Simi Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Witam. Dzisiaj miałam kolejny nietypowy sen. Śniło mi się że znajduję się w czymś podobnym do Fordu Boyard, nie był on emitowany w telewizji. To było po prostu taka "przygoda". Tyle że grało się tam na śmierć i życie. Byłam z jakąś dziewczyną i małym dzieckiem które stawało się większe ran na jakiś czas. Pierwszych konkurencji nie pamiętam ale przypominam sobie że jedna z konkurencji była bardzo dziwna. Jakiś dziadek wziął to małe dziecko na ręce i zaczął je rozkrajać a ja musiałam rzucac w niego widelcami i nożami tak aby go zabić. No i udało mi się. W ostatniej chwili zabiłam dziadka i uratowałam dziecko. Nie wiem jaka była następna konkurencja, bo musiałam zostać i wysikać się gdzieś za jakimś murem. Ale tej dziewczynie i dziecku się udało. Dalej ta dziewczyna musiała stanąć w jakiejś kukurydzianej jakby formie która przypominała jakiś posąg, a ja z tym dzieckiem które zrobiło się starsze musiałyśmy rzucać kurczakami w oczy jakiś czarownic. Nie wiem czy nam się udało bo się obudziłam. Jestem bardzo ciekawa co ten sen oznacza proszę o pomoc. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simi Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 No i co? Pomoże mi ktoś? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkrabeniek Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 hmmmm zobaczymy zobaczymy nie ukrywam że dość dziwny sen zwłaszcza z to z kurami Zacznijmy od Fordu. Myślę że może oznaczać że jesteś otoczona jakimiś problemami , walka na śmierć i życie może oznaczać że są to problemy poważne i te troszkę mniej. Walka - może symbolizować że próbujesz się z nimi uporać i myślę że dasz sobie radę bo w ostateczności wygrywasz. Co do czarownicy symbolizuje ona Twoje lęki - a rzucanie w nią kurczakami może symbolizować Twoją walkę z nimi. To moja interpretacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simi Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 No ciekawe. Problemów raczej żadnych nie mam ale nic nie wiadomo. Wszystko się może zdarzyć. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze oczywiście Dziękuję bardzo pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts