Skocz do zawartości

Listopadowo :) (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy.

Weryfikacja

Aura -V Buław, Paź Monet, VIII Monet

Na początku miesiąca nerwowo ale później coś nowego przykuje moja uwagę i już do końca miesiąca będę się nad tym czymś koncentrować.

Początek miesiąca nerwowy a koniec mozolny

Dom : Król Kielichów, Król Monet, VIII Mieczy dołożony As Monet

Spokój i harmonia, stabilnie. Powiedziałabym, że jakieś pieniądze zainwestuję w dom i będę się z tego cieszyć. Jednocześnie będę do niego trochę uwiązana (moja matka w końcu wyjeżdża do swojego synusia) więc będę pilnować domostwa dołożyłam kartę i ten As Monet chyba potwierdza jakieś drobne inwestycje w domu ( pomaluje klatkę schodową na wściekły niebieski pod nieobecność matki )

matka wyjechała a ja strzeliłam sobie mały remont kuchni

Praca:As Kielichów, IX Kielichów, X Mieczy dołożone IX Buław

Tak na początku, fajnie, leniwie, bez pośpiechu a potem jakieś BUM (zwolnienie mi nie grozi). Naszło mnie tak trochę, że teraz pracuję sobie w samochodzie (listonoszo - kurier) ale na koniec miesiąca może wrócić gość, za którego się wożę i znowu będę musiała dreptać na nogach a to by mnie z lekka zdenerwowało. Dołożenie mi obowiązków.

Zgadza się to późniejsze bum to awaria samochodu, skazana na autobus i pracę pieszo.

Finanse: II Monet, V Monet, Rycerz Buław

Pieniążki mniejsze niż się spodziewam. Jakieś rozważania nad dodatkową pracą, strach przed stratami ale w tym Rycku Buław widzę, że chyba zaryzykuję.

Pieniążki szybko sie rozeszły na spłatę zobowiązań z października. Mam wrażenie, że przez cały miesiąc tylko płaciłam i płaciłam.

Uczucia: As Buław, VIII Mieczy, 0 GŁUPIEC, III Buław, X Monet

Jakaś szansa, nowa znajomość, chyba poznanie kogoś przez internet, raczej na razie na zasadzie koleżeństwa, spotykania się, rozmów w szerszym gronie.

Żadnego faceta, żadnych porywów uczuciowych tylko relacje koleżeńskie

Niespodzianka: X KOŁO FORTUNY, Rycerz Kielichów, As Monet

Jakaś niespodziewana szansa od losu, zmiana na lepsze. Tą niespodzianką może być jakiś facet - Rycerz Kielichów.

Kolega stawał na głowie żeby załatwić używane części do mojego auta.

Ostrzeżenie: XVIII KSIĘŻYC, IV Mieczy, II Kielichów

Stąpać twardo po ziemi, nie zatracać się w nierealnych urojeniach, marzeniach i oszczędnie gospodarować zaufaniem do innych ludzi. Albo ostrzega mnie przed kimś z moich znajomych kto nie do końca jest ze mną szczery.

Znowu poniosły mnie emocje i z kimś się pożarłam, czyli nie posłuchałam kart

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): VI Kielichów, Paź Monet, VII RYDWAN, VI Mieczy

Powinnam być zadowolona, jednak jakieś zmiany nastąpią. Coś nowego na tyle mnie zaabsorbuje (paź monet + rydwan), że pozwoli mi się odciąć (6 mieczy) od wspomnień z przeszłości ( 6 kielichów).

Zastanawiam się bardzo, bardzo poważnie nad zmianą pracy w zasadzie to bym się ucieszyła jakby to oni mnie zwolnili (odprawa )

Edytowane przez Ceres
  • Lubię to! 1
Napisano

Bd się działo i to nerwowo, troszkę ze względu na pieniążki i prace wg mnie.

Wydaje mi się, że bd taka sytuacja, ze powinnaś dostać $$ na konto ale ich jeszcze nie bd i takie nerwówki, że hallooooo gdzie moje pieniądze. Ale skupisz się na jakimś zajęciu i odciągniesz trochę uwagę.

Jakaś inwestycja w dom, stabilność i spokój.
Czy Tobie nie dołożą obowiązków? Jakaśwymiana zdań, na pewno rozmowa i może w tej 10 mieczy mała premia się szykuje.
Dodatkowe wydatki lub nieprzemyślane wydatki jak na moje oko się szykują. Ale przypływ gotówki pod koniec miesiąca.
Raczej nic poza spotkania koleżeńskie.
Miłe rozmowy przy kawie / piwie z jakimś znajomym.
Nie daj się ponieść fantazji za bardzo. oddzielaj emocje i uczucia od całej reszty. Racjonalne podejście wiele Ci da w tym miesiącu.
Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): VI Kielichów, Paź Monet, VII RYDWAN, VI Mieczy
Odcięcie się od czegoś i zmiana ale niestety nie jestem w stanie powiedzieć, na jakiej płaszczyźnie (praca mi się coś kojarzy ale ręki uciąć nie dam ;))
  • Lubię to! 1
Napisano

Aura - V Buław, Paź Monet, VIII Monet

na początek trochę nerwów, latania we wszystkie strony świata, później znacznie stabilniej, spokojniej, więsksze skupienie na pieniądzach, obowiązkach no i może jakiejś młodej osobie (pazik); może też przyjść jakaś ważna wiadomość.

Dom: Król Kielichów, Król Monet, VIII Mieczy dołożony As Monet

uczuciowo i stabilnie, spędzenie czasu z członkami rodziny i chyba brak możliwości wyplątania się z czegoś...

dwaj panowie się pojawili: ojciec i brat, bracia, ojciec i wujek, wujkowie, kuzynowie?

może też ktoś wesprzeć z rodziny pod względem emocjonalnym czy finansowym

Praca: As Kielichów, IX Kielichów, X Mieczy dołożone IX Buław

na początku duże zadowolenie, spełnienie, poczucie, że wszystko chodzi tak, jak powinno. Zastanawiam się czy czegoś w niej nie kończysz (10)...

może też być rozmowa, po której możesz poczuć się nieswojo, mniej pewnie

na początku ładnie, może w coś zainwestujesz albo zaczniesz coś takiego rozważać, później zaciśniesz pasa albo braknie kilka groszy do czegoś, co bardzo byś chciała mieć, ale jakiś rycerz (wcześniej też miałaś asa denarów w domu) wesprze w potrzebie :) Może też pod koniec miesiąca zaczniesz więcej latać po sklepach

tutaj trochę ciężko, te 8 mieczy trzyma mocno w ryzach i nawet jakby ktoś się zjawił, możesz się bać mocniej zaangażować, dalej możesz się od tych lęków uwolnić, spojrzysz optymistycznie w przyszłość, może więcej czasu spędzisz z rodziną.

te 8 mieczy może być również spowodowane przez 5 denarów wyżej - kiepska sytuacja finansowa odbija się również na uczuciach

niespodziewanie ktoś może wyciągnąć pomocną dłoń - stawiam na kogoś z rodziny

zostawisz przeszłość za sobą

może skupisz się jeszcze na czymś innym poza wspomnieniami czy pracą

Napisano

Ja bym się nawet szarpnęła do powiedzenia, że męczy Cię rutyna. Zażarta dyskusja, obrona swoich racji. Później widać satysfakcję.

W domu sympatycznie, ale być może będzie konieczność włożenia jakichś pieniędzy w niego.

Ojj sielanka i to spora, ładnie, sympatycznie i przyjemnie. Zapowiedź sukcesu, może rozszerzenie zakresu działań.

2 monet mówi o dwóch kierunkach działania, dodatkowa praca. Widać jakieś problemy finanosiwe lub duże wydatki.

Gdyby nie miecze było by dość ładnie. Jak dla mnie może coś się ruszyć w temacie, ale albo to nie będzie to, albo będziesz czuła obawy.

Hmm tutaj coś związanego z miłością, zmiany na lepsze.

Nie daj się ponieść marzeniom, wyobraźni, miłości. Nie snuj nierealnych planów, zachowaj czujność.

Niby wszystko ok, ale nie do końca. Tak jakby efekt miałby być na plus, ale coś wyjdzie w praniu i w rezultacie nie będziesz na maksa zadowolona.

• Lubię to! 1