Nithirleen Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Rozkład decyzja-Hajo Banzhaf *********************5 ***************1 *******3 7 *******4 ***************2 *********************6 7 - to karta wyjściowa, o co chodzi? Tło pytania.Czy łatwe czy trudne będzie podjęcie decyzji 3-1-5 To karty mówiące, co będzie się działo, jeśli pytający zrealizuje swój zamiar 4-2-3 To karty mówiące, co będzie, jeśli nie zrealizuje swojego zamiaru. Interpretacja kart rozpoczynamy od pozycji 7. A później kolejno. Pierwsze karty 3 i 4 pokazują jak rozpoczyna się proces, następne 1 i 2 jak się będzie rozwijał i ostatnie 5 i 6 co z tego wyniknie. Karty 5 i 6 są najważniejsze ponieważ oznaczają długoterminowe perspektywy. Jeśli po jednej ze stron pojawi się karta Wielkich Arkan to: Kochankowie - decyzja została już nieświadomie podjęta na korzyść strony, po której leży ta karta. Koło fortuny - sprawa sama potoczy się w kierunku, który wskazuje karta. Świat - chcesz czy nie, tak właśnie należy postąpić nawet, jeśli inne karty nie są zbyt korzystne, Tarot faworyzuje właśnie tę drogę. Gwiazda- tej drogi jesteś godny Sąd ostateczny (tu jest Twój Skarb). Generalnie wyszło mi chyba dość jasno (czyli, że mam nie rzucać pracy, bo to akurat było w momencie, kiedy praktycznie już byłam pewna, że rezygnuję), ale właśnie przez to mam teraz mętlik, bo nienawidzę swojej aktualnej pracy (jestem tam dopiero 1,5 mies., ale z każdym dniem grzęznę w jakiś dołach, zgnębieniu i poczuciu robienia bzdur, które nie mają żadnego znaczenia). Wyszło mi tak: *********************8 mieczy ***************3 miecze (odwrócona) *******10 kielichów (odwrócona) 10 buław/6 buław (coś mi się porąbało i wyłożyłam tu kartę na początku/na koniec całego rozkładu) *******8 buław + Diabeł (skleiły mi się karty, ten Diabeł poprzednio mi wyszedł na przyjaciela, który opuścił mnie, a ost znowu zaczął mi mącić) ***************as denarów (odwrócony) *********************GWIAZDA Co sądzicie? Z tego wynika, że powinnam zostać w tej pracy, ale nie rozumiem tego, bo potwornie się w niej męczę i zabija to moją kreatywność.
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Czy zapoznałaś się z regulaminem? Jesteś w stanie to zweryfikować?
Nithirleen Napisano 27 Października 2014 Autor Napisano 27 Października 2014 I.Przez wzgląd na edukacyjny charakter działu, w Interpretacjach Rozkładów zajmujemy się wyłącznie zagadnieniami weryfikowalnymi i odnoszącymi się do życia zewnętrznego, takimi jak:a) widoczna sytuacja w pracy co się stanie, gdy... To nie wchodzi w zakres powyższego? Moje pytanie też dotyczy "co się stanie gdy zrezygnuję z pracy/zostanę w pracy", chodzi mi o kwestie zewnętrzne, takie jak czy dostanę lepszą umowę (do 30.11. jestem tam na umowie o praktyki za śmieszne pieniądze...) tudzież czy w ogóle opłaca się tam męczyć, czy "warto".
roszpunka79 Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 W tym regulaminie jest też zapis o własnej interpretacji, której tutaj brakuje.
Czarownica Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html Napisz temat poprawnie, tak jak jest to przedstawione, a pomożemy.
Rekomendowane odpowiedzi