Ceres Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Aura -X KOŁO FORTUNY, IV Buław Będzie się dużo działo, jakieś zmiany wydarzenie, na które nie będę miała wpływu Dom : As Mieczy Znowu jakaś kłótnia, przepychanka słowna. Praca:Rycerz Monet Stabilnie, spokojnie bez żadnych dodatkowych obowiązków na ten tydzień. Finanse: IX Kielichów Sprawię sobie przyjemność i coś sobie kupię. Uczucia: XII WISIELEC, IV Monet Trwanie w stanie izolacji uczuciowej na kogoś. Niespodzianka: VI Monet Coś do mnie wróci, jakaś niezakończona sprawa. Ostrzeżenie: Królowa Buław Nie być w tym tygodniu egoistą, który myśli tylko o sobie. Cytuj
afercia Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Aura -X KOŁO FORTUNY, IV Buław Moim zdaniem zabiegany czas z rodziną. Dużo ruchu [koło się kręci] a 4ka zawsze kojarzy mi się z rodziną, domem rodzinnym. Dom : As Mieczy Ostro. Ale może tylko dyskusje na wysokim poziomie To też karta intelektu. Praca:Rycerz Monet Będziesz dbała o szczegóły i może kończyła jakiś projekt? Spokojnie ale możliwe jakieś zyski np z dobrych transakcji, pochwała w pracy. Rycerzyk lubi się piąć po szczeblach kariery i jest doceniany Finanse: IX Kielichów Wszystko pójdzie życzeniowo Pewnie wydasz na jakąś rozrywkę albo kupisz coś dla siebie. Ale będziesz z tego zadowolona Uczucia: XII WISIELEC, IV Monet Mocno będziesz stąpać po ziemi i raczej uczuciowe sprawy zawisnął daleko Niespodzianka: VI Monet Komuś pomożesz/ Ktoś Tobie. Ktoś Cię dowartościuje, powie komplement. Ostrzeżenie: Królowa Buław Nie bądź w gorącej wodzie kąpana, wszystko na spokojnie, nie szalej za kierownicą i nie poddawaj się emocją Cytuj
Lena75 Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Aura -X KOŁO FORTUNY, IV BuławBędzie się dużo działo, jakieś zmiany wydarzenie, na które nie będę miała wpływu Wpływ przeznaczenia....co ma się wydarzy i tak sie wydarzy. Dom : As MieczyZnowu jakaś kłótnia, przepychanka słowna. Mozliwa poważna rozmowa Praca:Rycerz MonetStabilnie, spokojnie bez żadnych dodatkowych obowiązków na ten tydzień. Systematyczna praca...spokojnie. Finanse: IX KielichówSprawię sobie przyjemność i coś sobie kupię. Byc moze wesprzesz kogos finansowo. Uczucia: XII WISIELEC, IV Monet Trwanie w stanie izolacji uczuciowej na kogoś. Wyciszenie emocjonalne...wyczekiwanie. Niespodzianka: VI MonetCoś do mnie wróci, jakaś niezakończona sprawa. Byc moze rodzinka Cię zaskoczy:) Ostrzeżenie: Królowa BuławNie być w tym tygodniu egoistą, który myśli tylko o sobie. Nie szalej kobieto..realnie podchodź do zycia. 1 Cytuj
Trida Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Aura -X KOŁO FORTUNY, IV BuławDomowo na zasadzie siedzenia w domku, i powiedziałabym, żebyś nic nie planowała na ten tydzień, bo koło może zakręcić i wiele może się pozmieniać.Dom : As MieczyJakaś mała wymiana zdań.Praca:Rycerz MonetNo tej bd sporo. jakieś zadania w pracy wymagające skupienia, zastanowienia itd.Finanse: IX KielichówDodatkowy wydatek ale taki 'miły' dla Ciebie. Może jakieś wyjście ze znajomymi na pizze czy coś.Uczucia: XII WISIELEC, IV MonetRaczej sentymenty niż cosie. Zawieszona pośród wspomnień.Niespodzianka: VI MonetPomoc od kogoś.Ostrzeżenie: Królowa BuławNie działaj impulsywnie nic nie dzieje się bez przyczyny 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Aura -X KOŁO FORTUNY, IV Buław większość rzeczy będzie się działo bez Twojego udziału, niektóre emocje zdusisz w sobie Dom : As Mieczy pozbędziesz się czegoś, wytyczysz jasną granicę, rozpoczniesz coś nowego Praca: Rycerz Monet stabilnie, rutynowo, może odwiedziny jakiegoś pana(?) Finanse: IX Kielichów też bardzo ładnie, może pozwolisz sobie na większe szaleństwo albo wydasz o te kilka groszy więcej na przyjemności Uczucia: XII WISIELEC, IV Monet brach ruchu, większe skupienie na domu i pracy, stabilnie, bez szału może też nawinąć się ktoś, kto był wcześniej dla Ciebie bardzo cenny Niespodzianka: VI Monet więcej gotówki z zakładu pracy? Może ktoś znajomy poratuje groszem? Albo wydasz na coś, na co miałaś od dłuższego czasu chęć... Ostrzeżenie: Królowa Buław uważaj na kobietę w typie królowej buław może chodzić o to, abyś w tym tygodniu zbyt wiele i byle kim nie flirtowała bądź bardziej powściągliwa Cytuj
pretoria Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Aura -X KOŁO FORTUNY, IV Buław Przede wszystkim zmiany i ruch Otworzą się przed Tobą jakieś drzwi, zakończysz swoje plany/marzenia z powodzeniem. Dom : As Mieczy Krytyczne spojrzenie na coś ( ale szczere ), obrona swoich praw, możliwa szczera rozmowa. Praca:Rycerz Monet Bedziesz pracowita i sumienna Finanse: IX Kielichów Postawiłabym na to co Ty. Uczucia: XII WISIELEC, IV Monet Bez zmian, będziesz polegała na sobie i swojej intuicji. Nie czas na uczucia. Niespodzianka: VI Monet Ile komuś dasz, tyle dostaniesz. Być może ktoś Tobie pomoże lub odwrotnie. Karta może mieć pozytywny wydźwięk do długów - jeśli takowe istnieją. Ostrzeżenie: Królowa Buław Stonuj nieco, nie bądź aż tak energiczna, działaj wolniej niż dotychczas. 1 Cytuj
Ceres Napisano 28 Października 2014 Autor Napisano 28 Października 2014 Dopiero wtorek a ja w pracy juz się czuję jak chomik w kołowrotku. Cytuj
Ceres Napisano 2 Listopada 2014 Autor Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) Weryfikacja Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Aura -X KOŁO FORTUNY, IV Buław Będzie się dużo działo, jakieś zmiany wydarzenie, na które nie będę miała wpływu Ano pierwsze dwa dni ruch jak w ulu a potem totalna nuda, nic ciekawego sie nie działo, większość tygodnia przesiedziałam znudzona w domu. Dom : As Mieczy Znowu jakaś kłótnia, przepychanka słowna. Kłótni nie było, ale moja matka non stop czepiała się o jakieś małe, nieistotne drobiazgi. Praca:Rycerz Monet Stabilnie, spokojnie bez żadnych dodatkowych obowiązków na ten tydzień. Obowiązki dodatkowe były ale mało na początku tyg, reszta minęła spokojnie. Finanse: IX Kielichów Sprawię sobie przyjemność i coś sobie kupię. Kupiłam sobie 2 książki Uczucia: XII WISIELEC, IV Monet Trwanie w stanie izolacji uczuciowej na kogoś. Nic, zero wydarzeń. Zastój, bez zmian ani widoków na zmiany. Niespodzianka: VI Monet Coś do mnie wróci, jakaś niezakończona sprawa. Niespodziewanie zostałam kierowca odwożącą znajomych z imprezy do domu. Ostrzeżenie: Królowa Buław Nie być w tym tygodniu egoistą, który myśli tylko o sobie. Nawet jak miałam komuś ochotę przyłożyć to sie powstrzymałam Pewnie dlatego tydzień tak spokojnie przeminął Edytowane 3 Listopada 2014 przez Ceres Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi