agaMAJ Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Mam stresa, więc pytam 6 buław--As mieczy--Cesarz wygrana w starciu z Cesarzem? Cytuj
Trida Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Cos pozytywnego jak na moje (6 buław) Jakaś konwersacja z Panem, który przyzna Ci rację w omawianych kwestiach. Na pewno ostra wymiana zdań. Cytuj
roszpunka79 Napisano 29 Października 2014 Napisano 29 Października 2014 Dojście do porozumienia z mężczyzną w jakiejś kwestii, podjęcie jakiejś wspólnej decyzji. Albo on podsunie jakieś rozwiązanie. Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 powinnam się przyznać facetowi do problemu, na razie ten fakt przemilczałam, ale po tych kartach, może powinnam Cytuj
agaMAJ Napisano 29 Października 2014 Autor Napisano 29 Października 2014 weryfikacja :rozmowa z moim panem, ale w zasadzie nie zaskoczyła mnie jego reakcja, może troche, bo troche się obawiałam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi