Skocz do zawartości

Czy mam zrezygnować z pracy - rozkład na podjęcie decyzji

Nithirleen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Rozkład decyzja-

Hajo Banzhaf

*********************5

***************1

*******3

7

*******4

***************2

*********************6

7 - to karta wyjściowa, o co chodzi? Tło pytania.Czy łatwe czy trudne będzie podjęcie decyzji

3-1-5 To karty mówiące, co będzie się działo, jeśli pytający zrealizuje swój zamiar

4-2-3 To karty mówiące, co będzie, jeśli nie zrealizuje swojego zamiaru.

Interpretacja kart rozpoczynamy od pozycji 7. A później kolejno.

Pierwsze karty 3 i 4 pokazują jak rozpoczyna się proces, następne 1 i 2 jak się będzie rozwijał i ostatnie 5 i 6 co z tego wyniknie. Karty 5 i 6 są najważniejsze ponieważ oznaczają długoterminowe perspektywy.

Jeśli po jednej ze stron pojawi się karta Wielkich Arkan to:

Kochankowie - decyzja została już nieświadomie podjęta na korzyść strony, po której leży ta karta.

Koło fortuny - sprawa sama potoczy się w kierunku, który wskazuje karta.

Świat - chcesz czy nie, tak właśnie należy postąpić nawet, jeśli inne karty nie są zbyt korzystne, Tarot faworyzuje właśnie tę drogę.

Gwiazda- tej drogi jesteś godny

Sąd ostateczny (tu jest Twój Skarb).

Generalnie wyszło mi chyba dość jasno (czyli, że mam nie rzucać pracy, bo to akurat było w momencie, kiedy praktycznie już byłam pewna, że rezygnuję), ale właśnie przez to mam teraz mętlik, bo nienawidzę swojej aktualnej pracy (jestem tam dopiero 1,5 mies., ale z każdym dniem grzęznę w jakiś dołach, zgnębieniu i poczuciu robienia bzdur, które nie mają żadnego znaczenia).

Wyszło mi tak:

*********************8 mieczy

***************3 miecze (odwrócona)

*******10 kielichów (odwrócona)

10 buław/6 buław (coś mi się porąbało i wyłożyłam tu kartę na początku/na koniec całego rozkładu)

*******8 buław + Diabeł (skleiły mi się karty, ten Diabeł poprzednio mi wyszedł na przyjaciela, który opuścił mnie, a ost znowu zaczął mi mącić)

***************as denarów (odwrócony)

*********************GWIAZDA

Co sądzicie? Z tego wynika, że powinnam zostać w tej pracy, ale nie rozumiem tego, bo potwornie się w niej męczę i zabija to moją kreatywność.

Napisano

Czy zapoznałaś się z regulaminem?

Jesteś w stanie to zweryfikować?

Napisano
I.Przez wzgląd na edukacyjny charakter działu, w Interpretacjach Rozkładów zajmujemy się wyłącznie zagadnieniami weryfikowalnymi i odnoszącymi się do życia zewnętrznego, takimi jak:

a) widoczna sytuacja w pracy

B) co się stanie, gdy...

To nie wchodzi w zakres powyższego? Moje pytanie też dotyczy "co się stanie gdy zrezygnuję z pracy/zostanę w pracy", chodzi mi o kwestie zewnętrzne, takie jak czy dostanę lepszą umowę (do 30.11. jestem tam na umowie o praktyki za śmieszne pieniądze...) tudzież czy w ogóle opłaca się tam męczyć, czy "warto".

Napisano

W tym regulaminie jest też zapis o własnej interpretacji, której tutaj brakuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...