogoś kto stosuje rozkład z całej talii wygląda inaczej-

- dlatego też w Kochankach ujrzałam to działanie na 2 fronty - dziecko i związek z drugą kobietą potwierdza to.