Skocz do zawartości

Jak zrealizuje się oczekiwanie na wygranie przed końcem roku? (ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ja i Pan zawzzięcie obstawiamy totka.

Jak zatem zrealizują się nasze oczekiwania na wygranie jakieś większej gotówki w Totka przed końcem roku?

Śmierć--Cesarzowa--5 buław gwałtowna zmiana , może to teściowa trafi kase ? ;) A poważnie, wydaje mi się, że bedziemy zawzięcie próbowac i tylko tyle. Na oczekiwaniach się skończy. Weryfikacja w styczniu

edit jak wpisywałam to zakradł się błąd i zamiast 5 buław napisałam 5 mieczy , przepraszam za pomyłkę

Edytowane przez agaMAJ
Napisano

No niestety ja też tak to widzę, że jakoś Cię ominie ta gotówka, ewentualnie wygrasz tyle, żeby kupić sobie kolejny los :lol:

Ale powodzenia! Aczkolwiek nie za dużego, bo mój tata też obstawia ;D

Napisano
Jak zatem zrealizują się nasze oczekiwania na wygranie jakieś większej gotówki w Totka przed końcem roku?

Śmierć--Cesarzowa--5 mieczy

Oj niestety nie za duża ta wygrana.

Moze kilka zł, ale nowego mieszkania za to nie wybudujesz ;)

Napisano

5 mieczy nie wróży tu majatku, a wręcz nawet stratę. Z sumy świat, czyli może w dalekiej, dalekiej przyszłości ;) Inna myśl, zagrać za granicą, tam stawki są o wiele większe. Powodzenia

Napisano

jestem na nie.

i myślę, że na jakiś czas zechcesz zainwestować kasę bardziej w siebie niż w papierki :)

Napisano

ojojojoj to słońce za oknem mnie rozkojarzyło i dopiero teraz zauważyłam jakiego byka walnęłam. Na końcu rozkładu jest 5 buław, nie wiem czemu napisałam 5 mieczy, chociaż to też można chyba potraktować jak jakiś znak? Tak czy inaczej, to i tak nie zmienia faktu, że ja tu tez kasy nie widze, bardziej moje starania o nią

Napisano

5 buław - duża konkurencja, ale co tu sie dziwić, w totka kazdy zagrał. 5 buław też radzi - trzeba dużej cierpliwości i wytrwałości. Myślę, że wygrasz, bo 5 buław niesie też pozytywne wiadomości. Ile wygrasz? Tyle ile potrzebuje Cesarzowa na błyskotki i ubranina. Kto nie gra ten, nie wygrywa. Powodzenia.

Napisano

Też nie widzę tu wygranej. Może odpuścisz w pewnym momencie, tylko nie sugeruj się kartami przy tej decyzji;)

Napisano

zrezygnować to nie zrezygnuje, bo zawsze do serca brałam sobie dowcip jak to Zyd modlił się do boga o wygraną, a ten w końcu nie wytrzymał i mu odpowiedział " Daj mi szanse, kup los"

No wiec wychodzą z założenia że samo się nie wygra, zawsze daje losowi szanse, żeby jak coś, mógł mnie obdarować ;)

Gość paulinqa123
Napisano

Śmierć--Cesarzowa--5 buław mysle ze nie bedzie wygranej, ewentualnie jakaś niewielka, taka co przeważnie się moze komuś zdarzyć

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja : no niestety nie wygrałam majątku, kilka razy ledwie drobne kwoty

• Lubię to! 1