agaMAJ Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Ja i Pan zawzzięcie obstawiamy totka. Jak zatem zrealizują się nasze oczekiwania na wygranie jakieś większej gotówki w Totka przed końcem roku? Śmierć--Cesarzowa--5 buław gwałtowna zmiana , może to teściowa trafi kase ? A poważnie, wydaje mi się, że bedziemy zawzięcie próbowac i tylko tyle. Na oczekiwaniach się skończy. Weryfikacja w styczniu edit jak wpisywałam to zakradł się błąd i zamiast 5 buław napisałam 5 mieczy , przepraszam za pomyłkę Edytowane 27 Października 2014 przez agaMAJ Cytuj
Czarownica Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 No niestety ja też tak to widzę, że jakoś Cię ominie ta gotówka, ewentualnie wygrasz tyle, żeby kupić sobie kolejny los Ale powodzenia! Aczkolwiek nie za dużego, bo mój tata też obstawia ;D Cytuj
Trida Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Jak zatem zrealizują się nasze oczekiwania na wygranie jakieś większej gotówki w Totka przed końcem roku?Śmierć--Cesarzowa--5 mieczy Oj niestety nie za duża ta wygrana. Moze kilka zł, ale nowego mieszkania za to nie wybudujesz Cytuj
Grahanka Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 5 mieczy nie wróży tu majatku, a wręcz nawet stratę. Z sumy świat, czyli może w dalekiej, dalekiej przyszłości Inna myśl, zagrać za granicą, tam stawki są o wiele większe. Powodzenia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 jestem na nie. i myślę, że na jakiś czas zechcesz zainwestować kasę bardziej w siebie niż w papierki Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Października 2014 Autor Napisano 27 Października 2014 ojojojoj to słońce za oknem mnie rozkojarzyło i dopiero teraz zauważyłam jakiego byka walnęłam. Na końcu rozkładu jest 5 buław, nie wiem czemu napisałam 5 mieczy, chociaż to też można chyba potraktować jak jakiś znak? Tak czy inaczej, to i tak nie zmienia faktu, że ja tu tez kasy nie widze, bardziej moje starania o nią Cytuj
Grahanka Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 5 buław - duża konkurencja, ale co tu sie dziwić, w totka kazdy zagrał. 5 buław też radzi - trzeba dużej cierpliwości i wytrwałości. Myślę, że wygrasz, bo 5 buław niesie też pozytywne wiadomości. Ile wygrasz? Tyle ile potrzebuje Cesarzowa na błyskotki i ubranina. Kto nie gra ten, nie wygrywa. Powodzenia. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 Też nie widzę tu wygranej. Może odpuścisz w pewnym momencie, tylko nie sugeruj się kartami przy tej decyzji;) Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Października 2014 Autor Napisano 27 Października 2014 zrezygnować to nie zrezygnuje, bo zawsze do serca brałam sobie dowcip jak to Zyd modlił się do boga o wygraną, a ten w końcu nie wytrzymał i mu odpowiedział " Daj mi szanse, kup los" No wiec wychodzą z założenia że samo się nie wygra, zawsze daje losowi szanse, żeby jak coś, mógł mnie obdarować Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 28 Października 2014 Napisano 28 Października 2014 Śmierć--Cesarzowa--5 buław mysle ze nie bedzie wygranej, ewentualnie jakaś niewielka, taka co przeważnie się moze komuś zdarzyć Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Napisano 6 Stycznia 2015 Weryfikacja : no niestety nie wygrałam majątku, kilka razy ledwie drobne kwoty 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi