pretoria Napisano 28 Października 2014 Napisano 28 Października 2014 Wybrałam niektóre, bo było by za dużo. W niektórych momentach mnie poniosło z kartami... Singielka, studentka otoczenie – giermek pucharów, słońce, mag, głupiec Otoczenie zapowiada się ciekawie. Pojawi się jakiś młodzieniec lub kontakt. Radosne chwile, miło spędzony czas, radość z życia powiązana z beztroską. Zaczną się nowe działania, przejęcie inicjatywy. uczucia – królowa pucharów, 6pucharów, mag, pustelnik, król denarów, słońce Fajny okres na uczucia. Ogólnie rzecz biorąc wydaje mi się, że listopad będzie miesiącem, w którym będę chciała wyjść z 'singielstwa' I nadarzą się ku temu okazje. niespodzianka – rycek denarów, rydwan, 9denrów, kapłanka Odniosę sukces I duży postęp w jakiejś sprawie . Nie mam innych pomysłów na niespodziankę :/ Ogólnie miesiąc bardzo fajny. Cytuj
Ceres Napisano 28 Października 2014 Napisano 28 Października 2014 otoczenie – giermek pucharów, słońce, mag, głupiecOtoczenie zapowiada się ciekawie. Pojawi się jakiś młodzieniec lub kontakt. Radosne chwile, miło spędzony czas, radość z życia powiązana z beztroską. Zaczną się nowe działania, przejęcie inicjatywy. Wiatr ci w oczy w listopadzie nie będzie wiał, nawet jakby przyszło tornado to ciebie ominie. Radosna, beztroska atmosfera, w której rozpoczniesz jakiś nowy etap życia ( HB masz SĄD), pełna wiary w sukces. Możliwe, że ktoś/coś bardzo przyjemnie cię zaskoczy. uczucia – królowa pucharów, 6pucharów, mag, pustelnik, król denarów, słońceFajny okres na uczucia. Ogólnie rzecz biorąc wydaje mi się, że listopad będzie miesiącem, w którym będę chciała wyjść z 'singielstwa' I nadarzą się ku temu okazje. Tak mi to wygląda, że będziesz próbowała odnowić jakąś starą znajomość ( 6 kielichów i mag + pustelnik = naprawianie czegoś, pustelnik + słońce = przywrócenie czegoś starego do życia), że wręcz to sobie zaplanujesz i konsekwentnie będziesz dążyć do celu. Najpierw ruszysz z rozpędu, ale w trakcie miesiąca będziesz zwalniała działania być może zainteresujesz się pod koniec miesiąca kimś innym. niespodzianka – rycek denarów, rydwan, 9denrów, kapłankaOdniosę sukces I duży postęp w jakiejś sprawie . Nie mam innych pomysłów na niespodziankę :/ Ogólnie miesiąc bardzo fajny. A jakieś zaproszenie na wycieczkę mi się widzi 1 Cytuj
Trida Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 otoczenie – giermek pucharów, słońce, mag, głupiecMimo krótszych dni będziesz dość wesoła i otwarta na ludzi, nowości, eksperymenty. Wydaje mi się, ze w tym połączeniu mag+ głupie szykuje Ci się jakieś nowe zajęcie. Źle nie będzie. uczucia – królowa pucharów, 6pucharów, mag, pustelnik, król denarów, słońce Raczej sentymentalnie niż miałoby się cos nowego pojawić. Chociaż może pod koniec miesiąca coś się szykować. niespodzianka – rycek denarów, rydwan, 9denrów, kapłanka A ja bym powiedziała, że jakiś nowo-poznany pan Ci zawróci troszkę w głowie, czegoś nauczy etc. Zastanawia mnie Pan ze studiów, jakiś starszy rocznik (łączyłoby się z denarowym z uczuć) 1 Cytuj
Lena75 Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 otoczenie – giermek pucharów, słońce, mag, głupiec Jakis facet bedzie wokół Ciebie krązyć ;P...Generalnie bedzie miło,radosnie i beztrosko...w Magu widze bardziej skupienie sie na sobie masz olbrzymia chęc cos zmienic w swoim zyciu ,rozpaczac nowy etap. uczucia – królowa pucharów, 6pucharów, mag, pustelnik, król denarów, słońce Jestes bardzo emocjonalna, jesli cos " zepsułaś" bedziesz próbowała odnowić tą relację...chyba mozesz sie spodziewac wianuszka adoratorów ,ale skupisz sie bardziej na jakimś Denarowym...jako takich uczuc tu nie widze ,ale bedziesz szczesliwa i radosna posiadając to co masz. niespodzianka – rycek denarów, rydwan, 9denrów, kapłanka No ... tą niespodzianką moze byc właśnie Denarowy ...faktycznie mozliwy wspólny wypad 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 otoczenie – giermek pucharów, słońce, mag, głupiec bardzo pozytywnie do Ciebie nastawiona, jakbyś czegoś potrzebowała zawsze możesz poprosić może też się pojawić zaproszenie od kogoś, np. pana (mag) też myślę, że później możesz nawet nie widzieć, co się dzieje dookoła, przez szczęście,jakie Cię wypełni uczucia – królowa pucharów, 6 pucharów, mag, pustelnik, król denarów, słońce skupisz się na własnych emocjach, rozmarzysz się, czasami wrócisz do tego, co było, a później znowu nastawisz się na teraźniejszość, może jakiegoś pana, dużo rozmyślań, siedzenie przed kompem, możesz być w centrum uwagi niespodzianka – rycek denarów, rydwan, 9 denarów, kapłanka nowa znajomość, która pozwoli rozwinąć Ci skrzydła wiadomość, dzięki której sporo zyskasz Cytuj
pretoria Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 Wiatr ci w oczy w listopadzie nie będzie wiał, nawet jakby przyszło tornado Strasznie mi się spodobało to powiedzenie Dziękuję Wszystkim Cytuj
pretoria Napisano 1 Listopada 2014 Autor Napisano 1 Listopada 2014 Wydaje mi się, ze w tym połączeniu mag+ głupie szykuje Ci się jakieś nowe zajęcie. Źle nie będzie.) Euterpe, w listopadzie zaczynam kurs na studiach także pewnie to 'wyczułaś' Cytuj
pretoria Napisano 30 Listopada 2014 Autor Napisano 30 Listopada 2014 Otoczenie -> fajny miesiąc, odnowienie kontaktu, duże zainteresowanie otoczenia powiązane ze wsparciem i pomocą, imprezki, poznanie nowych, fajnych ludzi. Fajnie pasują słowa Ceres, tornado było ( chory pies ), ale reszta tezy potwierdza ten miesiąc, dużo nadziei, bez wiatru. Tridka, też oczywiście pasuje, nowe zajecie to kurs na studiach. Lenka, oj kręcił się kręcił i to nie jeden. Euterpe, " bardzo pozytywnie do Ciebie nastawiona, jakbyś czegoś potrzebowała zawsze możesz poprosić, może też się pojawić zaproszenie od kogoś, np. pana (mag)" idealnie ujęte i pasujące Uczucia -> może być, że chodziło o Pana z przeszłości, który znów się chciał zakręcić wokół mnie, no ale mu nie wyszło, pozostałam bierna i obojętna na jego zaloty ( jak zwykle ). Pod koniec miesiąca byłam na hucznych urodzinach, więc może stąd twierdzenie, że może coś się ruszyć w tej sferze. Poznałam dużo nowych ludzi, głównie facetów, którzy nie byli obojętni... Lena...! Przerażasz mnie, czarownico Ty Fakt, chciałam odnowić pewną relację, nawet jest wątek na forum. Adoratorów było dużo, miałam nawet swojego ochroniarza na imprezie Euterpe, też wszystko się zgadza Niespodzianka -> może odniosę się do każdej po kolei Moja nie pasuje w ogóle A jakieś zaproszenie na wycieczkę mi się widzi było niejedno zaproszenie na urodziny A ja bym powiedziała, że jakiś nowo-poznany pan Ci zawróci troszkę w głowie, czegoś nauczy etc. Zastanawia mnie Pan ze studiów, jakiś starszy rocznik (łączyłoby się z denarowym z uczuć) Jeśli mam patrzeć na studia to wykładowca wpadł mi w oko ale nie poznałam go, bo nie mam z nim zajęć. No ... tą niespodzianką moze byc właśnie Denarowy ...faktycznie mozliwy wspólny wypad Kurcze nie wiem, który może być tym denarowym. Może ten, z którym chciałam odnowić kontakt... nowa znajomość, która pozwoli rozwinąć Ci skrzydła wiadomość, dzięki której sporo zyskasz Nowych znajomości było kilka ;D 1 Cytuj
pretoria Napisano 30 Listopada 2014 Autor Napisano 30 Listopada 2014 A wiec raz jeszcze wszystkim bardzo dziekuję :* Lecą punkciki, buziak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi