afercia Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Zaszalałam i też położyłam na ten tydzień. Studentka, w związku, powrót na święta do domu, Aura: Królowa buław Chyba będę zdrowo przebijać się łokciami przez tłumy na dworcu Tydzień minie bardzo dynamicznie. Dom : Królowa mieczy Znowu będę niemiła, drażliwa i pewnie się pokłócę z ojcem na cięte słówka. Studia: Koło fortuny Nie będę miała zbytnio wpływu na nie. Jakoś się przekaturlam jak to w kole. Finanse: Rycerz kielichów Będę chciała zaimponować i wydam kasę. Chyba, że dostanę coś od rycerzyka Uczucia: Świat Albo odezwie się ktoś ze świata albo M. przyjedzie Niespodzianka: 5 mieczy U. Jak miło. Chyba ktoś da mi w `twarz` słownie, z kimś się ostro pożrę. Rada: 7 kielichów Uważaj na iluzję, bądź ostrożna co wybierasz. Cytuj
Ceres Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Zaszalałam i też położyłam na ten tydzień. Studentka, w związku, powrót na święta do domu, Aura: Królowa buławChyba będę zdrowo przebijać się łokciami przez tłumy na dworcu Tydzień minie bardzo dynamicznie. Nerwowy tydzień cię czeka, zabiegana na dodatek będziesz. Dom : Królowa mieczyZnowu będę niemiła, drażliwa i pewnie się pokłócę z ojcem na cięte słówka. Kłótnia. Królowa Buław pożre się z Królową Mieczy. Studia: Koło fortunyNie będę miała zbytnio wpływu na nie. Jakoś się przekaturlam jak to w kole. Studia będą toczyć się swoim rytmem. Finanse: Rycerz kielichówBędę chciała zaimponować i wydam kasę. Chyba, że dostanę coś od rycerzyka Jakiś prezent możesz dostać. Uczucia: ŚwiatAlbo odezwie się ktoś ze świata albo M. przyjedzie Oddalenie od kogoś. Niespodzianka: 5 mieczyU. Jak miło. Chyba ktoś da mi w `twarz` słownie, z kimś się ostro pożrę. To samo co przy kartach dotyczących domu. Porządna kłótnia. Może jakieś niesłuszne zarzuty od Królowej Mieczy. Rada: 7 kielichówUważaj na iluzję, bądź ostrożna co wybierasz. Albo bądź bardziej konsekwentna w działaniu. lepiej skupić się na jednej rzeczy niż łapać kilka srok za ogon. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Aura: Królowa buław Chyba będę zdrowo przebijać się łokciami przez tłumy na dworcu Tydzień minie bardzo dynamicznie. bardzo dynamiczny tydzień Dom : Królowa mieczyZnowu będę niemiła, drażliwa i pewnie się pokłócę z ojcem na cięte słówka. Pokłocisz się z jakąś kobitką. Studia: Koło fortuny Nie będę miała zbytnio wpływu na nie. Jakoś się przekaturlam jak to w kole. Dokładnie...nie bedziesz miec wpływu. Finanse: Rycerz kielichówBędę chciała zaimponować i wydam kasę. Chyba, że dostanę coś od rycerzyka Prezent Uczucia: ŚwiatAlbo odezwie się ktoś ze świata albo M. przyjedzie W uczuciach ....oddalenie,mimo spelnienia. Niespodzianka: 5 mieczyU. Jak miło. Chyba ktoś da mi w `twarz` słownie, z kimś się ostro pożrę. A nie Rycerzyk cos nawojuje ? Rada: 7 kielichówUważaj na iluzję, bądź ostrożna co wybierasz. Dokonuj przemyslanych wyborów 1 Cytuj
Trida Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Aura: Królowa buławOj bd się działo, możesz być trochę nerwowa, impulsywna. Dom : Królowa mieczy Uważaj na słowa. czy Ci się 'dzień hormonów' nie zbliża ;>? Studia: Koło fortuny Chyba lenistwo Cie dorwie, co da o sobie znać. Finanse: Rycerz kielichów Pieniążki przypłyną, pieniążki odpłyną. Raczej pozytywnie. Uczucia: Świat Powiedziałabym, ze spotkanie z Lubym Niespodzianka: 5 mieczy Oj kłótnia i ostra wymiana zdań. Rada: 7 kielichów Nie sugeruj się przeszłością a patrz w przyszłość. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Aura: Królowa buław będziesz pełna energii, emanowała kobiecością, skupisz się na swoich obowiązkach, ale możesz też od nowa kokietować swojego partnera Dom : Królowa mieczy kłótnia z jakąś kobietą, chłodne potraktowanie z jej strony... Studia: Koło fortuny co ma być, to będzie Tutaj chyba nie masz zbyt wielkiego wpływu Finanse: Rycerz kielichów będziesz stać dobrze, może Twój partner albo ktoś inny sypnie trochę, gdy będziesz tego potrzebować Uczucia: Świat pod kontrolą, będziesz nad nimi panować, jak zechcesz komuś okazać więcej, to to zrobisz, a jak nie, to nie. Jakieś wielkiego przełomu nie będzie, raczej po staremu. Niespodzianka: 5 mieczy zakończysz jakąś sprawę Rada: 7 kielichów spełniaj swoje marzenia, urzeczywistnij swoje pragnienia Cytuj
afercia Napisano 2 Listopada 2014 Autor Napisano 2 Listopada 2014 WERYFIKACJA Aura: Było dużo ruchu, śmiechu, ale i przepychania się łokciami. Dom:Przyjechał ojciec, kilka razy się podroczyliśmy ale tak raczej rekreacyjnie. W sumie bez szału. Nie było żadnej kłótni. Jedynie obgadywaliśmy ciotkę. Czasami byłam niemiła i drażliwa. Studia: Minęły. Trochę leniwie trochę pracowicie ale bez większych atrakcji. Finanse: Zakupy z Ojcem Kilka fajnych rzeczy mi kupił. Uczucia: Oddaliłam się od M. Jakoś tak dziwnie przestało mi zależeć i mnie drażni, może chwilowo. Rozmawiałam też z kimś z wakacji więc ze świata. Niespodzianka: Choroba psa zdecydowanie. Czułam się koszmarnie, studiując weta nie wiedziałam jak jej pomóc i to był `policzek w twarz` ale na szczęście udało mi się ją doprowadzić do zdrowia uf! Rada:A nie wiem Wszystkie miałyście rację. Dziękuję za odpowiedzi Zaszalałam i też położyłam na ten tydzień. Studentka, w związku, powrót na święta do domu, Aura: Królowa buław Chyba będę zdrowo przebijać się łokciami przez tłumy na dworcu Tydzień minie bardzo dynamicznie. Dom : Królowa mieczy Znowu będę niemiła, drażliwa i pewnie się pokłócę z ojcem na cięte słówka. Studia: Koło fortuny Nie będę miała zbytnio wpływu na nie. Jakoś się przekaturlam jak to w kole. Finanse: Rycerz kielichów Będę chciała zaimponować i wydam kasę. Chyba, że dostanę coś od rycerzyka Uczucia: Świat Albo odezwie się ktoś ze świata albo M. przyjedzie Niespodzianka: 5 mieczy U. Jak miło. Chyba ktoś da mi w `twarz` słownie, z kimś się ostro pożrę. Rada: 7 kielichów Uważaj na iluzję, bądź ostrożna co wybierasz. Nerwowy tydzień cię czeka, zabiegana na dodatek będziesz. Kłótnia. Królowa Buław pożre się z Królową Mieczy. Studia będą toczyć się swoim rytmem. Jakiś prezent możesz dostać. Oddalenie od kogoś. To samo co przy kartach dotyczących domu. Porządna kłótnia. Może jakieś niesłuszne zarzuty od Królowej Mieczy. Albo bądź bardziej konsekwentna w działaniu. lepiej skupić się na jednej rzeczy niż łapać kilka srok za ogon. bardzo dynamiczny tydzień Pokłocisz się z jakąś kobitką. Dokładnie...nie bedziesz miec wpływu. Prezent W uczuciach ....oddalenie,mimo spelnienia. A nie Rycerzyk cos nawojuje ? Dokonuj przemyslanych wyborów Oj bd się działo, możesz być trochę nerwowa, impulsywna.Uważaj na słowa. czy Ci się 'dzień hormonów' nie zbliża ;>? Chyba lenistwo Cie dorwie, co da o sobie znać. Pieniążki przypłyną, pieniążki odpłyną. Raczej pozytywnie. Powiedziałabym, ze spotkanie z Lubym Oj kłótnia i ostra wymiana zdań. Nie sugeruj się przeszłością a patrz w przyszłość. Aura: Królowa buławbędziesz pełna energii, emanowała kobiecością, skupisz się na swoich obowiązkach, ale możesz też od nowa kokietować swojego partnera Dom : Królowa mieczy kłótnia z jakąś kobietą, chłodne potraktowanie z jej strony... Studia: Koło fortuny co ma być, to będzie Tutaj chyba nie masz zbyt wielkiego wpływu Finanse: Rycerz kielichów będziesz stać dobrze, może Twój partner albo ktoś inny sypnie trochę, gdy będziesz tego potrzebować Uczucia: Świat pod kontrolą, będziesz nad nimi panować, jak zechcesz komuś okazać więcej, to to zrobisz, a jak nie, to nie. Jakieś wielkiego przełomu nie będzie, raczej po staremu. Niespodzianka: 5 mieczy zakończysz jakąś sprawę Rada: 7 kielichów spełniaj swoje marzenia, urzeczywistnij swoje pragnienia [ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi